Hayırlı olsun İnşallah. Benim opudan sonra ağrım yoktu eve döndükten 1-2saat sonra şiddetli kasık ağrısı başladı tuvalete bile zar zor gittim karnım şişti hemen doktora söyledim ertesi muayeneye çağırdı sonra protein ağırlıklı beslen dedi izgara tavuk kırmızı et yumurta ye ve bol su içmen gerek ve hormon dengeleyici ilaç verdi 1 haftada atlattım ilaçtan başım döndü ama hemen iyileştim çok şükür. İnşallah ohss olmadan atlatırsın cnm.Kızlar iyi akşamlar ohss yle deneyimi olanlar var sanırım. Benim çarşamba yumurtalarım toplanacak biraz fazlaymış. Dr acaba 1 ay beklesek mi dedi ohss den ( ilk defa duydum yaşa ki neler göresin dedikleri bu olsa gerek) korktu ama sonrasında beklememeye karar verdik . İnşallah öyle bir durumla karşılaşmam.Yaşayanlardan fikir alabilir miyim nasıl atlattınız neler yaşadınız
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hayırlısıyla cücüklerimize kavuşuruz inşallah. 1 ay bekleyemicem şuan sömestr benim için çok uygun bir zaman o yüzden taze transfer olacak.Hayırlı olsun İnşallah. Benim opudan sonra ağrım yoktu eve döndükten 1-2saat sonra şiddetli kasık ağrısı başladı tuvalete bile zar zor gittim karnım şişti hemen doktora söyledim ertesi muayeneye çağırdı sonra protein ağırlıklı beslen dedi izgara tavuk kırmızı et yumurta ye ve bol su içmen gerek ve hormon dengeleyici ilaç verdi 1 haftada atlattım ilaçtan başım döndü ama hemen iyileştim çok şükür. İnşallah ohss olmadan atlatırsın cnm.
Rica ederim istediğin soru olursa sorabilirsin. Rabbim gönlüne göre versin ❤Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Hayırlısıyla cücüklerimize kavuşuruz inşallah. 1 ay bekleyemicem şuan sömestr benim için çok uygun bir zaman o yüzden taze transfer olacak.
Benım ilk deneme 15 yumurtadan 1 yumurta kalarak transfer oldu orta kalite transfer zamanı bebeğimi almaya geldim hocam hazırım dedim işte bu dedi olacak gayet güzeldi dedi Allah biliyor ya bu sefer hiç bi işleme yaptığım ettiğim şeylere kafa yormadım evdede çok rahat oldum sadeceyukarı dolaplara uzanmadım süpürge yapmadım merdiven çıkmadım onun harici her işi yaptım sonra 6. Gün dayanamadım test yaptım çıkmadı 7 de cıktı leke geldi 9.gün 38 11.110 diye devam etti bakalım bende şuan yeniyim inşallah kalp atışını duyup sağlıkla ilerler hepimizn ki olacak tek ablacığım yıllardır duyup yapamadığım şey takmamak ttiburaya yazmışımdır ya musavvir çekin bol bol sonra
4 tane 3. Gün embryon var maşallah bak şanslısın aslındainşallah onlarda gelişirler ama gelişmezsede üzülmeyin bu 3.gün 5.gün olayına takılmayn kesinlikle nasip te varsa hic farketmyor benımki 5.gün embryosuydu ama kimyasal olsu yanı hangisnn tutup tutmayacagı hic belli degılKizlar benim 16 embriodan 4 tanesi 3.gun embriyosu olarak donduruldu kalan 12 tanesini 5. Gune bekletecwklerini soylediler bugun 5.gun aramadilar merak edip ben aradim biraz yavaş ilerliyorlar denildi yarin yani 6. Gunü beklicem dedi embriyolog eger tamamlarlarsa gelisimlerini dondurucam dedi tamamlamazlarsa dondurmicam dedi sanirim yavas gelisme iyi bisey degil
Ben şuan reglyim transfer hazırlıgı yapılıyor dondurulmus transfer edilicek bende estrofem ve coraspin kullnıyrm adet sancısı degılde nefes darlıgım oluyor neden anlamdm yan etkisimi bil yprum böyle olan varmıArkadaşlar merhaba benim de nasipse transferim yaklaşıyor. Ben geçen adetimin 8.gunu tek seferlik lucrin kullandım. Bir hafta sonra da adet benzeri bir şey oldum. Doktorum transfer hazirligina başlatti. Benim normal adet tarihim bugün falan ama Estrofem kullaniyorum. Merak ettiğim şu transfer hazirliginda estrofem kullanırken adet sancısı tarzı şeyler hissettiniz mi? Yoksa ben adet mi olacağım?
