- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Pozitif düşün, güzel enerji yolla kı betayı katlasın bebişininşallah öyledir canım çok silik olunca sevinemiyorum bile.. insallah yarin kan sonucu güzel çıkar da darısı başınıza diyebilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pozitif düşün, güzel enerji yolla kı betayı katlasın bebişininşallah öyledir canım çok silik olunca sevinemiyorum bile.. insallah yarin kan sonucu güzel çıkar da darısı başınıza diyebilirim
Merhaba canim..hayirli ugurlu olsun canim tedavinnn....dondurulmus olcak sanirim senin..allahim insallah kucaginada almayi nasip etsin..canimmBenide eklermisin canim mayista olacağım insaallah 3.gün embriyosu
Merhaba canimmhayirli ugurlu olsun tedavin..insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin...Beni de ekler misiniz 13 nisan 5.gün embriyosu çift transfer olabilir çok kararsızım.23 nisan test günüm
Yaa insallah canım güzel düşün güzel olsun lifli gıda yemeye calıs ben biraz sorun yasamamak icin sütle yulaf yaptım ceviz fındık incir üzüm karıstırıp yedim oda rahatlatıyor baya kabız olmamak icin , insallah güzel sonuclar alırsın dua edicemDogrdur herseyın aşırısı zararlı, bana da Bı kagit verdıler, gaz yapıcı yıceklerden, kabız olmaktan kacının yazıyordu.., yarın transferim benım de. İnsallah olumlu sonuc alırız
İnsallahh, ben de denerim bunlarıYaa insallah canım güzel düşün güzel olsun lifli gıda yemeye calıs ben biraz sorun yasamamak icin sütle yulaf yaptım ceviz fındık incir üzüm karıstırıp yedim oda rahatlatıyor baya kabız olmamak icin , insallah güzel sonuclar alırsın dua edicem
Biz burada başlayacağız Tüp bebeğe, bugün görüştük, form ve fiyat detay iletecekler. Sağlık sigortası da bir kısmı karşılıyormuş... İnşallah tutar seninki de benimki de... Burada olmasa ki Allah nasip etmesin inş, Ailem Hatayda zaten, Adana da yaptırmayı düşünüyoruz.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahEvet canim..adanada tedavi oluyorum..son tedavimde tanistik bulent hocayla..inan imkansizi basardilar bulent hoca ve ekibi..olmaz denilen embriyom 5. Gune gitti..4ba ile..ama kimyasal oldu..son 1 kez daha denemeye hazirlaniyorum..mayista..evet canim..bende hem amh dusuklugu..hemde fsh yuksekligi var..bana sadece verdigi takviyeler..kuenzimq10..astalife balik yagi bir kutunun icinde 2 kapsul var..birde dhea..onun disinda hicbirsey vermedi..sadece hemsireye sormustum d vitamini takviyeside aliyimi seklinde alabilirsiniz demisti..hemsireside..gecen haziranda ilk tedaviye gittim..3 ay bu ilaclari kullanmami soyledi..kesin etkisi olcak diye bisey yok ama dedi..ne kaybedebiliriski dedi..asil tedavisi bence ignelere basladigimdaydi..degisik bir tedavi uyguladi..ışik protokolu diyo bulent hoca..ve ignelere baslamamdan transfer surecine kadar farkli ilaclarda verdi bana hap seklinde..o yuzden ankara istanbul dusunmedim ben hic..embriyologumusda cok iyi burda acibadem hastanesinde oluyo zaten..transfer toplama..tup bebek ekip isi..bulenthoca hemsirelerimiz embriyologumuz oradaki sekreterlerimiz inanilmaz ilgililer..ve hocbir detayi atlamiyoarr...mukemmel bir ekip ...keske trde olsaydin..kuzum..ben herkezee..tavsiye ediyorum..
