2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kızlar lutinus fitil kullanıp da kasık ağrısı oldu mu sizlerde de. Bugün transferin 4.günü. Belirti aramak istemiyorum ama yine de umutlanmak da istemiyorum
Günde 3 kere kullanıyorum bende .Kasık ağrısı değil fakat ara ara karın ağrım oluyor gaz ağrısı gibi.Yoğun progesteron aldığım için barsak düzenim bozuldu.Progesteron kabızlık yapıyor.Bendeki durum bu.

benim kasıklarımda bayağı ağrı var. Test sonucunda pozitifi görmezsem ilaçtandır derim artık.

benim kasıklarımda bayağı ağrı var. Test sonucunda pozitifi görmezsem ilaçtandır derim artık.
Canim..hic agrilara takilma..bu surecte insan cok dinliyor kendini..kasik agrilari genellikle ilactan oluyo..o yuzden belirti anlaminda cok ayirt edilemiyo..mesela ates..lekelenme..hic olmayan akinti..daha cok belirti olabiliyo..ama cogu arkadastada belirti olmamis mesela..pozitif olupta..kacincigun embriyo transferi oldunuz..

5. gün embriyosu canım. Ağrıyı belirti saymıyorum aksine ağrım var olmadı mı diye düşünüyorum. Bilhassa öğleden beri yoğun ağrım var.

5. gün embriyosu canım. Ağrıyı belirti saymıyorum aksine ağrım var olmadı mı diye düşünüyorum. Bilhassa öğleden beri yoğun ağrım var.
Onuda dusunmee canim..ilaclar yapiyor hep..icin rahat olsun..insallah guzel sonuclar alirsin..5. Gun..insallah benimde olur..suan igne kullaniyorum..kacinci gunundesin...cok dinliyoruz..kendimizi..2. Transferimde ben adet olucam diye cok korkmustum..okadar cok agrim vardikii.olmadimda..negatifle sonuclanmisti..ama ..1 asilama 3 tup yapinca..daha once hepsinde..o agriyi yasadim ben..

4.günümdeyim canım. 2. Tüp denemem. Hayırlısı olsun hakkımızda

Bahcecide verdikleri arnica diye bir krem var. Ben cok uzun suredir her gun vuruluyorum 5 dakika cok kolonyali pamukla bastirarak silip uzerine bu kremi suruyorum dagilama kadar krem ovaliyorum. Ne topaklanma ne sislik kalmadi. Devlet odemiyor ama karniniza filan igne yapiyorsaniz ona da surebilirsiniz. Oyle iyi geldi ki.

Çok sağol canım araştırayım hemen bakayım valla beni felç etti bacağımı kaldırıp adım atamıyorum

Allah gönlünüze gore versin emekleriniz boşa gitmesin inşallah transfer itibariyle hangi dozajda ilaçları verdiler acaba?
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Lutinus vajinal fitil uyguluyorum günde 3 kere.estrofem içiyorum 3 kere ve sabah akşam prolutex enjeksiyon yapıyorum.

Merhaba kızlar İzmir Ümit inceboz- ali öner erdoğdu- Funda göde bu doktorlar hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? 3.tüp bebek denemem için doktor arıyorum. En çok FunDa Hanımı duydum sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…