2021 Şubat Anneleri

Yalnız her şey daha iyi bence, kaynaştıkça sendromları attıkça tadını çıkarmaya başlarsınız.
Yaparmiyim acaba kendim gece gunduz yardimsiz ona bakablrmymki yarin eve dönüyorum bugun annemdeyim kendim bakiyorum deneme 1 2 😁 ama perisan oldum 4 de uyandirdim karnini doyuracakken hep kaka yapiyo asiri agliyo tuvaletini yaparken 30 dk elimde saga sola salladim kakayi yapti emzirdm tam sutu cekemiyo ac kaliyo sonrada onceddn sagdigim sütu icirdim sonra altini degistircektim ust bas batmis komple degistirdim gazini cikardim tam yatrcam saat 5 bck oldu tabi yine aglamaya basladi yarım saatte oyle oyaladim oldu saat 6 . 1 saat sonra tekrar uyancak ben perrt ..

Yaparmiyim acaba kendim gece gunduz yardimsiz ona bakablrmymki yarin eve dönüyorum bugun annemdeyim kendim bakiyorum deneme 1 2 😁 ama perisan oldum 4 de uyandirdim karnini doyuracakken hep kaka yapiyo asiri agliyo tuvaletini yaparken 30 dk elimde saga sola salladim kakayi yapti emzirdm tam sutu cekemiyo ac kaliyo sonrada onceddn sagdigim sütu icirdim sonra altini degistircektim ust bas batmis komple degistirdim gazini cikardim tam yatrcam saat 5 bck oldu tabi yine aglamaya basladi yarım saatte oyle oyaladim oldu saat 6 . 1 saat sonra tekrar uyancak ben perrt ..
Bence kal annende eşinde varsa. Çocukla sen ilgilen ama yemek temizlik de annenden olursa dinlenirsin sütün bol olur. Ben hep tektim baktım evet çocuklarıma ama çok Yorgunum yemek temizlik falan derken.

Ben varım canım. Annem 2-3 gün kaldı sonra gitti. Bebekle başbaşa kaldık tabii. İlk gün çok ağladım çünkü ilk bebeğim ve o gün huysuzluğu tuttu. Hiç uyumadı, ağladı, ben saç baş perişan kaldım öyle. Bebekle beraber ağladım resmen. İkinci gün daha iyi geçti, üçüncü gün daha da iyi oldu. Çözdüm bebeği zamanla. Şimdi çok iyiyiz. Hala ağlıyor evet ya da uyumuyor ama slinge koyunca sustuğunu problem olmadığını fark ettim. Göğsümde uyuyup beni kilitliyor ama ben de oturup dinleniyorum en azından. Slinge koyunca hafif işlerimi de yapabiliyorum. Mutfağı topluyorum, çamaşır asıyorum, toz alıyorum hatta kahve yapıp içiyorum bile 😂 Alıştım kanguru gibi bebekle iş yapmaya 😅 İnan alışılıyor bir süre sonra. Sen onun annesisin, bunu yapabilirsin. Zor ama kısa sürede çözersin bebeğini inan ki 🥰
Merhabalar sling takarken M pozisyonu mu yapıyorsunuz acaba?

Ben doktor hatasını kurban gittim günlerce düşündüm allahtan yanıcak 6 gün iznim vardı onu düştüler, 32+0 raporunu aldığnız tarihten 8 hafta önçesine gidip ayrılış yaptığınız rapor aldığınız tarihi kontrol ediyorlar, 24+0 da alın muhakkak
Merhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayram

Merhaba teşekkür ederiz. Benim iki hastane arası fark 1 hafta var. Kural değişmeden izne ayrılmak istiyprum 24+0 da ama sizce hangi hastabede devam etsem. Yani aleyhime olur mu ki. Dönüşte zorlupu olur gibi. Bi de bi hastaneye göre tam ayrılıyorum, 2 güne bayram
Son adet tarihinizi baz alarak olması lazım, bebeğiniz önde yada geride olabilir önemli olan son adet tarihiniz doktorunuzda ona göre rapor verir zaten

