- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yildiztozu91
Merhaba arkadaslar , 29 yasindayim 2.5 yillik evliyim eşimde varikosel vardi bir sene once ameliyat oldu 15 milyon olan sperm degeri suan 55 milyona yukseldi .. bizimde hizinda problem vardi diye doktor aşılamayı onerdi ..ilk aşılamami ocagın 9nda oldum oncesinde 12 gunluk yumurta gelistirme ignelerimi vuruldum karnimdan sonra catlatma ignesi ve aşılama..agrisiz sizisiz 5 dakika bile surmedi islem .. asilamadan sonra progestan hap verdi doktor duzenli bir sekilde kullandim.. bu arada bu hapin bas donmesi ,mide bulantisi ve tansyon dusuklugu etkisi olabilecegini soylemisti hemsire . Gunde iki defa kullandim hapi sadece sabah kullandigimda 2-3 saat gectikten sonra bas donmesi sersemlik yapti her basm dongnde bi saat uyudum gecti etkisi ..neyse 9 nda asilama olmustum ve asilamadan bir hafta sonra goguslerim sisti bel agrilarim oldu sirt agrilarim .. hepside hamilelik belirtisi diye cok seviniyordum fakat asilamanin 12. Gununde hafif bi kan geldi akinti icinde yerlesme kanamasi sandim . 14 gunde kahverengi lekelenme hafif pempemsin kanama ve 15. Gunde tamamen adetim basladi...kan kanda gebelik testi yaptrdim cunku kanamam azar azar gelip kesiliyordu .. malesef sonuc negatif...ikinci gunde adetim yogunlasinda dun doktora gittim ikinci asilama tedavime basliyacagm insallah bu defa tutar ..bu arada bu belirtilerle hamile kalanlarda var..ilk asilamadan umidinizi yitirmeyin :)