2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Teşekkür ederim bu beklemeler insanı sabırsızlaştırıyor
Bu arada kalbim dualarım seninle herşey güzel olacak

Teşekkür ederim bu beklemeler insanı sabırsızlaştırıyor
Bu arada kalbim dualarım seninle herşey güzel olacak
Aynen canım beklerken geriliyoruz maalesef her aşamasında en zoru da sonucu beklemek teşekkür ederim Allah razı olsun ben de isteyen bekleyen herkes için dua ediyorum

Kızlar topik hayırlı olsun bende 2 nisandaki düşükten sonradan değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum 5Tane Blast 1 tane 6. Gün embriyosu donmuş var doktor zaman kaybetmeden tekrar transfer yapabiliriz dedi salı günü test yapardım 4 günde 3500 den 160 a düşmüş hakkımızda hayırlısı olsun

Canim seni diğer topikte görmüştüm pozitifti gebeliğin düşük yaptığını bilmiyordum geçmiş olsun çok üzüldüm. Kacinci denemeni yapacaksın? Dusukten sonra bir iki ay ara verilmiyor mu peki ?

Canimmm..gecmisler olsun...allah sabirlarda versin..ama uzulme olurmu..cok sukur masallahhh..kaliteli embriyolarin bebeislerin var..Allahin hikmeti..sagliksizmis demekki..allah bir dhaada yasatmasin..peki transferi ne zaman yapmayi planliyo doktorun..

Merhaba kızlar,topik hayırlı olsun ben yeni gördüm Benim de iki tüp bebek düşüğüm var nasipse Mayıs'ta hazırlığa başlıyoruz 3. Transfer için. 2 ya da daha fazla denemesi olup da ekstra bir şeyler yapan var mı acaba??

Merhaba canim..hosgeldin topigimize..kayiplarin icin cok uzgunum ..allah sabirlar versin...ve bir dhaada yasatmasin insallah..senide topigimize ekleyebilirmiyim..bende mayista basliyacagim kismet olursa..canimm..ben ilac kullaniyorum..brnim 4. Denemem olucak..hep 1 embriyom olustu..ve kalitesizdi..ilaclarida kalite ve sayi icin kullaniyorum..tabi etksii olmayadabilir..bunun disinda saf arisutu ..inofolik combi toz olanindan kullaniyorum..ve devit damla..dvitamini onemli diyebiliyorum..embriyonun tutunmasi icin.ben simdilik bunlari kullaniyorum..sen neler yapiyosun..tazemi olucak senin..

Ekle tabi ki canım bnm dondurulmuş 5 . Gün çift embriyo transferi olacak nasipse

I izmirli3533 breath12 çok sağolun kızlar doktor düşük yaptığım gün en geç 1 -2 aya kadar demişti kanamam yeni bitti tekrar beta hcg testi yaptıracağım biraz zaman geçsin sıfırlansın diye bekliyorum sonra gidip transfer için gün belirleyeceğiz .Sanırım beklemeye gerek yokmuş hatta zaman kaybetmeden yapılırsa gebelik daha kolay gerçekleşiyormuş benim avantajım kendiliğimden düşük yapmam oldu kürtaj olsaydım beklemek zorunda kalacaktım diye düşünüyorum

doktorun beklemeye gerek yok diyorsa sen de kendini hazır hissediyorsan 2. Transferin ol hemen canım inşallah bu sefer sağlıkla devamı gelir
Hiç zaman kaybetmek istemiyorum.Rabbim tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallah

Reactions: bbg
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…