- 8 Mayıs 2015
- 563
- 344
-
- Konu Sahibi gecevekedicik
TakipteyimEvet ben ne demiştimasla saçıma yağ sürmeyeceğim kendi yağısıyla uzamasını bekleyeceğim palavralarımı.. bir kenara attım ve bugun benik+hindistan cevizi yağ+badem yağı maskesi yapacağım 4-5 saat bekleteceğim ve yıkayacağım inşallah saç uçları zaten hala zeytin yağ var belki bir ekstra daha sürerim. Şu kuru saçımı yağaya doyurayım şubat ayı boyunca ️ Ayy şu anda burayı keşfeden yokken hergün yazayım ) ihtiyacı olan insanlar zaten burayı şıp diye buluyor .
Saç diplerim inanılmaz derecede iğrenç olduğunuda anlatayım kısaca... sanki şöyle anlatayım saç dipleriniz hava almıyor böyle yumak yumak saçlar var gibi hissediyorum. Dediğim gibi balyajdan sonra oldu ama biliyorum ki 2-3 haftaya kendine gelecek onlarda.. zaman her şeyin ilacı. Bemix her zaman iğrenç kokacaksın galiba
Canım bende bir saç magduruyum platin sarısından dolayı yandı 1 yıl önce hep kopuyor du uzadıkça kestim. Birde çok hızlı uzayan saçlarımda yok. Şuan hala uçlar berbat durumda çatır çatır dünyalar kadar para verdim saçıma ama nafile şimdi uzatıyorum yaklaşık 6 haftadır bemix evigen bepanthen kullanıyorum haftada bir uzattı biraz +pirinç suyu birde ama uçlardaki kuruluk geçmediHer yıl olduğu gibi bu yılda Şubatın 1de saçlarımı balyaj yaptırdım.. belki yaşadığım şehrin en iyi kuaförüne gittim.. bestinde besti çünkü çok tuzluydu ücreti. Arkadaşlar adamlar moron gerizekalı.. saçlarımı yıpranmış diyip kesti moron.. ki balyajdanda şu anda krep yapılan küçük saçlarım saç dibimde toplanıyoe hayatımda hiç yaşamadığım irite olduğum bir konu mevcut çünkü saç uçlarım kuru saç diplerim yaş olarak uyandım bugun. Nasıl sinirliyim nasıl sinirliyim. HAYIR BU MORON KUAFÖRLERE SADECE ÖNLERİNE SARI AT DESENDE YAPMIYORLAR MORON GERİZEKALI MALLAR. Saçımın diplerinide kahve rengi yapmış nasıl sinirliyim. Neyse benimle birlikte ayno dönemde saç uzatmak isteyen arkadaşlar muhakkak vardır başlayalım arkadaşlarımBen çok yormayı düşünmüyorum kendi yağısıyla bırakınca harika uzuyor bugun yıkadım saçımı artık bugunden sonra(salı) haftaya salıya kadar yıkamayacağım. Hiç ay uy iğrenç demeyin ben evde oturuyorum kokmazda saçım hemen yağlanmıyorda.. yopuz yapar otururum. Bundan böyle sadece vücudumu yıkarım. Sampuanıda sulandırıp kullanacağım. Ve saç uçlarıma ne zaman kuru hissedersem ya saç maskesi ya da serum süreceğim geçen cuma saçlarıma badem yağı ve evigen maskesi yaptım 3 gün beklettim. Bu evigen+Badem yağ maskesini sadece ayda bir yapacağım. Çünkü kendi yağısı gerçekten harika uzatıyor ben ne yaparsam yapim deli uzatıyor. İsterseniz 3 ay içinde size fotoğrad atarım. İlk ayı yani şubat ayını çektim.. Nisan ya da mayısın sonunda atacağım bütün fotoğrafları allahtan bir şey olmazsa. Super dax kullanmak isterdim ama acayip pahalı şu anda hiç yaklaşmıyorum bile şimdiden sevgiler saç mağdurları 2021
Ya canım inan ki ben de boyatınca uçları en fazla 2 ay kuru kalıyor ben de banyodan çıkar çıkmaz kuruduktan sonraCanım bende bir saç magduruyum platin sarısından dolayı yandı 1 yıl önce hep kopuyor du uzadıkça kestim. Birde çok hızlı uzayan saçlarımda yok. Şuan hala uçlar berbat durumda çatır çatır dünyalar kadar para verdim saçıma ama nafile şimdi uzatıyorum yaklaşık 6 haftadır bemix evigen bepanthen kullanıyorum haftada bir uzattı biraz +pirinç suyu birde ama uçlardaki kuruluk geçmedi
