46 günlüğüz günlerimiz bile aynıSarılalım tatlım sağlıkla geçsin İnşallah bu günleri ozlicegimiz günleri anıp avutalim kendimizi 45 günlük siz kac günlüksünüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
46 günlüğüz günlerimiz bile aynıSarılalım tatlım sağlıkla geçsin İnşallah bu günleri ozlicegimiz günleri anıp avutalim kendimizi 45 günlük siz kac günlüksünüz
2 saat emmeden duruyosa ne ala biz günüz bazen 45 dk ya bile iniyor. Gece saat başı kalkıyo mıtlaka. Çok ağlamıyo yani ağlatmıyorum kucakta olunca uykusu gelince ağlıyo zıplayarak uyutuyorum ama çok yıpratıyo bel kol kalmadı emmekten göğüs ucu pert uykusuzluktan baş ve psikoloji gidikBen de pamukcuk için karbonatlı şu burun tıkanıklığı serum fizyolojik uyguluyorum buharlı oda reflu yatağı vardı biraz daha yükselttim gaz ilacı nurse harveys uykusunu silungle evde gezerek beyaz gürültüyle özellikle fön sesiyle uyuyor ben hergun kimyon rezene biberiye anason tohumları çayı içiyorum gün içinde her fırsatta emzirmeden önce gaz masajı yapıyorum doktor 2saatte bir emzir dedi sürekli uygulayamadim ama yapmaya çalışıyorum konak için bebanthone söyledi
Dinimizde olduğunu çok sanmıyorum gelenek görenekler var 40 çıkarmayla ilgili. Bizde ziyaretler yapılır büyüklere gittiğimiz yerde de pirinç bulgur mercimek un şeker gibi gıdalar verilir yumurtayla birlikte. Tam anlamını bilmiyorum ama biz dün anneanneye gittik 40 çıkarmaya teyzemiz bize sepet hazırlamış süslemişKızlar 40 çıkarmayı nasıl yapıyorsunuz siz yada yaptınız mı yapmak mı gerek? Dinimizde varmıdır yeri? Örf mü sadece?Çarşamba günü kırkına çıkaracaz inşşalah oğluşumun bilmem gereken nedir ? Google de hep farklı şeyler yazıyer
Ahaha suan 2 Yas sendromuna giren bi bebegim.var hemde oyle 2 yasinda girmiyor onceden basliyor resmen sabrin sinaniyor valla basina gelince anliyor insanBu ataklar 2 yaş sendromları gercek mi acaba, bana çok saçma geliuo. Kitabı da indircem şimdi, tesekkür ederim
Cnm kanli kakami yapti bebis yoksa yuzundekilerden kaynakli vsmi anladi doktor? Uzamis sarilikta sorun olmuyor genelde ya gözlemle cnm zaten tecrübelisin birsey olmaz Allah'ın izniyleMerhaba kızlar biz hem gecikmiş 1 aylık kontrolümüze yaptırdık hemde kalça ultrasonunu çektirdik. Çok şükür boyu kilosu çok iyi ultrasonu da temiz çıktı. Ama tahmin ettiğim gibi bu oğlum da alerjik çok ciddi Konak ve egzama var dedi bana diyet oğluma da krem verdi Konak için de badem yağı sürün banyodan sonra tarayın dedi. Bide bizim sarılığımız uzamış sarılık olarak geçiyormuş altta bi neden var mı diye baya kan tahlili istedi bizde ilk oğlumda da böyle diye yaptırmadık. Genelde biley çıkmaz biz kontrol amaçlı isteriz dedi yaptırsa mıydılk bilemedim
Sağol canım Ayşe hanım a gitmedik Eren hastanesine gittim orası baya uygundu muayene olarak da . Oradaki doktordan da memnun kaldım baya ilgilendi. Bizimde arada mukus oluyor takip etmek lazım her zaman alerji olmuyor bazen laktoz intoleransı da olabiliyor . 40 ından sonra bişey beklememek lazım canım ya en az 6 Aydan sonra herşey düzene giriyor bebek kendine geliyor.Geçmiş olsun canım. Nasıl memnun kaldın mı doktordan?
Benim oğluşum 2 gündür ishal. Dün biraz da mukuslu gördüm kakasını. Çok huysuz bu ara gazı çok. Bugüne randevu almak istedim doluymuş. Pazartesi gidicez hem Nuran hanıma hem Ayşe hanıma aldım randevuyu. Bugün kırkımız çıktı bakalım neler değişecek hayatımızda.
