- 21 Mart 2021
- 50
- 30
- 8
Teşekkür ederimRahmin ne zaman doktorun istediği şekilde hazır duruma gelirse o zaman yapıyorlar. Rahim kalınlığı, e2 ve progestan hormon değerlerine de bakılıyor uygunsa gün veriyor. Belli bir günü yok yani benim adetin 22. günü yapılmıştı
Aynen canım beklerken geriliyoruz maalesef her aşamasında en zoru da sonucu beklemekTeşekkür ederimbu beklemeler insanı sabırsızlaştırıyor
Bu arada kalbim dualarım seninle herşey güzel olacak
Canim seni diğer topikte görmüştüm pozitifti gebeliğin düşük yaptığını bilmiyordum geçmiş olsun çok üzüldüm. Kacinci denemeni yapacaksın? Dusukten sonra bir iki ay ara verilmiyor mu peki ?Kızlar topik hayırlı olsun bende 2 nisandaki düşükten sonradan değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum 5Tane Blast 1 tane 6. Gün embriyosu donmuş var doktor zaman kaybetmeden tekrar transfer yapabiliriz dedi salı günü test yapardım 4 günde 3500 den 160 a düşmüş hakkımızda hayırlısı olsun
Canimmm..gecmisler olsun...allah sabirlarda versinKızlar topik hayırlı olsun bende 2 nisandaki düşükten sonradan değerlerimin sıfırlanmasını bekliyorum 5Tane Blast 1 tane 6. Gün embriyosu donmuş var doktor zaman kaybetmeden tekrar transfer yapabiliriz dedi salı günü test yapardım 4 günde 3500 den 160 a düşmüş hakkımızda hayırlısı olsun
Merhaba canim..Merhaba kızlar,topik hayırlı olsun ben yeni gördümBenim de iki tüp bebek düşüğüm var nasipse Mayıs'ta hazırlığa başlıyoruz 3. Transfer için. 2 ya da daha fazla denemesi olup da ekstra bir şeyler yapan var mı acaba??
Ekle tabi ki canımMerhaba canim..hosgeldin topigimize..kayiplarin icin cok uzgunum ..allah sabirlar versin...ve bir dhaada yasatmasin insallah..senide topigimize ekleyebilirmiyim ..bende mayista basliyacagim kismet olursa..canimm..ben ilac kullaniyorum..brnim 4. Denemem olucak..hep 1 embriyom olustu..ve kalitesizdi..ilaclarida kalite ve sayi icin kullaniyorum..tabi etksii olmayadabilir..bunun disinda saf arisutu ..inofolik combi toz olanindan kullaniyorum..ve devit damla..dvitamini onemli diyebiliyorum..embriyonun tutunmasi icin.ben simdilik bunlari kullaniyorum..sen neler yapiyosun..tazemi olucak senin..
2. Denemem olacak canımCanim seni diğer topikte görmüştüm pozitifti gebeliğin düşük yaptığını bilmiyordum geçmiş olsun çok üzüldüm. Kacinci denemeni yapacaksın? Dusukten sonra bir iki ay ara verilmiyor mu peki ?
doktorun beklemeye gerek yok diyorsa sen de kendini hazır hissediyorsan 2. Transferin ol hemen canım inşallah bu sefer sağlıkla devamı gelir2. Denemem olacak canım
Bana mı sordun canım :) 1 de verdim kan 3 te çıkar dediler bekliyorum ben deCanım ne yaptın yaptırdın mı testi yaptırıcam diyordun , ben verdim sonuc bekliyorum ögleden sonra cıkacakcok heyecanlıyım
Hiç zaman kaybetmek istemiyorum.Rabbim tez zamanda evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin İnşaallahdoktorun beklemeye gerek yok diyorsa sen de kendini hazır hissediyorsan 2. Transferin ol hemen canım inşallah bu sefer sağlıkla devamı gelir
maşallah maşallah çok güzel hayırlı olsun canımKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
3.Gun embriyosu 11. gün sonucu nasıl sizce ?
Coks sevindim kuzum benim gözün aydın olsun darısı bizlerin başına ilk pozitif senden geldi ben değerleri pek bilmiyorumKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
Canım tebrik ederimKizlaaaar kan sonucum çıktı. 170.3❤
Teşekkür ederim canım darısı bekleyen herkese olsun inşallahmaşallah maşallah çok güzel hayırlı olsun canım
amin canım daha adet olmadım yaaaaaaaaaTeşekkür ederim canım darısı bekleyen herkese olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?