10.gün bugün. Doktor kan ver dedi. 3.gün embriyosuMerhaba canim..bence verme..test gunun degilse..bosu bosuna..test gunu zaten doktorun yine isticek..1i
Anladim canim..ver dediyse bugun vermelisin..o zman..hadi insallah guzel haberlerini aliriz...10.gün bugün. Doktor kan ver dedi. 3.gün embriyosu
Yarın sabah vericem inşallah canımValla bence erken. Düşük değer çıkarsa üzülmeyin. Ama doktor ver dediyse verin tabi. 5in üstü hamilesiniz :)
Günde 3 kere kullanıyorum bende .Kasık ağrısı değil fakat ara ara karın ağrım oluyor gaz ağrısı gibi.Yoğun progesteron aldığım için barsak düzenim bozuldu.Progesteron kabızlık yapıyor.Bendeki durum bu.Kızlar lutinus fitil kullanıp da kasık ağrısı oldu mu sizlerde de. Bugün transferin 4.günü. Belirti aramak istemiyorum ama yine de umutlanmak da istemiyorum
benim kasıklarımda bayağı ağrı var. Test sonucunda pozitifi görmezsem ilaçtandır derim artık.Günde 3 kere kullanıyorum bende .Kasık ağrısı değil fakat ara ara karın ağrım oluyor gaz ağrısı gibi.Yoğun progesteron aldığım için barsak düzenim bozuldu.Progesteron kabızlık yapıyor.Bendeki durum bu.
Canim..hic agrilara takilma..bu surecte insan cok dinliyor kendini..kasik agrilari genellikle ilactan oluyo..o yuzden belirti anlaminda cok ayirt edilemiyo..mesela ates..lekelenme..hic olmayan akinti..daha cok belirti olabiliyo..ama cogu arkadastada belirti olmamis mesela..pozitif olupta..kacincigun embriyo transferi oldunuz..benim kasıklarımda bayağı ağrı var. Test sonucunda pozitifi görmezsem ilaçtandır derim artık.
5. gün embriyosu canım. Ağrıyı belirti saymıyorum aksine ağrım var olmadı mı diye düşünüyorum. Bilhassa öğleden beri yoğun ağrım var.Canim..hic agrilara takilma..bu surecte insan cok dinliyor kendini..kasik agrilari genellikle ilactan oluyo..o yuzden belirti anlaminda cok ayirt edilemiyo..mesela ates..lekelenme..hic olmayan akinti..daha cok belirti olabiliyo..ama cogu arkadastada belirti olmamis mesela..pozitif olupta..kacincigun embriyo transferi oldunuz..
Onuda dusunmee canim..ilaclar yapiyor hep..icin rahat olsun..insallah guzel sonuclar alirsin..5. Gun..insallah benimde olur..suan igne kullaniyorum..kacinci gunundesin...cok dinliyoruz..kendimizi..2. Transferimde ben adet olucam diye cok korkmustum..okadar cok agrim vardikii.olmadimda..negatifle sonuclanmisti..ama ..1 asilama 3 tup yapinca..daha once hepsinde..o agriyi yasadim ben..5. gün embriyosu canım. Ağrıyı belirti saymıyorum aksine ağrım var olmadı mı diye düşünüyorum. Bilhassa öğleden beri yoğun ağrım var.
4.günümdeyim canım. 2. Tüp denemem. Hayırlısı olsun hakkımızdaOnuda dusunmee canim..ilaclar yapiyor hep..icin rahat olsun..insallah guzel sonuclar alirsin..5. Gun..insallah benimde olur..suan igne kullaniyorum..kacinci gunundesin...cok dinliyoruz..kendimizi..2. Transferimde ben adet olucam diye cok korkmustum..okadar cok agrim vardikii.olmadimda..negatifle sonuclanmisti..ama ..1 asilama 3 tup yapinca..daha once hepsinde..o agriyi yasadim ben..
Amin insallah..canim..4.günümdeyim canım. 2. Tüp denemem. Hayırlısı olsun hakkımızda
Bahcecide verdikleri arnica diye bir krem var. Ben cok uzun suredir her gun vuruluyorum 5 dakika cok kolonyali pamukla bastirarak silip uzerine bu kremi suruyorum dagilama kadar krem ovaliyorum. Ne topaklanma ne sislik kalmadi. Devlet odemiyor ama karniniza filan igne yapiyorsaniz ona da surebilirsiniz. Oyle iyi geldi ki.Canım galiba 12 ye kadar devam ettirecekşuan 8+1 im. Daha ne kadar sürecek ben nasıl dayanıcam bilmiyorum doktorum duruma göre ayarlıyor her seferinde. Net bişey söylemiyor.
Bence iç kısım yan kısım farketmez vucuda giriyordur. Bacaktan bile yapılabiliyor bu iğne
Çok sağol canım araştırayım hemen bakayım valla beni felç etti bacağımı kaldırıp adım atamıyorumBahcecide verdikleri arnica diye bir krem var. Ben cok uzun suredir her gun vuruluyorum 5 dakika cok kolonyali pamukla bastirarak silip uzerine bu kremi suruyorum dagilama kadar krem ovaliyorum. Ne topaklanma ne sislik kalmadi. Devlet odemiyor ama karniniza filan igne yapiyorsaniz ona da surebilirsiniz. Oyle iyi geldi ki.
benim de 5.günüm. İçim bayağı sıkılıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızMerhaba arkadaşlar.Transferin 8.günündeyim.Hiç bir belirti yok.Kan vermemek için zor duruyorum.Sizde durumlar nasıl ? Nasılsınız ?
İnşallah.Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.Gün geçtikçe beklemek daha da zorlaşıyor.Vakit geçmek bilmiyor.benim de 5.günüm. İçim bayağı sıkılıyor. İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Allah gönlünüze gore versin emekleriniz boşa gitmesin inşallahİnşallah.Allah çabalarımızı boşa çıkarmasın.Gün geçtikçe beklemek daha da zorlaşıyor.Vakit geçmek bilmiyor.
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Lutinus vajinal fitil uyguluyorum günde 3 kere.estrofem içiyorum 3 kere ve sabah akşam prolutex enjeksiyon yapıyorum.Allah gönlünüze gore versin emekleriniz boşa gitmesin inşallahtransfer itibariyle hangi dozajda ilaçları verdiler acaba?
Arnicayı bende kullanmıştım 75 TL ydi sanırım. çok iyi gelmişti. Rahatlatır sizi..Çok sağol canım araştırayım hemen bakayım valla beni felç etti bacağımı kaldırıp adım atamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?