Canım senin testinde çizgiyi az da olsa görüyorum ben.. sıkıntı yapma kendine, tutunma aşamasındaysa da stresten düşer ağlama böyle lütfen..Test günüm normalde ctesi ama ben yarın vericem canım. Söylediklerin umut oldu biraz ferahladim ama yine de gözyaşlarima engel olamıyorum eşimi de heveslendirdim sanırım en çok ona üzüldüm suan başından beri duam hayırlısı ise olsundu hep yine öyle diyorum ama insanin içi hep olsun istiyor. Allah razı olsun canım ben de herkes için dua ediyorum
inşallah öyledir canım daha önceki denemede silik bile görmemiştim hiç çıkmamıştı. Herkesin farklı oluyor sanırım geç tutunma yada idrarda gec çıkma vs. uyumaya çalışıyorum sürekli bugünü böyle geçirmek istiyorum yarına Allah büyükCanım senin testinde çizgiyi az da olsa görüyorum ben.. sıkıntı yapma kendine, tutunma aşamasındaysa da stresten düşer ağlama böyle lütfen..
Insaallah canim dondurulmuş biri 8 biri 7 hücreli ve 5.tedavim hepimizin hayrla sonuçlansın inşaallah ❤Merhaba canim..hayirli ugurlu olsun canim tedavinnn....dondurulmus olcak sanirim senin..allahim insallah kucaginada almayi nasip etsin..canimm
Amin canim insallahhinsallah..canim nasip etsin.sen hangi ulkedesin suanda..nasil tedaviler uygulaniyor..bulundugun yerde.senide listemize ekliyebilirmiyim pekii..kuzumBiz burada başlayacağız Tüp bebeğe, bugün görüştük, form ve fiyat detay iletecekler. Sağlık sigortası da bir kısmı karşılıyormuş... İnşallah tutar seninki de benimki de... Burada olmasa ki Allah nasip etmesin inş, Ailem Hatayda zaten, Adana da yaptırmayı düşünüyoruz.. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Amin canimmmmminsallah canim...Insaallah canim dondurulmuş biri 8 biri 7 hücreli ve 5.tedavim hepimizin hayrla sonuçlansın inşaallah ❤
Amin Çok sağolMerhaba canimmhayirli ugurlu olsun tedavin..insallah rabbim kucaginada almayi nasip etsin...
Almanya'dayım canım. burada 1 yıl normal deniyorsun, sonra olmazsa 3 aylık periotta klomen ovitrelle veriliyor. olmasa aşılama veya tüp deneniyor canım. tabi fiyatlar euro bazında. ekleyebilirsin canım. Taze transfer olacak, Mayısta :)))Amin canim insallahhinsallah..canim nasip etsin.sen hangi ulkedesin suanda..nasil tedaviler uygulaniyor..bulundugun yerde.senide listemize ekliyebilirmiyim pekii..kuzum
Insallah canim..turkiyedeki prosudurlerde hemen hemen ayni...insallahh.embriyolarin kalitelinolur.can olur kan olur.canimAlmanya'dayım canım. burada 1 yıl normal deniyorsun, sonra olmazsa 3 aylık periotta klomen ovitrelle veriliyor. olmasa aşılama veya tüp deneniyor canım. tabi fiyatlar euro bazında. ekleyebilirsin canım. Taze transfer olacak, Mayısta :)))
İnşallah bu topikteki tüm tatliş bayanlar hamile kalırız :))))
Bende olmadı canım bu dediğini de duymadım hiç bence kötü düşünme bir sürü iğne ilaç vs kullanıyoruz fark ettiğimiz şeyler onlara bağlı da olabilir yada yaptığımız bir hareketle ilgili dekorktum arkadaş tanıdığımda da oldu dedi göbeğin 5 parmak altında ilk defa sıcak bir şeyler kayar gibi oldu arkadaşta iyi değil dedi sizdede böyle bir şey oldumu
inşallah öyledir hayırlısı olsunBende olmadı canım bu dediğini de duymadım hiç bence kötü düşünme bir sürü iğne ilaç vs kullanıyoruz fark ettiğimiz şeyler onlara bağlı da olabilir yada yaptığımız bir hareketle ilgili de
Rahmin ne zaman doktorun istediği şekilde hazır duruma gelirse o zaman yapıyorlar. Rahim kalınlığı, e2 ve progestan hormon değerlerine de bakılıyor uygunsa gün veriyor. Belli bir günü yok yani benim adetin 22. günü yapılmıştıArkadaşlar merhabalar,
Dondurulmuş 5.gün embriyosunu adet olduktan kaç gün sonra transfer ediyorlar ?