Öncelikle hayırlı olsun, ben de yeni transfer oldum, belirtiler hakkında bi şeyler arıyordum. Ben de sık idrara çıkıyorum ve gazım var. Ama gaz durumu progesterondan kaynaklanabilirmiş. kendimi çok dinliyorum, siz neler hissediyorsunüz?Kızlar merhaba nasıl geçiyor günleriniz bugün benim 6.günüm
Gögüslerimde şişkinliklik ve hassasiyet var.
Onun dışında tuvalete zor çıkıyorum ve karnım ağrıyor başkada bir belirtim yok.
Her gün dua ediyorum inşallah tutmuştur bebişler diye
Sizlerin nasıl gidiyor ?
Merhaba sizinde hayırlı olsunÖncelikle hayırlı olsun, ben de yeni transfer oldum, belirtiler hakkında bi şeyler arıyordum. Ben de sık idrara çıkıyorum ve gazım var. Ama gaz durumu progesterondan kaynaklanabilirmiş. kendimi çok dinliyorum, siz neler hissediyorsunüz?
Ya tatlim benim sen kesin ikizlersin..yada bi yukseleninde felan bi ikizlerlik var..sabirsizsin benim gibi..bende senin gibiydim transferimde.Kızlar bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi ip gibi incecik sadece ben görebiliyorum o derece alttan flaşla bakınca hafif pembemsi duruyor anlamadım gitti hayalet çizgi çekip atsam sizde görmeyebilirsiniz ama ben görüyorum
Merhaba canimÖncelikle hayırlı olsun, ben de yeni transfer oldum, belirtiler hakkında bi şeyler arıyordum. Ben de sık idrara çıkıyorum ve gazım var. Ama gaz durumu progesterondan kaynaklanabilirmiş. kendimi çok dinliyorum, siz neler hissediyorsunüz?
Ya tatlim benim sen kesin ikizlersin..yada bi yukseleninde felan bi ikizlerlik var..sabirsizsin benim gibi..bende senin gibiydim transferimde.at bi bakalim canim..sen gorduysen..kesin vardirr.ay hadi insallah...emin ol hic olmasa asla bisey gormuyorsun.. ama igne felan kullandinmi hic..dun yada bugun..
Ben yaştan ziyade ikizlerin var daha 3 yaşında diyenler oldu ben bakcam güveniyorum demekki kendime dertlenmeyin siz dedim susstularGünaydın,
Sizin kızınız kaç yaşında, benim de oğlum var 6,5 yaşında şuan Allah bağışlasın herkesin evladını. Yaşım 38 2 ay sora 39 olacağım. Çevrede çok var yeter bir çocuk neyine yetmiyor. Biri de bir bini de bir. Yok işte yaşın ilerledi nasıl esaret ediyorsun....
bu tarz eleştiriler alıyor musunuz sizde? Sinir oluyorum, üzülüyorum. içimde bulunduğum durumun ben farkındayım zaten. İnsan yanında çevresinde destekçi arıyor bu insalar resmen köstek oluyor
Ayyy elim ayağım boşaldı birden...Nasil ne yaptın ne cesaretKızlar bugün erken gebelik testi yaptım 2. Çizgi ip gibi incecik sadece ben görebiliyorum o derece alttan flaşla bakınca hafif pembemsi duruyor anlamadım gitti hayalet çizgi çekip atsam sizde görmeyebilirsiniz ama ben görüyorum
Yok yok hiç bır belirti kuzum görmüyomusunuz yaaaAyyy elim ayağım boşaldı birden...Nasil ne yaptın ne cesaretkiz masallah Ben göremedim ama sen girdu isen kesin vardır ışıktan biz göremeyiz simdi...Ayy sen benden 1 gun önceydin senin de belirtin yoktu degil mi
Canimm...ben goruyorummm..fotofrafi oynatincaa.insallah..ignenin etkisi degildir kuzum..ay hadi insallahhhhhhhahahahah galiba ikizlik bısey var cok sabırsızım . İğnede hergun progesteron vuruluyorum canım
Şimdi düşer bayılırım ahahahahahahCanimm...ben goruyorummm..fotofrafi oynatincaa.insallah..ignenin etkisi degildir kuzum..ay hadi insallahhhhhh
Tatlim ben 3. Gun bi vurulmustum..oncekintransferimdee silik cikmsiti..idrarda yaptim ayni gun..dedim ya bende saf kan ikizlerim buaradaŞimdi düşer bayılırım ahahahahahahah nerde bizde o şans inşallahhhh pozitiftir yarabbım . Progesteron iğne beta hcg yükseltmiyor ki canım ben çatlama iğneside hıc vurulmadım ondan şüpheye düştüm inşallah kuruma çizgisi değildir öyle olsa beyaz olurdu bunda pembelik var
Allahımmm inşallahhh sizinde benimde gördüğümüz çıkar inşallahhhhasyaaaa ben de gördüm. Zaten bu testlere baka baka şasi oldum yıllardır.hadi inşallah sıradaki güzel haber senden olsun
Tabi bi tık pembesi valla dediğin gibi yapıcam beklicem cuma günü kan testine direkTatlim ben 3. Gun bi vurulmustum..oncekintransferimdee silik cikmsiti..idrarda yaptim ayni gun..dedim ya bende saf kan ikizlerim buaradasabirsizimm..baska igne vurulmamistim ben transfer suresince..egee o igne o igne degilse...ben gordummm..canim...masalllahhh...insalllaahh..giderek koyulasirr ...kzuum..yarini atla..ertesi gunde bi yap olurmu..yarin yaniltici olabilir cunki...cok sevindimmm tatlim. .eminim fotodan sen daha net goruyosundur gercegini..
Al bende okadar canim..asyaaaa ben de gördüm. Zaten bu testlere baka baka şasi oldum yıllardır.hadi inşallah sıradaki güzel haber senden olsun
Aynen canim......insallahhh..tatlimm.dualarim seninle..Tabi bi tık pembesi valla dediğin gibi yapıcam beklicem cuma günü kan testine direkinşallahh doğrudur inşallahhhhh
Allah razı olsun hepinizden benimde dualarım sizinleAynen canim......insallahhh..tatlimm.dualarim seninle..
Canim..merhaba..transfer gunun ne zman olucakti senin..doktoruna danis muhakkak..cunki enfekaiyon gibi durumlarda..tutunmayi engelliyo olabilir..Arkadaşlar birşey danışmak istedim sizlere. Transver den önce idrar testi yaptırdınızmı acaba enfeksiyon varmı diye aklıma takıldı bu konu şuan idrar yollarında yanma yaşıyorum doktorum bu konu hakkında bilgi vermesi sizlere danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?