Kizlar sizin bebekler ne kdr sut iciyo miktar bilen varsa yardimci olablrmi benmkinin emmesi cok iyi ama daha 11 gunluk sutu tam cekemedigi icin ac kaliyo her emzirmeden sonra.. bende mecbur bi once sagdigim varsa veriyorum emzirmenin uzerine yoksa mecbur mama takviyesi oluyo
60 cc sut iciyo 1 saat sonrs yine acim diye bagiriyo bas bas .
Doktor bile sasirdi nasil yani kusmuyomu dedi yoo dedik 6 gunde 300 gr almis normalmi bu kdr yemesi bole yiyen varmi sukur istahli saglikli ama cokmu yiyo ki merak ettim sizinkiler ne kdr yiyor?? Birde vece veriyorum mamayi genelde kaka sancisifs gece artiyor acaba mama arttiriyomu sanciyi aptamil kullaniyorum ama ???
Çok şükür daha kanlı kaka görmedim canım yüzünde egzama oldu bide kafasında çok Konak oldu bide gazlı gördü bebeği ona istinaden alerjik dedi. Bende anlıyorum zaten emerken falan baya kıvranıyor yavrum bunlar hep alerji belirtileri oluyor genelde . İnşallah uzamış sarılıkta geçer dediğin gibi genelde sorun olmuyormuş.Cnm kanli kakami yapti bebis yoksa yuzundekilerden kaynakli vsmi anladi doktor? Uzamis sarilikta sorun olmuyor genelde ya gözlemle cnm zaten tecrübelisin birsey olmaz Allah'ın izniyle
Hastane ücretleri ne kadar yüksek. Hamile kalınca sigorta neden yaptırmadım siye söylenmiştim doğumdan sonra da yaptırsam olurmuş sigorta parası harcadık zaten. Erende ne kadar ücretler?Sağol canım Ayşe hanım a gitmedik Eren hastanesine gittim orası baya uygundu muayene olarak da . Oradaki doktordan da memnun kaldım baya ilgilendi. Bizimde arada mukus oluyor takip etmek lazım her zaman alerji olmuyor bazen laktoz intoleransı da olabiliyor . 40 ından sonra bişey beklememek lazım canım ya en az 6 Aydan sonra herşey düzene giriyor bebek kendine geliyor.
Emerken kıvranması alerji belirtisi mi? Oğluşum da çırpınıyor yavrum ağlıyor memedeyken gaz yüzünden.Çok şükür daha kanlı kaka görmedim canım yüzünde egzama oldu bide kafasında çok Konak oldu bide gazlı gördü bebeği ona istinaden alerjik dedi. Bende anlıyorum zaten emerken falan baya kıvranıyor yavrum bunlar hep alerji belirtileri oluyor genelde . İnşallah uzamış sarılıkta geçer dediğin gibi genelde sorun olmuyormuş.
Öyle çok bastırmayacaksın cnm hafif hafif okşar gibi o sertlik gitsin süt aksın diye. Acıyorsa yapma amaTamam canım da tarakla taramayı anlamadım zaten çok hassas nasıl yani?
Öyle valla avicenna da hepten uçmuş Eren’de çocuk muayenesi 140 usg 160 tlydi. Enfeksiyon ateş de yapar herhalde ondan değildir. Süt çok tazyikli olursa da kıvranır canım sütün öyle mi ? Bide emmeden sonra hemen kaka yapıyor mu?Hastane ücretleri ne kadar yüksek. Hamile kalınca sigorta neden yaptırmadım siye söylenmiştim doğumdan sonra da yaptırsam olurmuş sigorta parası harcadık zaten. Erende ne kadar ücretler?
İnşallah alerji çıkmaz kan görmedim ama çok ishal çocuğum su gibi kakası. Çok da kıvranıyor gazdan. Enfeksiyon da olabilir yazıyor netten.
Benim bebeğimde de yğzğnde sivilceler var doktor egzama dedi ama mukuslu kanlı kaka yok kusma yok sadece karaciğer enzimleri biraz yüksek. Acaba alerji midir o da ?Sağol canım Ayşe hanım a gitmedik Eren hastanesine gittim orası baya uygundu muayene olarak da . Oradaki doktordan da memnun kaldım baya ilgilendi. Bizimde arada mukus oluyor takip etmek lazım her zaman alerji olmuyor bazen laktoz intoleransı da olabiliyor . 40 ından sonra bişey beklememek lazım canım ya en az 6 Aydan sonra herşey düzene giriyor bebek kendine geliyor.
