2021 Ocak-Şubat ayında dondurulmuş embriyo transferi olacak arkadaşlar buraya

Çok geçmiş olsun umarım bidaha yaşamazsınız bu üzüntüyü peki düşük nedenini söyledmi doktor doğal siklus veya ilaçlı nasıl oluyor benim pek bilgim ypk daha yeniyim bu tüp bebek konusunda ve merak ettğim çok sey var şu anda adetliyim estrofem ve coraspirn kullanıyrm doktorum hazırlık yapıcaz dedi sanırım bu ay sonu yeniden transfer olucagm

Sana da çok geçmiş olsun canım İnşallah Rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

Sana da çok geçmiş olsun canım İnşallah Rabbim bu sefer sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Teşekkür ederim gerçekten yorucu bi sğreçten geçiyoruz hem maddi hem manevi ben 1.5 senedr istyorum olmadı doktorlar herhangi bi sıkıntıda göremyorlar ne eşimde ne bende ama olmadı ben çok şstyrm artık anne olmayı ve artık insanların konuşmalarından baskılarındanda sıkıldım çevremde herkez anne oluyor umarım en kısa zamanda bu duyguyu yaşarız Allah kimseyi çaresiz bırakmasn cok zor

Bu defada olmayacak diye çok korkuyorum strese sokuyorum kendimi sürekli embryom çok kaliteliymiş sadece sağlıklı bir embryo olmadıgı için tutunamamıs olabilr dediler umarım bu defa tutunur bebeğim

Evet çok yorucu bir süreç sabırlı olmak gerek. Üzülme daha 1.5 sene olmuş ben 9 senedir uğraşıyorum zor günlerden geçtim hele hamile kalıp kaybetmek çok zor İnşallah bu sefer Allah yüzünü güldürsün gönlüne göre versin cnm ❤

Allah hepimizin yüzünü güldürsün kimseyi evlat acısıyla sınamasın umarım güzel haberlerimizi burda paylaşırız birgün

Bu defada olmayacak diye çok korkuyorum strese sokuyorum kendimi sürekli embryom çok kaliteliymiş sadece sağlıklı bir embryo olmadıgı için tutunamamıs olabilr dediler umarım bu defa tutunur bebeğim
İnşallah canım stres yapma güzel düşün güzel olsun. İkinizde de problem yoksa olacak İnşallah. Tutunması için transferden sonra ananas, kabak çekirdeği, kuruyemiş ye ve dua et Allahtan ümit kesilmez. Nerde tedavi oluyorsun?

Bahçeci fulyada doktorum Mehmet reşit Asoğlu cok memnunum doktorumdan peki ya siz .Tavsiyeleriniz için teşekkürler birde transferden sonra siz hep yatarak mı gecirdniz ufak tefek ev işkeri yaptınızmı yemek felan

Bahçeci fulyada doktorum Mehmet reşit Asoğlu cok memnunum doktorumdan peki ya siz .Tavsiyeleriniz için teşekkürler birde transferden sonra siz hep yatarak mı gecirdniz ufak tefek ev işkeri yaptınızmı yemek felan
Benimde do k torum mEhmet hocaydı çok iyi biri ben hamile kaldım allahın izniyle sizinde olur çok yatmayın zaten önermiyorlar kan akışından dolayı dinlendikten sonra ağır kaldırmamak ve merdiven çıkmamaya dikkat edin ben hep hareket halindeydim güzelde oldu çok şükür hepiniz duamdasınız en kısa zamanda allah doldursun bebişle evlerinizi

3 gün tualet yemek hariç kalkmadım. Doktorum 3 gün kalkma dedi. Benim doktor özel muayenehanede çalışıyor kamil kutlay çok şükür ben de memnunum dr.umdan. İnşallah bu kez kucağımıza almak nasip etsin

Yaa çok sevindim sizin adınıza umarım sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız Mehmet hoca çok ilgili kibar bi doktor hastalarını incitmeden üzmeden tedavi ediyor peki siz kaçıncı denemede hamile kaldınız ben ilk denemede kimyasal yaşadım mehmet hoca asla üzülme devam edciez ikincide olucak dedi inşallah bı defe olucak hissediyorum

Benım ilk deneme 15 yumurtadan 1 yumurta kalarak transfer oldu orta kalite transfer zamanı bebeğimi almaya geldim hocam hazırım dedim işte bu dedi olacak gayet güzeldi dedi Allah biliyor ya bu sefer hiç bi işleme yaptığım ettiğim şeylere kafa yormadım evdede çok rahat oldum sadeceyukarı dolaplara uzanmadım süpürge yapmadım merdiven çıkmadım onun harici her işi yaptım sonra 6. Gün dayanamadım test yaptım çıkmadı 7 de cıktı leke geldi 9.gün 38 11.110 diye devam etti bakalım bende şuan yeniyim inşallah kalp atışını duyup sağlıkla ilerler hepimizn ki olacak tek ablacığım yıllardır duyup yapamadığım şey takmamak ttiburaya yazmışımdır ya musavvir çekin bol bol sonra da ya halim çok etkili allahın izniyle

Allah hepimize sag salim kucağımıza almayı nasip etsin ne güzel ilk denemede tek embryoyla hemde bu bir mucize Rabbim ol derse oluyo başka bi açıklaması yok tabiki mehmet hocanın ve ekibinin başarısı göz ardı edilemez gercekten cok titiz çalışıyolar hastalara çok degerli olduklarını hissettiriyolar umarım bende bu defa mavi kalbi alırım

Arkadaşlar merhaba benim de nasipse transferim yaklaşıyor. Ben geçen adetimin 8.gunu tek seferlik lucrin kullandım. Bir hafta sonra da adet benzeri bir şey oldum. Doktorum transfer hazirligina başlatti. Benim normal adet tarihim bugün falan ama Estrofem kullaniyorum. Merak ettiğim şu transfer hazirliginda estrofem kullanırken adet sancısı tarzı şeyler hissettiniz mi? Yoksa ben adet mi olacağım?

Kizlar benim 16 embriodan 4 tanesi 3.gun embriyosu olarak donduruldu kalan 12 tanesini 5. Gune bekletecwklerini soylediler bugun 5.gun aramadilar merak edip ben aradim biraz yavaş ilerliyorlar denildi yarin yani 6. Gunü beklicem dedi embriyolog eger tamamlarlarsa gelisimlerini dondurucam dedi tamamlamazlarsa dondurmicam dedi sanirim yavas gelisme iyi bisey degil

Kızlar iyi akşamlar ohss yle deneyimi olanlar var sanırım. Benim çarşamba yumurtalarım toplanacak biraz fazlaymış. Dr acaba 1 ay beklesek mi dedi ohss den ( ilk defa duydum yaşa ki neler göresin dedikleri bu olsa gerek) korktu ama sonrasında beklememeye karar verdik . İnşallah öyle bir durumla karşılaşmam.Yaşayanlardan fikir alabilir miyim nasıl atlattınız neler yaşadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…