Dondurulmus embriyo transfeeinden bahsetmis yumurta cok olunca sanirim plikistik oversin ozaman karinda su topluyo rahim duvari inceliyo ilaclarda taze embriyo transferi tutunamaya biliyor dondurulmus embriyo transferi cok daha iyi zaten suanda cok az taze transfer yapiyorlar genelde dondurulmus transferKızlar iyi akşamlar ohss yle deneyimi olanlar var sanırım. Benim çarşamba yumurtalarım toplanacak biraz fazlaymış. Dr acaba 1 ay beklesek mi dedi ohss den ( ilk defa duydum yaşa ki neler göresin dedikleri bu olsa gerek) korktu ama sonrasında beklememeye karar verdik . İnşallah öyle bir durumla karşılaşmam.Yaşayanlardan fikir alabilir miyim nasıl atlattınız neler yaşadınız
İnsallah haber bekliyoruz bakalim 6.gun bugun 16 embriyodan 4 kalmasi biraz az gibi geldi nebilim buarada opudan sonra 6.gunum adet oldum bugun normal mi4 tane 3. Gün embryon var maşallah bak şanslısın aslındainşallah onlarda gelişirler ama gelişmezsede üzülmeyin bu 3.gün 5.gün olayına takılmayn kesinlikle nasip te varsa hic farketmyor benımki 5.gün embryosuydu ama kimyasal olsu yanı hangisnn tutup tutmayacagı hic belli degıl
İnsallah busefer olumlu sonuc alirsinizBen şuan reglyim transfer hazırlıgı yapılıyor dondurulmus transfer edilicek bende estrofem ve coraspin kullnıyrm adet sancısı degılde nefes darlıgım oluyor neden anlamdm yan etkisimi bil yprum böyle olan varmı
Hipo hipo yum ilaç kullsnmadıkça yumurtam büyümüyor. Opu dan sonra ciddi bi rahatsızlığım olmazsa biz taze transfer yapmaya karar verdikDondurulmus embriyo transfeeinden bahsetmis yumurta cok olunca sanirim plikistik oversin ozaman karinda su topluyo rahim duvari inceliyo ilaclarda taze embriyo transferi tutunamaya biliyor dondurulmus embriyo transferi cok daha iyi zaten suanda cok az taze transfer yapiyorlar genelde dondurulmus transfer
Nefes darligi heyecandan stresten panikten cok oluyor ilaclardan degil bence bu donem nekadar rahatiz v.s desekde aslinda bilinc altinda buyuk bir heyecan panik ve stres var cok normalBen şuan reglyim transfer hazırlıgı yapılıyor dondurulmus transfer edilicek bende estrofem ve coraspin kullnıyrm adet sancısı degılde nefes darlıgım oluyor neden anlamdm yan etkisimi bil yprum böyle olan varmı
Hayirlisi olsun allahim dedigi olurHipo hipo yum ilaç kullsnmadıkça yumurtam büyümüyor. Opu dan sonra ciddi bi rahatsızlığım olmazsa biz taze transfer yapmaya karar verdik
Amin inşallah hepimizin duaları kabul olur en kısa zamanda inşallahHayirlisi olsun allahim dedigi olur
Evet belkide o yüzden oluyor elimizde olmadan kendimizi çok kasıyoruz sürekli aklım ords başka birşey düşünemez oldumNefes darligi heyecandan stresten panikten cok oluyor ilaclardan degil bence bu donem nekadar rahatiz v.s desekde aslinda bilinc altinda buyuk bir heyecan panik ve stres var cok normal
İnşallah çok teşekkür ederimİnsallah busefer olumlu sonuc alirsiniz
Benim 10 yumurtam toplandı 6 sı olgun cıktı 3 embryom oldu yani olabilyor ve sayısı değil önemli olan kailtesi sonucta zaten transfer edilcek olan 1 tane ama inanın bende aiz gbiyim bu süreçte insan herşey kusursuz ilerlesn istyor adet olmanız garip geldi bana yumurta toplama işlemi zaten adetten 2 hafta sonrasına denk gelmyormu adet tarihiniz test tarihnze denk gelmesi şazm benım öyle olmustu isterdisenz doktorunuza danışınİnsallah haber bekliyoruz bakalim 6.gun bugun 16 embriyodan 4 kalmasi biraz az gibi geldi nebilim buarada opudan sonra 6.gunum adet oldum bugun normal mi
Üzülme cnm 4 embriyon varmış hatta 3.gün embriyosunun bölünüp ikiz olma ihtimali de var. Aslında nasip işi bunlar olmazları olduran Rabbim gönlüne göre versin ❤Kizlar benim 16 embriodan 4 tanesi 3.gun embriyosu olarak donduruldu kalan 12 tanesini 5. Gune bekletecwklerini soylediler bugun 5.gun aramadilar merak edip ben aradim biraz yavaş ilerliyorlar denildi yarin yani 6. Gunü beklicem dedi embriyolog eger tamamlarlarsa gelisimlerini dondurucam dedi tamamlamazlarsa dondurmicam dedi sanirim yavas gelisme iyi bisey degil
Hayırlı olsun İnşallah. Evde gebelik testi yaptınızmı?Transferin üzerinden 7 gün geçti. Son 3 gün dünyayı yemiş olabilirim. Midemdeki açlık ve gaz hiç eksik olmuyor. Zaman da geçmek bilmiyor. 5. Gün embriyosu olduğu için yarın kan vermeyi düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?