Sağol canım teşekkür ederim. Aynn Allah tan şu köklerimiz sağlam bende bir yığın para verdim. Yeter ki iyi olsun diye ama boş bakalım yaza kadar ne kadar uztcm hadi selametleYa canım inan ki ben de boyatınca uçları en fazla 2 ay kuru kalıyor ben de banyodan çıkar çıkmaz kuruduktan sonra
Uçlarına zeytin yağ+hindistan cevizi yağ+herhangi bir serum ile karıştırıp uyguluyorm. Gün içinde dışarı çıksamda saçım hep topuz. Allahtan kıştayız saçlarımızıda çok yıkamıyoruz. İnan benim saçım saç dibimdeki yağ ile uzuyor. Bu arada ben de kullanıyorum haftada bir bemix ampülü bir yağ ile karıştırıp uyguluyorum. Bir gece bekletiyorum saçımda. Kokusu berbat ama yapacak bir şey yok. Allahtan 50-60 güne iki serçe parmağı kalınlığı şeklinde uzuyor. Ve şu 60 gün boyunca yumurta yiyorum her sabah.. özellikle ıspanak hergün yemeye çalışıyorum. Ama boyatmadan da olmuyor işte biz kadınlar hafif ışıltı istiyoruz saçımızda ama benim affedersin d..bük kuaförüm hem parasından hem de verdiği yıpranmadan kısmıyor. Çok sinirliyim ona. En pahalısına en kalitelisine gitsen bile yanıyor . Yaza kadar uzar inşllah 4 ayımız var şekerim hiç üzülmeben buraya yazdıkca sana bildirim gidecek.. saçlarıma işlem yaptıkca yazıyorum istersen bildirimlerini kapat bunun dışında güzel güzel makyaj yap takma saçını bu arada ben pirinç suyuna inanmıyorum ya ben de kullandım ama bir bepanten evigen bemix etmiyor
Yazın görüşürüz hahaSağol canım teşekkür ederim. Aynn Allah tan şu köklerimiz sağlam bende bir yığın para verdim. Yeter ki iyi olsun diye ama boş bakalım yaza kadar ne kadar uztcm hadi selametle
Merhabalar oncelikle ben de kivircik sacliyim ve o yanma yipranma ozellikle saç kısaykrn buklelerin sönük duruyor ya canının nasıl sıkıldığı ve eski fotoğraflarda kendini süzdüğünü hissedebiliyorum.Merhabalar günlüğün harika güzel sonuçlar alırsın umarımsaçlarım kivircik evde geçen seneden beri kızıl tonlar vs boyadım baya uzundu ve hiç yıpranması yoktu normalde kendim çok takıntılı biriyim ufak kırık cansız uc gorsem kestirir yada kendim keserdim 1.5 2 yıl kadar hiç ellemedim ilk defa uzattım o boyda gördüm arada kendim kestim . Saçlarım maşallah aşırı yoğun taramak tam bir eziyetti ani kararla saçlarımı omzumda kesiverdim 2 3 ay oluyor yine 2 3 parmak kadar uzadılar . Üstüne bide siyahla kızılı kapatmak için boyadım niyeyse siyah renk akıyor kızıllar yine Çıkıyor anlayamadım nasıl kaliteli değişik bir boyaysa koyu kumral saçlarım var bende bugünden itibaren saçlarımı uzatmak istiyorum duşta uzun uzun uğraşsamda ekstra şekillendirmeye vakit harcasamda birkere uzun saçı tadınca özlem duyuyorum soğan suyu yapıyorum arada ama düzenli değildi bende bugünden itibaren başlayacağım pirinç suyunu araştırıyorum bir yandan da endişeliyim saçımın yapısını sağlığını bozarım hızlı uzama uğruna diye . Saçlarım yeni yeni kendine geliyor boyadan dolayı kıvırciklarim canım buklelerim kendini salmış hatta sekil bile almıyordu curly girl metodu kendime uyarlamaya çalıştım yarim yamalak ama fayda etti yinede . Pirinç suyu hakkında düşüncelerin neler ?
