2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Teşekkür ederim bugün kan tahlili verdim 170 çıktı pozitif gördük çok şükür silik de olsa idrar testi doğruymuş demek ki ama işte emin olamayınca insan kendini üzüyor boş yere maalesef.
Adınız çok sevindim tebrik ederim . Dualarınıza olmaya talibim . İnşaallah bizleri de unutmayın .

İanım cok teşekkür ederim ama Kızlar dün dondurulmusla transferim oldu ya . İlki gibi içimde ne heycan var ne olumlu bişey neden böyle oldu hıc bılmıyorm . İlkinde cok heycankıydım kesin gözüyle bakıyordum hep hayalini kuruyordum , ama bunda neden bilmiyorum hıc olumlu bişey düşünemiyorum . Rabbımın gücüne gitmesin dua bile aklıma gelince ediyorum . Diğerinde daha farklıydı kuran okurdum dualar ederdim her dk neden böyle oldu bana ya
Daha iyi stres yapmamis olursun bol dinlen vakit geçir düşünme

Kızlar merhaba, 2 gün önce bende transfer oldum. Allahım herkesin yardımcısı olsun inşallah. Ben 5. Gün embriyosu 4a kalitede 2 adet donmuş embriyo transferi yaptırdım. Pandemi nedeniyle daha önce embriyolarımı dondurmuştuk.
Transferden sonra doktorum bana depot iğne vurdu ve ertesi gün uçakla eve döndüm 1 saat uçak yolculuğu 1 saat eve geliş sürdü ve ben biraz tedirgin oldum açıkcası benim gibi bu şekilde yolculuk yapıp embriyoları tutunan var mı?
birde bu akşam üstü kedi üstüme atladı patisi göbeğimin 2 parmak üstüne geldi çok şert vurmadı ama ben
Tedirgin oldum doktorum şehir dışında ve cumartesi günü olduğu için ulaşamadım
Sizce birşey olmuş mudur?

Olmamıştır içini ferah tut benimde ikiz kizlarim var biri tepemde biri ayağımın altında geziyor benim tedavim pozitif şuan darısı başına protein ve yeşillik olarak beslenmeye özen göster yatma zorunluluğu hissetme ilk gün dinlenmen yeterli ama ağır iş de yapma tabi ben günlük bulaşık yemek işlerimi 4. Günden sonra yapmaya basaladim

Çok teşekkür ederim biraz içim ferahladı zor bir süreçten geçtikten sonra insan korkuyor haliyle

Benım kedim de sürekli oyun oynamak istiyor, korkuyorum ters Bı hareketi olur diye.. Gobegın üstüyse sıkıntı olmaz, Gobegın yaklasık 1 karış altına dikkat edin..

Merhaba kızlar, dun transferimi oldum, dun itibariyle oksapara basladık, cok yakıyor, 5 dk sonra gecıyor neysekı.. Sizde de boyle mı
Aynen proloteks vuruyorum ben birde artık ufak ufak kitle oldu gibi çevresi mor zaten artık göbeğim kılcal damar a denk geldimi morariyor korkmayın morarsada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…