2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canım bu listeden de kusur kalmayayim
Nisan-mayis gibi transfer olacak.Regli donemime 15 gün kaldi.5 tane gebelik kaybım var.İlk tüp bebek denemem ve 1 tane blastokist embriyom var
Merhaba canim..gecmis olsun..cok ..allah sabirlar versin..ilk tup bebek denemem demissin..transferin hayirli ugurlu olur insallah...rabbim kucaginada saglicakla almayi nasip etsin..hemen ekliyorummm..canim..insallah rabbim bir dahada yasatmaz..

Merhabalar bnde tüp bebek aşamasındayım. Şuan ovulasyon iğnesine basladım 8.günümdeyim.size bişey sormak istiyorum özelden

Dun yaptım canım silik çıktı şimdi yeniden yaptım bu da öyle çıktı moralim bozuldu bir önceki mesajimda fotoğrafını paylaştım testin pozitif olma şansı var mı sence ?
Merhabalar ilk önce , nacizane fikrim keske günden önce yapmasaydınız diyicem ama yapmışsınız yinede kesin bir durum yok lütfen pozitif olun ve dua edin sakın tahlili düşünerek üzmeyin kendinizi . İnşaallah hakkınızda en hayırlısı istediğiniz gibi olur . Dua ve umut edin .

Teşekkür ederim bugün kan tahlili verdim 170 çıktı pozitif gördük çok şükür silik de olsa idrar testi doğruymuş demek ki ama işte emin olamayınca insan kendini üzüyor boş yere maalesef.

simin55 Canım napıyosun günlerin nasıl geçiyo valla 2.adeti beklemekte zor yahu benmm daha 1.adetim yeni bitti

simin55 Canım napıyosun günlerin nasıl geçiyo valla 2.adeti beklemekte zor yahu benmm daha 1.adetim yeni bitti
Ayyy benimde aklımdaydın ne zamandır yazmadı diyordum napiiiim ikinci adeti bekliyorum tahmini 10 gün sonra ama bekliyorum ya kesin geç gelir biliyorum ben onu ben baya unutuyorum bazen bu süreçte olduğumu adet olayım titrer kuyruğum sen nasılsın napiosun senin nasıl geçiyor? Ballikko

Salı sabah erkenden kan verecem deger en düşük kaç olması gerekiyor arkadas 100 gecmesi lazim dedi

Kizllar test yaptırdım 10.gun bugün pozitif
Canimmm...masallahh..sukurlerr olsun..tebrik ederim...seni..inan cok sevindim..degerin kac bilmiyorum ama..katlanarak artar insallah.rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..darisi basimiza insallah

Canimmm...masallahh..sukurlerr olsun..tebrik ederim...seni..inan cok sevindim..degerin kac bilmiyorum ama..katlanarak artar insallah.rabbim saglicakla kucaginada almayi nasip etsin..darisi basimiza insallah
Amin cnm çok saol

Eklentiler

• Screenshot_20210410-170507.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 51
Salı sabah erkenden kan verecem deger en düşük kaç olması gerekiyor arkadas 100 gecmesi lazim dedi
Seninle aynı gün olduk transfer ben bugün verdim devlet hastanesi yakınsa acilden verebilirsi. Tup bebek tedavisi görüyorum bugün test günüm dedim normalde yapmıyoruz istisnai durum diyip yaptılar aklında olsun

Hayırlı olsun cnm
canım cok teşekkür ederim ama Kızlar dün dondurulmusla transferim oldu ya . İlki gibi içimde ne heycan var ne olumlu bişey neden böyle oldu hıc bılmıyorm . İlkinde cok heycankıydım kesin gözüyle bakıyordum hep hayalini kuruyordum , ama bunda neden bilmiyorum hıc olumlu bişey düşünemiyorum . Rabbımın gücüne gitmesin dua bile aklıma gelince ediyorum . Diğerinde daha farklıydı kuran okurdum dualar ederdim her dk neden böyle oldu bana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…