- 25 Mart 2021
- 1.381
- 1.673
- 83
Tesekkur ederim canım benim darısı hepinize olsun inşallah herkese dua ediyorum bol bolCoks sevindim kuzum benim gözün aydın olsun darısı bizlerin başına ilk pozitif senden geldi ben değerleri pek bilmiyorum
Cok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallahhhCanım tebrik ederimsonucun çok güzel çıkmış Çok sevindim demek ki neymiş idrar da çok silik bile çıksa üzülmek yokmuş
Transferi mi bekliyorsun canım? Adetle mi başlayacakamin canım daha adet olmadım yaaaaaaaaa
evet canım adetle transfer için gitcemTransferi mi bekliyorsun canım? Adetle mi başlayacak
Stres yapma canım gecikti diye stres yapınca daha çok gecikiyor. Benim bir kere 45. günde olmuştu stres yaptıkça gelmemişti kekik kaynatıp içmiştimevet canım adetle transfer için gitcem
12 mart başlangıç
15 mart bitiş
takvim 2 gün geçti diyor
stres yokta bekliyorum ya gecikir :)))))Stres yapma canım gecikti diye stres yapınca daha çok gecikiyor. Benim bir kere 45. günde olmuştu stres yaptıkça gelmemişti kekik kaynatıp içmiştim
Orasi öyle canım bekledikçe gelmez :)) kaçıncı transferin olacak ?stres yokta bekliyorum ya gecikir :)))))
Çok güzel canım benim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin değerin kat kat katlansın İnşaallahKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
3.Gun embriyosu 11. gün sonucu nasıl sizce ?
Canimm benim..guzell annisKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
Canim sen listemizde yoktunn..ama sana sormadan brn ekledim bilgin olsun..Kizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
Merhaba canim..evet canım adetle transfer için gitcem
12 mart başlangıç
15 mart bitiş
takvim 2 gün geçti diyor
Tesekkur ederim kuzum inşallah sağlıkla ilerler pozitif çıkınca bitmiyor tabi artması kesesi kalp atışı var dahaÇok güzel canım benim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin değerin kat kat katlansın İnşaallah
Ekleyebilirsin tabi ki canım ne demekCanim sen listemizde yoktunn..ama sana sormadan brn ekledim bilgin olsun..
Amin aminnn cok aminnn canimEkleyebilirsin tabi ki canım ne demek3.gundu evet 12. Gunu bekleyemedim silik çıkınca doktor da anladı sen idrarda öğrenmişsin galiba dedi :)) inşallah burdaki herkes bu güzel haberi alır ve sağlıkla ilerler hepimiz için çok çok dua ediyorum güzel haberler gördükçe kendimmis gibi seviniyorum. Bizi en iyi biz anlarız çünkü
hayirli olsun canim insallah katlanarak devam ederEkleyebilirsin tabi ki canım ne demek3.gundu evet 12. Gunu bekleyemedim silik çıkınca doktor da anladı sen idrarda öğrenmişsin galiba dedi :)) inşallah burdaki herkes bu güzel haberi alır ve sağlıkla ilerler hepimiz için çok çok dua ediyorum güzel haberler gördükçe kendimmis gibi seviniyorum. Bizi en iyi biz anlarız çünkü
Amin canım teşekkür ederimhayirli olsun canim insallah katlanarak devam eder
Amin inşallah inşallahCanimm benim..guzell annis..artik icin bi rahat etsin lutfenn..yuzumde inanilmaz bir gulumseme biraktin.. ❤❤rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin.. buarada ben senin 5. Gun embriyosu zannediyodumda yorum yaptim..birde 3. Gunmus senin..kuzusum idrar testini attiginda..3. Gun embriyosunun idrar da o sekilde cikmasi zaten normaldir..ilkkkk pozitifimiz geldii...darisi hepimize insallahh olsun..canimm..
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişiKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
Teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişi
Canım bu listeden de kusur kalmayayimMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran @ZarifKugu nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan pink21 nisan-mayis 5.gun embiyosu.cift..
D DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu @candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis @Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
@Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift I izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?