- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
Gayet iyi bir fikir canımBen progestan kullanıom fitil ama ilk dört gün çok fena ağrım olmuştu işlem yapıldığı için olabiliyormuş ağrı ilk günler belirtiler kan tahlilinden sonra çıkmaya başlıyormuş diğer kandan önceki belirtilerin hepsi ilaçların etkisindenmiş arama belirti o yüzden ilacın etkisi diye yatistir kendini sadece test gününe kdr bekle en azından o güne kadar teorik olarak içinde miniğin ben kendimi hep öyle teskin ediyorum şuan içimde neden erkenden yapayım da hüsrana uğrayan negatifi görürsem içimde olması düşüncesi bile çok güzel
Canım kaç tane kullanıyorsunKızlar lutinus fitil kullanıp da kasık ağrısı oldu mu sizlerde de. Bugün transferin 4.günü. Belirti aramak istemiyorum ama yine de umutlanmak da istemiyorum
2 canım. 1 sabah, 1 akşam. Estrofem de aynı şekildeCanım kaç tane kullanıyorsun
Hım. Ben sabah 2 akşam 2. Lutinus ve estrofem2 canım. 1 sabah, 1 akşam. Estrofem de aynı şekilde
sen de ağrı yapıyor mu canımHım. Ben sabah 2 akşam 2. Lutinus ve estrofem
Agrı o cubugu iterek oluyor canım hatta sanki eskisine göre daha zor ilerliyor gitmiyor bunuda anlamadım.sen de ağrı yapıyor mu canım
İdrar testi yaptım sabah çıkmadı... birde 10. Günüm. 3.gğn embriyosu.sen de ağrı yapıyor mu canım
henüz çıkmayabilir canım, hemen umutsuzlanmaİdrar testi yaptım sabah çıkmadı... birde 10. Günüm. 3.gğn embriyosu.
ben de de biraz zor gitmeye bugün başladı, belki tahriş ediyordur zamanla.Benim sonradan ağrı başlıyorAgrı o cubugu iterek oluyor canım hatta sanki eskisine göre daha zor ilerliyor gitmiyor bunuda anlamadım.
Ne bilim ya gercekten mi. 3.gün embriyosu idrarda ne zaman çıkar acaba. Yarın kan testi versem mi.henüz çıkmayabilir canım, hemen umutsuzlanma
İşte zor gitmesi garip. Bunun başka alternatif ilacı yokmu acaba istesek. Çubuk cok uzun ya canım ragnede giriyor olabilirben de de biraz zor gitmeye bugün başladı, belki tahriş ediyordur zamanla.Benim sonradan ağrı başlıyor
ama hemşire epey ileriye kadar itekle dedi, bazı videolara baktım, orda da öyle diyorlarİşte zor gitmesi garip. Bunun başka alternatif ilacı yokmu acaba istesek. Çubuk cok uzun ya canım ragnede giriyor olabilir
testin erken gebelik testi miydi?Ne bilim ya gercekten mi. 3.gün embriyosu idrarda ne zaman çıkar acaba. Yarın kan testi versem mi.
Canım dogru yapıyorsun bende sonuna kadar yapıyorum. Belki artık baskı yapıyor olabilr ondan dedim.ama hemşire epey ileriye kadar itekle dedi, bazı videolara baktım, orda da öyle diyorlar
Yok bitanem ucuz testler var ya ondan.. Canım sıkıldı yapmayacaktın ama iştetestin erken gebelik testi miydi?
kuzum onların göstermeme olasılığı çok normal. İnşallah vardır ya.Yok bitanem ucuz testler var ya ondan.. Canım sıkıldı yapmayacaktın ama işteyarın kan versem mi acaba
İNŞAALLAH canımkuzum onların göstermeme olasılığı çok normal. İnşallah vardır ya.
3. gün embriyosuysa 12. gün kan testi yapabilirsiniz. Transfer günü sayılmadan 12 gün sonraNe bilim ya gercekten mi. 3.gün embriyosu idrarda ne zaman çıkar acaba. Yarın kan testi versem mi.
3.hün embriyo kaçıncı günde idkuzum onların göstermeme olasılığı çok normal. İnşallah vardır ya.
Canım doktora yazdım idrarda negatif dedim oda bugun kan ver dedi.3. gün embriyosuysa 12. gün kan testi yapabilirsiniz. Transfer günü sayılmadan 12 gün sonra
Merhaba canim..bence verme..test gunun degilse..bosu bosuna..test gunu zaten doktorun yine isticek..Yok bitanem ucuz testler var ya ondan.. Canım sıkıldı yapmayacaktın ama işteyarın kan versem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?