2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Canım tebrik ederimsonucun çok güzel çıkmışÇok sevindimdemek ki neymiş idrar da çok silik bile çıksa üzülmek yokmuş
Cok teşekkür ederim canım darısı isteyen herkese olsun inşallahhh evet ya o silik olayı mahvetmisti beni ama demek ki silik çıkması olduğuna işaretmis öğrenmiş oldum

Kizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3
3.Gun embriyosu 11. gün sonucu nasıl sizce ?
Canimm benim..guzell annis..artik icin bi rahat etsin lutfenn..yuzumde inanilmaz bir gulumseme biraktin..❤❤rabbim saglicakla kucagina almayida nasip etsin..buarada ben senin 5. Gun embriyosu zannediyodumda yorum yaptim..birde 3. Gunmus senin..kuzusum idrar testini attiginda..3. Gun embriyosunun idrar da o sekilde cikmasi zaten normaldir..ilkkkk pozitifimiz geldii...darisi hepimize insallahh olsun..canimm..

Çok güzel canım benim çok mutlu oldum rabbim sağlıkla büyümesini nasip etsin değerin kat kat katlansın İnşaallah
Tesekkur ederim kuzum inşallah sağlıkla ilerler pozitif çıkınca bitmiyor tabi artması kesesi kalp atışı var daha inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz yavrularimiza

Canim sen listemizde yoktunn..ama sana sormadan brn ekledim bilgin olsun..
Ekleyebilirsin tabi ki canım ne demek 3.gundu evet 12. Gunu bekleyemedim silik çıkınca doktor da anladı sen idrarda öğrenmişsin galiba dedi :)) inşallah burdaki herkes bu güzel haberi alır ve sağlıkla ilerler hepimiz için çok çok dua ediyorum güzel haberler gördükçe kendimmis gibi seviniyorum. Bizi en iyi biz anlarız çünkü

Amin aminnn cok aminnn canimaynen..canim..bende oyle valla ne yalan soyliyim..en son kimyasalda burda..bicok arkadasla beklemistik..degerlerim artsin diye..kismet olmadi..hayirlisi oldu belki..oylesi hayirliymis..allah hepsinden razi olsun..

hayirli olsun canim insallah katlanarak devam eder

Amin inşallah inşallah

Canım bu listeden de kusur kalmayayim
Nisan-mayis gibi transfer olacak.Regli donemime 15 gün kaldi.5 tane gebelik kaybım var.İlk tüp bebek denemem ve 1 tane blastokist embriyom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…