Yanlış bilgi vermiyim canım belki karaciğerdendir. Alerji herkeste çok farklı kendini gösteriyor. Kiminin bağırsakları etkiliyor kanlı Kaka oluyor kiminin cildini etkiliyor egzama oluyor kiminde daha ağır seyrediyor.Benim bebeğimde de yğzğnde sivilceler var doktor egzama dedi ama mukuslu kanlı kaka yok kusma yok sadece karaciğer enzimleri biraz yüksek. Acaba alerji midir o da ?
Size kan testi yapıldı mı değerlere bakıldı mıYanlış bilgi vermiyim canım belki karaciğerdendir. Alerji herkeste çok farklı kendini gösteriyor. Kiminin bağırsakları etkiliyor kanlı Kaka oluyor kiminin cildini etkiliyor egzama oluyor kiminde daha ağır seyrediyor.
Merhaba, ben bat 10 şubat olup hamile kalanlardan. Çok şükür 10+2 haftalığız. Hep kız hissediyodum kese ve bebegin sağ veya solda olmasına göre cinsiyet tahmini yapılabiliypmuş. Rica etsem Bi bakar mısınız bilgisiolanlar. Sağa yakınsa kız dıyolar göbek şekli de kız gösteriyoMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ DOĞUM TARİHİ-SAATİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 kız Zeynep Ela 25.01.2021-09:00 @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 erkek yiğit alp @distance 32 İstanbul 1 kız @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 erkek @Carpediemssss 30 Çorum 2 kız Fatıma Lina 01.02.2021 @o0zge 28 İstanbul 1 erkek Yiğit 03.02.2021 @Bck_bsra444 26 Malatya 3 kız @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 kız @Otuken 31 Ankara 2 kız 05.02.2021 @sucelik 37 Sakarya 1 kız Ezgi 27.01.2021 @fatosayk 35 Aksaray 3 erkek Aytuğ 25.01.2021 @Berenerva 35 İstanbul 2 erkek @ayparcasi86 34 İstanbul 2 erkek Furkan Eren 03.02.2021 @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @Aslimuu93 27 İstanbul 1 bir kız bir ekek ikiz S Storycan 30 İstanbul 1 kız 03.02.2021 @mobidikK @Bahar2930 26 Fransa 1 kız @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 @klbkbr 31 1 erkek @insanbuL 32 Ankara 3 28.01.2021 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 24 1 kız @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 @Sosyologg_anne Konya 2 kız 05.02.2021 @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride kız @berreee 31 Afyon 2 @2kiz1anne 32 Sivas 3 @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 @cerenkar 39 Antalya 2 @kararsiz4300 29 İstanbul 2 @lilaandleo 30 İstanbul 1 @Kreps 30 Bursa 1 erkek @aysegul34 31 İstanbul 2 erkek @hanimeli000 33 Kütahya 2 kız @srplmtmtk 29 Kars 1 erkek @proing @ebse26 27 Eskişehir 1 erkek @designerdid 30 İstanbul 1 kız Defne @Kedidilim 29 İstanbul 2 @ygmrk 28 İstanbul 1 Mugolata 29 istanbul 1 erkek Yekta 15.02.2021 @asososos erkek @Sindiyrella 24 Antalya 1 kız 11.02.2021 @Beriberiberil 32 Bolu 2 kız @Msspinkie erkek 19.02.2021 @seyyav 29 istanbul 2 erkek @Masalmms 29 Diyarbakır 1 kız @kalkuta 34 Ankara 1 erkek @morestrong 34 İstanbul 2 erkek Ayaz @BereliPenguen 26 İstanbul 1 erkek @Nurov 29 mardin 1 erkek 18.02.2021 @morerikq 30 istanbul 1 erkek Luvi @Cicek061 23 Trabzon 1 kız Dila kedilianne84 36 İstanbul 1 erkek Enes Taha
Yok canım alerji kan testleri için daha küçükler onun dışında uzamış sarılık için doktor bazı testler istedi onu da ilk oğlumda da yaşadığım için yaptırmadım.YSize kan testi yapıldı mı değerlere bakıldı mı
Mukuslu kaka nasıl oluyor yapışkan sümük gibi uzayan mı? Yüzünde sivilceler var ama kusmuyo ve kilo kaybetmiyo iyi kilo alıyo. Ben yine de süt ve süt ürünlerini yumurta eti kestimYok canım alerji kan testleri için daha küçükler onun dışında uzamış sarılık için doktor bazı testler istedi onu da ilk oğlumda da yaşadığım için yaptırmadım.