İnşallah sonucun pozitif olur. Rabbim bu sefer kucağına almayı nasib etsinMerhaba benim 3. transferim de iyi kalite bir blastokistle 25 Ocak'ta gerçekleşti. Ama hiç belirtim yok.
İlk denemede iki iyi kalite 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kasılmalar sancılar vardı, sonuç negatifdi.
İkinci denememde ( 2 adet 5.gün embriyosuyla) kasılmalar, ama içimde pır pır etmeler falan. Evet sonuç pozitifdi. Ama 2 aylık kalbi durdu. Kürtaj oldum.
Şu an belirti olmaması beni rahatsız ediyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz??? Birileri yanıtlasa keşke
Hayırlı olsun. İnşallah pozitif olur sonucun. Rabbim gönlüne göre versinAn itibariyle dondurulmuş transferim gerçekleşti şimdi 12 gün nasıl geçecek tecrübeli olanlardan öneriler alabilirim
Öğlenden sonra karın ağrısıyla beraber ufaktan adetim başladı öğleden sonra olduğu için 1. gün saymıyorlar bende yarın aramayı düşünüyordumDondurulmuş embriyo transfer edilecekse adetin 1.günü doktorunu arayıp haber ver. Adet olduktan sonra transfer hazırlığına başlayacaksın
Aynı bende de 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu sefer olursa Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah aminBende de çıkmıştı. Ama 2 ay sonra düşük yapmıştım. O yüzden bu kez hiç bakmıyorum
Sağol canım amin rabbim seninde gönlüne göre versinHayırlı olsun. İnşallah pozitif olur sonucun. Rabbim gönlüne göre versin
Benimki dondurulmuş ama doğal siklusta transfer olacağım. Doğal siklusta sadece yumurta geliştirici ilaç femara kullanacağım rahim ilaçsız kendisi büyür estrofemi transferden sonra kullanacağım. Seninki ilaçlı siklussa bilgim yok canımÖğlenden sonra karın ağrısıyla beraber ufaktan adetim başladı öğleden sonra olduğu için 1. gün saymıyorlar bende yarın aramayı düşünüyordumsadece estrofem mi veriyorlar hazırlık aşamasında?
Anladım canım çok saol hepimiz için hakkımızda hayırlısı umarım hiç bir emeğimiz boşa gitmezBenimki dondurulmuş ama doğal siklusta transfer olacağım. Doğal siklusta sadece yumurta geliştirici ilaç femara kullanacağım rahim ilaçsız kendisi büyür estrofemi transferden sonra kullanacağım. Seninki ilaçlı siklussa bilgim yok canım
Amin canım inşallah.Bu yolda olan herkese en kısa zamanda nasip olsun inşHayırlı olsun Rabbim bu sefer yüzünü güldürsün İnşallah gönlüne göre versin❤
İlaçlı olacaksa estrofem kullanıyorsun bir hafta kadar sonrasında progestan ekleniyor 5 gün kadar sonrasında yeterli kalınlık olmuşsa transfer yapılıyorÖğlenden sonra karın ağrısıyla beraber ufaktan adetim başladı öğleden sonra olduğu için 1. gün saymıyorlar bende yarın aramayı düşünüyordumsadece estrofem mi veriyorlar hazırlık aşamasında?
Benim de sizin gibi oldu... Eylül ayındaki kürtajdan sonra ilk dondurulmuş embriyo transferim bu hafta olacakAynı bende de 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu sefer olursa Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah amin
Aynı bende de 2 aylıkken kalbi durdu kürtaj oldum bu sefer olursa Rabbimin izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah amin
Hadi hayırlısı inşallah güzel sonuçlar olsun aminBenim de sizin gibi oldu... Eylül ayındaki kürtajdan sonra ilk dondurulmuş embriyo transferim bu hafta olacak
Kuzenime doktoru bant vermişti 2 günde 1 değiştiriyordu her doktor farklı demekkiİlaçlı olacaksa estrofem kullanıyorsun bir hafta kadar sonrasında progestan ekleniyor 5 gün kadar sonrasında yeterli kalınlık olmuşsa transfer yapılıyor
Merhaba öncelikle kayıplarınz için üzüldüm benim de aynı durumda oldu ilk tüp bebek deneyimim tuttu kese herşey büyüdü fakat bebek gelişimi durduğu için kürtaj oldum genetik incelemeye gönderdim bir sorun varsa belli olsun diye sonuç bekliyorum. iki adet sonra sorun olmazsa dondurulmuş transfer olacağım ... Sizin debelirti olmaması önemli değil bence herkes belirti yaşamıyor ona takılmayın stres yapmamaya özen gösterin inş bu kez olacaktır. peki kürtaj olduktan sonra inceleme yapıldı mı sizeMerhaba benim 3. transferim de iyi kalite bir blastokistle 25 Ocak'ta gerçekleşti. Ama hiç belirtim yok.
İlk denemede iki iyi kalite 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Kasılmalar sancılar vardı, sonuç negatifdi.
İkinci denememde ( 2 adet 5.gün embriyosuyla) kasılmalar, ama içimde pır pır etmeler falan. Evet sonuç pozitifdi. Ama 2 aylık kalbi durdu. Kürtaj oldum.
Şu an belirti olmaması beni rahatsız ediyor. Benim gibi olan var mı? Siz ne düşünüyorsunuz??? Birileri yanıtlasa keşke
geçmiş olsun çok peki siz neden kürtaj olmuştunuz kalp atışı mı duyulmadı bende kürtaj olmak zorunda kaldım daBenim de sizin gibi oldu... Eylül ayındaki kürtajdan sonra ilk dondurulmuş embriyo transferim bu hafta olacak
Evet gidişata göre farklı uygulama yapıyorlar.Benim ilk ilaçlı olmuştu şimdi doğal.Sonu pozitif olsun gidişat önemli değilKuzenime doktoru bant vermişti 2 günde 1 değiştiriyordu her doktor farklı demekki
İnşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınEvet gidişata göre farklı uygulama yapıyorlar.Benim ilk ilaçlı olmuştu şimdi doğal.Sonu pozitif olsun gidişat önemli değil
Benim bildiğim ve hep duyduğum dondurulmuş transfer de şans daha yüksek tazeye göre.İnsalllah bu sefer pozitif sonuç alırsınızselam arkadaslar bende normal yoldan 2 hamilelik gecirdim yalniz devam etmedi sonra tup bebege karar verdik 3 deneme olumsuz bu 4. denemem gecen aydan 1 tane 8 hucreli 3.gun dondurulmus embriyom var bu ayda toplamam dun oldu 2 yumurtam dollendi simdi beklemedeyim bu ay transfer yapicam dedi doktorum yalniz ben sunu merak ediyorum dondurulmus transfer edilirse taze transfere gore sansi varmidir ?cevaplarsaniz sevinirim
insallah cok tesekkur ederimBenim bildiğim ve hep duyduğum dondurulmuş transfer de şans daha yüksek tazeye göre.İnsalllah bu sefer pozitif sonuç alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?