Benim de 25 derece atlet altına ayaklı pijama ustune de tulum gıydırıyorum Dr da ev sıcak cocuk da kalın giyiniyor dedi ben de şaştım kaldım cocugu tartarken cok korktu ısı far kından ona dikkat etti Dr

Bugun doktor 27 dereceyi duyunca kızdı 22-24 derece arası olacak dedi. 24 derece şuan oda, ince pijamam var ben bile üşüyorum bu cocuk nasıl ısınsın

Mokenyumu atarken vücudu 8. Bezde yatak döşek batırarak ilk çocukta zor bağlamışım altını, tey teyh😂 Evet saati anlamıyoruz, ama bak, buraya sosyal medyaya bile fırsat kalıyor, yemek tariflerine bakıyorum😅
biz (emzirirken hamile kalan guruh😂) uyku neydi unuttuk vallahi...
Hiç vesvese yapma aç mı falan. Baksana emerken kaka yapıyor, yer açıyor🤣 Rabbim yardımcın olsun, güç kuvvet versin.

Çok teşekkür ederim 🙏 Bebeğime uygun bezi bulamadım. Kalıplar da baya fark ediyormuş, arayış içindeyim. Sürekli altı kızarık ve hep pişik kremi kullanmak gerektiriyor. Ben de çok allerjiğim bana çekmeseydi keşke 😥
benim bebegiminde pisigi ile baya zorlandim. eczacilarin kendi yaptigi kremler var dis macunu gibi bi deneyin isterseniz ben oyle kurtardim

Kızlar bebeğimin poposu pişik olmuş geç saatte farkettim, mustela pişik önleyici krem ve pudra var sadece evde pişik kremi yok. Alternatif öneriniz var mı kıpkırmızı olmuş sürekli ağlıyo :KK43:( pişik önleyici di sürmeye devam mı edeyim pudra mı süreyim yarına kadar yada evde sürülecek doğal bişi var mı

Akşam huzursuzluklarınız geçti mi ne alemde bizim devam aynen..
Bizde de devam ediyor. Gece uykusuna geçirene kadar emzir dolaştır emzir dolaştır kollarımız kopuyor. Emzirme dolaşma kısmı da hep ağlamalı. Şu hayatta sadece kendime özel iki yudum çay keyfim vardı o da gitti 🤣

Kızlar bebeğimin poposu pişik olmuş geç saatte farkettim, mustela pişik önleyici krem ve pudra var sadece evde pişik kremi yok. Alternatif öneriniz var mı kıpkırmızı olmuş sürekli ağlıyo :KK43:( pişik önleyici di sürmeye devam mı edeyim pudra mı süreyim yarına kadar yada evde sürülecek doğal bişi var mı
Evde saf zeytinyağın varsa ocakta yak onu sonra soğutup sürebilirsin. Mustela da sür yine canım. Çabuk geçer inşallah. Bizim de iki kez pişik olduk çok canı yandı yavrumun doktor ayrı iki krem verdi çok çabuk geçirdi. Sen de sor yarın doktora. İlaçsız zor geçiyor. Bir de takip et kakası kalmasın altında hemen değiştirmeye çalış. Çok geçmiş olsun.

Emzirme arasında süt sağmaya vakit buluyor musunuz hanımlar? Benimki memeden ayrılmak istemiyor sağarsam da süt pek gelmiyor yakında emdiyse. Olur da mama verirsem bir saat sonra sağıyorum süt toplasın göğsüm diye ama sonra bebeğim emmek istediğinde süt toplamıyorsa ya diye de üzülüyorum ama mamayı azaltmak ve sütümü artırmak için de sağmam lazım. Siz süt sağıyor musunuz kızlar?

Bugun doktor 27 dereceyi duyunca kızdı 22-24 derece arası olacak dedi. 24 derece şuan oda, ince pijamam var ben bile üşüyorum bu cocuk nasıl ısınsın
Valla bize de 22-24 olacak dedi isilik olduğu için. Geldik düşürdük ısıyı. O gece ben de oğlumda üşüdü. Ertesi gün burnu tıkandı.halen tıkalı.

Pudra önerilmiyor canım gözenekleri tıkıyor diye. Zeytinyağını benmari ısıtıp asiti gittikten sonra soğuyunca sürebilirsin.

X