Tövbe yarrabim sakın böyle bir şey yapmayın. Ben saçıma buhar maskesi yaptırdım ama hiç böyle bir şey duymadım ayrıca saçın sıcak su yapısını bozar hatta duştayken bile ılık su önerilir. Ben sıcak yağ mask denemedim isterseniz araştırın bu konu hakkında pek olumlu düşünemedim yinede siz bilirsinizBirde ınstagramda bir sayfada gördüm sıcak yağ bakımı diye mi ne yazılmıştı hindistan cevizi zeytinyağı ne istersenjz saçınıza uygulayıp kaynar suda havluyu 2 3 dakika bekletiyorsunuz . Ardından suyunu sıkıp saçımızı sarıyoruz 30 dk 1 saat kadar bekliyoruz com faydalıymış
Merhabalar oncelikle ben de kivircik sacliyim ve o yanma yipranma ozellikle saç kısaykrn buklelerin sönük duruyor ya canının nasıl sıkıldığı ve eski fotoğraflarda kendini süzdüğünü hissedebiliyorum.
soğan suyu harika etkisini aldım ama kokusu yüzünden artık çok nadir soğan tüketiyorum çünkü acayip iğrenç kokuyordu burnuma
(Kokulara hassasım)
Pirinç suyunuda denedim. Şöyle ki benim saç dibimi kuruttu ama uzattığını söyleyebilirim. Çünkü kullanırken uzama dönemi yaşadım. Ama ben bir ay içinde tek bir maskeyle sınırlı kalmadığın için hangisinin uzattığını bilmiyorum. Pirinç suyunu çok övüyorlar. Bir de saçda bekledikce kokuyor sanki. Seni gerçekten yanıltmak istemiyorum dene. Deneyimle.. pirinç yani altı üstü.
benim artık tüm dünyanın yaptığı harika bir yöntem var bepanten,evigen,bemix(isteğe göre ama katma çünkü çok kötü kokuyor ama çok faydalı işte..) hindistan cevizi yağı. Bunları karıştır güzelce uygula bir gece yat sabahı yıka ya da en az 6 saat kalsın işte saçında ama bu saçındayken 5 dakika boyunca her saat başı hafif hafif saç diplerine masaj yapmanı öneririm. Bu cepte şimdi..
Benim şimdi deneyeceğim uygulama çok ama çok etkili diyorlar. Ki fotoğraflara bakınca gerçekten etkili olduğunu anlıyorum. Lütfen araştır ben yapmaya başlayınca hem önceki hem de sonraki fotoğrafımı bir ay boyunca ilk ve son olarak paylaşacağım.. yöntem kemik iliği saç maskesi. Araştır konuşuruz yine. Hatta yeliz yeşilmenin bir videosu vardı onu izlemelisin bu konu hakkında. Tabi ben ondan önce biliyordum bu efsaneyi ama hiç elim deymedi. Ama yaz gelmeden yapacağım inşllah. Aldm hazırladımda zatenbu arada çoook teşekkür ederim okuduğun ve beğendiğin için. Ürün tavsiye etmiyorum yok hc care ya da supergro. Eger pahalı olmasaydı atıyorum ikisinin maksimum fiyatı 40-50 civarı olsaydı yüksek derece tavsiye ederdim ama yok anacım.. çok saçma fiyatları var alma alacaksan bepanten evigen ampuller yani. Ki bunlarında fiyatları uçtu gereksizce hep biz ünlü ettik.. çok sinir oluyorum fiyatı sabit kalmayan faydalı şeylere. Umarım uzun gelmemiştir yazım ama bir dip boy her sabah bir yumurta, ve gün içinde ıspanak,pırasa tarzı saç uzatan bitkiler proteinler yemeni tavsiye ederim. Bol bol su iç ışıldar saçların. Ve çok yıkama kendi yağında kaynasın eğer dışarı çok fazla çıkmıyorsan. Maske yapacağın zaman saç dibin çok faxla yağlı olmasın. Umarım en tez zamanda uzatırsın çiçeğim iyi akşamlar