• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Ya yazamadım bir türlü ilk defa yazıyorum foruma biraz karısıklık oldu 🙈 aslında duphalac var ictim 1 gun ictim 1 gün icmedim rahattım bu transferde sorun yasamadım önceki transferde cok sorun olmustu beni baya ıkınmıştım 😞 bu sefere transferin 8 . Günü ishal oldu hersey normalken sadece ogün sürdü sonra doktoru aradım duphalac icme dedi kestim ve suan kabız degilim normal cıkıyorum tuvalete ama ishal olmam korkuttu beni 😞 bakalım hayırlısı olsun

Benimki 2 tans 3. gun embriyosu canım. 2. Denememiz bu. bugün 10. günüm yarın kanda baktiricam artık iki gündür test yapıyorum silik çizgi çıkıyor daha fazla beklemek istemedim varsa çıkar diye düşünüyorum. isteyen herkesin gönlüne göre olsun 🤲
Yaa sen idrar testi yapmıssın ama genelde silik cıkanlarınki pozitif oluyor diye biliyorum insallah öyle olur canım 🙏 ben idrar testi hic denemedim moralim bozulucak diye

Hahaaa 😂 3 4 gun idare eder de, sonrasını bılemıyorum, ben sana tarif ederım yemegı sen yap dıyorum, dısardan soylerız Bosuna mutfak da batmasın diyor
Aileden kimse bilmiyo degilmi? Anneler kosuya yardima cunku arada😍🤗 bende disardan hallediyordum, oncekilerde😂 yemek sıkıntı degilde,bulaşik camasir sorunn😂

Yaa sen idrar testi yapmıssın ama genelde silik cıkanlarınki pozitif oluyor diye biliyorum insallah öyle olur canım 🙏 ben idrar testi hic denemedim moralim bozulucak diye
Bence de yapma canım ben de baştan yapmicam diyordum elimde olunca test dayanamadım 🙈 ama şuan pişman oldum 2 gündür silik çıkması canımı sıktı biraz. idrar olunca güvenemiyor insan kanda görmeden rahat etmiyor içimiz. Senin de az kalmış zaten kanda baktır direkt inşallah güzel bir değerle haberi verirsin bize de 🙏

Aileden kimse bilmiyo degilmi? Anneler kosuya yardima cunku arada😍🤗 bende disardan hallediyordum, oncekilerde😂 yemek sıkıntı degilde,bulaşik camasir sorunn😂
Sadece kendı anneme soyledım dua etsin dıye ☺️ ama gelemez il dışında, zaten yaşlı.. Eşimin ailesi burda ama onlara dıyecegıme kuru ekmek yerim.. Çamasırı da dert etmiyorum stoklar çok, bulaısgı da doldursun makıneye napim onu da yapar.. Sadece kedimi dert ediyorum, oyun oynamak istiyor hep

Canım yazamadım dogru yeremi yazıyorum eminde degilim ama bu 3. Yazısım 🙈 ya normalde duphalac verdi doktor bir gün ictim bir gün icmedim ama abartmadan cünkü benim birinci transferde baya sorun olmustu kabızlık , transferin ilk günü cok ıkınmak zorunda kaldım 😞 bu sefer de transferin 7 veya 8 olması gerekiyor pazartesi günü ishal oldum bir günlük cok ilginc bir sekilde doktoru aradım sonra duphalac icme bundan sonra dedi kestim hic icmedim kabızlıkta kalmadı suan normalim ama ishal olmam korkuttu beni bakalım
Hayırlısı diyorum 🙏

Bizim 2. denememiz yarin belli olacak nasipse. idrarda silik çıktı umitlensem mi üzülsem mi bilemedim
Canim hic belli olmaz,bu isin sonunda ne olacagini asla kestiremiyosun. O yuzden yarini bekle. İnş olumlu sonuçlanirr🙏🏼 Allahim kimseye önce umut sonra hüsran yaşatmasin, cok ağir bir duygu çünkü, yaşayanlar bilir. Allah kimseyi ugrastirmasin, herkese kolayca versin inş🍀

Canım yazamadım dogru yeremi yazıyorum eminde degilim ama bu 3. Yazısım 🙈 ya normalde duphalac verdi doktor bir gün ictim bir gün icmedim ama abartmadan cünkü benim birinci transferde baya sorun olmustu kabızlık , transferin ilk günü cok ıkınmak zorunda kaldım 😞 bu sefer de transferin 7 veya 8 olması gerekiyor pazartesi günü ishal oldum bir günlük cok ilginc bir sekilde doktoru aradım sonra duphalac icme bundan sonra dedi kestim hic icmedim kabızlıkta kalmadı suan normalim ama ishal olmam korkuttu beni bakalım
Hayırlısı diyorum 🙏
İshal olmamak mı gerek..

Bence de yapma canım ben de baştan yapmicam diyordum elimde olunca test dayanamadım 🙈 ama şuan pişman oldum 2 gündür silik çıkması canımı sıktı biraz. idrar olunca güvenemiyor insan kanda görmeden rahat etmiyor içimiz. Senin de az kalmış zaten kanda baktır direkt inşallah güzel bir değerle haberi verirsin bize de 🙏
Dua edicem insallah gönlünü ferah tut güzel haberler alacağız yarın allahın hazinesi geniş 🙏🌹 haber vericem yarın burdan 🤗

İshal olmamak mı gerek..
Yani bilmiyorum devam ederse ishal kötü diye biliyorum cünkü doktorum devam ederse muhakak arayıp haber ver dedi . Muhtemelen iyi birsey degil diye düsünüyorum ama yinede bilemem biraz korkuttu beni sonra normalde döndüm cok sükür

Canim hic belli olmaz,bu isin sonunda ne olacagini asla kestiremiyosun. O yuzden yarini bekle. İnş olumlu sonuçlanirr🙏🏼 Allahim kimseye önce umut sonra hüsran yaşatmasin, cok ağir bir duygu çünkü, yaşayanlar bilir. Allah kimseyi ugrastirmasin, herkese kolayca versin inş🍀
Amin canım pozitif görünce de is bitmiyor maalesef ama hiç görmeyince insan ilk onu görmek istiyor. İnşallah herkesin gönlüne göre verir rabbim 🤲

10. günüm bugün 3. gün embriyosu olduğu için idrarda belirgin çıkacağını düşünmemiştim zaten ama silik olunca da emin olamıyorsun yine
Bence normal o zaman sılık cıkması, zaten 15 gunu gecınce koyu cıkıyor normalde de, ınsallah darısı bıze olsun❤️

Yani bilmiyorum devam ederse ishal kötü diye biliyorum cünkü doktorum devam ederse muhakak arayıp haber ver dedi . Muhtemelen iyi birsey degil diye düsünüyorum ama yinede bilemem biraz korkuttu beni sonra normalde döndüm cok sükür
Dogrdur herseyın aşırısı zararlı, bana da Bı kagit verdıler, gaz yapıcı yıceklerden, kabız olmaktan kacının yazıyordu.., yarın transferim benım de. İnsallah olumlu sonuc alırız

Bence normal o zaman sılık cıkması, zaten 15 gunu gecınce koyu cıkıyor normalde de, ınsallah darısı bıze olsun❤️
inşallah öyledir canım çok silik olunca sevinemiyorum bile.. insallah yarin kan sonucu güzel çıkar da darısı başınıza diyebilirim 🤲😊

Back