Merhaba.Ali bey’i sosyal medyada gördüm nasıl biri bilmiyorum.Funda hanımı hiç duymadım.Ümit hanımın isminide iş yerinde çok kısa tanıdığım birinden duydum.Ben tedaviye yeni başlamıştım onun 8. Denemesiydi ve o denemede bebek sahibi oldu.İnşallah iyi,sıhhattedirler.Bana da tavsiye etmişti, hastasına yaklaşımının çok güzel olduğunu anlatmıştı.Merhaba kızlar İzmir Ümit inceboz- ali öner erdoğdu- Funda göde bu doktorlar hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? 3.tüp bebek denemem için doktor arıyorum. En çok FunDa Hanımı duydum sanırım...
canım funda göde sayesinde ilk seferde tutundu bebişim zor bir hastaydım embriyologları cok iyi kendiside çok pozitif tavsiye ederimMerhaba kızlar İzmir Ümit inceboz- ali öner erdoğdu- Funda göde bu doktorlar hakkında olumlu olumsuz bilgisi olan var mı ? 3.tüp bebek denemem için doktor arıyorum. En çok FunDa Hanımı duydum sanırım...
teşekkür ederim nasıl zor bir hastaydınıx acaba yumurta mı azdı hoca nası bi tedavi uyguladı mahsuru yoksa biraz anlatır mısınızcanım funda göde sayesinde ilk seferde tutundu bebişim zor bir hastaydım embriyologları cok iyi kendiside çok pozitif tavsiye ederim
evet canım yumurta azdı amh 0.70 tüpler kapalı ve polip ameliyatı olmam gerekiyodu birsürü polip temizlediler eşiminde ileri hızlı harketi 0 dıteşekkür ederim nasıl zor bir hastaydınıx acaba yumurta mı azdı hoca nası bi tedavi uyguladı mahsuru yoksa biraz anlatır mısınız
Bildigim kadariyla negatif tup bebek denemesi sonrasi adetin erken gelmesi cok normal.Kızlar benim Mayıs 30 da tüp bebek denemem negatif olmuştu 5 Haziran tarihinde adetim başladı normalde 28 günde bir olurum yani 2 temmuzda olmam gerekiyordu olmadım 2.ayda da düzensizlik olması normal mi bilenler lütfen cevap verebilir mi?
Yok hayır öyle değil anlatamadım negatif sonucundan sonra 5 Haziran'da adetim başladı tüp bebek den sonra 2. Adetim 2 temmuzda olması gerekiyordu olmadı bu normal kiBildigim kadariyla negatif tup bebek denemesi sonrasi adetin erken gelmesi cok normal.
Henuz hormonlariniz dengeye girmemiş olabilirYok hayır öyle değil anlatamadım negatif sonucundan sonra 5 Haziran'da adetim başladı tüp bebek den sonra 2. Adetim 2 temmuzda olması gerekiyordu olmadı bu normal ki
Anladım çok teşekkür ederimHenuz hormonlariniz dengeye girmemiş olabilir
Fiat olarak nasil bulent hocanin tup bebege yumurta toplama transfer ne kadar odediniz. Benimde yumurta rezerv azligi var ve yas ta 41Evet canim..adanada tedavi oluyorum..son tedavimde tanistik bulent hocayla..inan imkansizi basardilar bulent hoca ve ekibi..olmaz denilen embriyom 5. Gune gitti..4ba ile..ama kimyasal oldu..son 1 kez daha denemeye hazirlaniyorum..mayista..evet canim..bende hem amh dusuklugu..hemde fsh yuksekligi var..bana sadece verdigi takviyeler..kuenzimq10..astalife balik yagi bir kutunun icinde 2 kapsul var..birde dhea..onun disinda hicbirsey vermedi..sadece hemsireye sormustum d vitamini takviyeside aliyimi seklinde alabilirsiniz demisti..hemsireside..gecen haziranda ilk tedaviye gittim..3 ay bu ilaclari kullanmami soyledi..kesin etkisi olcak diye bisey yok ama dedi..ne kaybedebiliriski dedi..asil tedavisi bence ignelere basladigimdaydi..degisik bir tedavi uyguladi..ışik protokolu diyo bulent hoca..ve ignelere baslamamdan transfer surecine kadar farkli ilaclarda verdi bana hap seklinde..o yuzden ankara istanbul dusunmedim ben hic..embriyologumusda cok iyi burda acibadem hastanesinde oluyo zaten..transfer toplama..tup bebek ekip isi..bulenthoca hemsirelerimiz embriyologumuz oradaki sekreterlerimiz inanilmaz ilgililer..ve hocbir detayi atlamiyoarr...mukemmel bir ekip ...keske trde olsaydin..kuzum..ben herkezee..tavsiye ediyorum..
Balcalida doktorunz kim ayrıca süreç nasıl ilgililermi acabaSiz tüp bebek yaptınız sanırım. 33 olunca Mersin mi acaba diye düşündüm. Bende şuan Adnaa da balcaliya gidiyorum. Opu için pazartesiye randevum var
Denedik olmadı ben sevmedim. Bir dhaa denemem orada. İki gün evvel gebe olduğumu öğrendim. Tüp bebek tedavisinden üç ay sonra oldu. Herşey kısmet. İnşallah sağlıklı ilerler. Hepimizin sağlıklı yavruları olurBalcalida doktorunz kim ayrıca süreç nasıl ilgililermi acaba
Benim Mayıs ayında negatif sonuçlanmıştı.Ağustos ayında yapılan opuda da 3 folikül toplandı ve yumurtalar boş çıktı.Sonrasında kovid aşılarımızı yaptırdık beni yine prolaktin değerim yüksek çıktı tedaviye nasip olursa Ocak ayında başlayacağım.Allah tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Bence doktorlara bırakmak lazım, tanıdık bir çok arkadaş normal doğum diye tutturdu ama son anda anne bebek sağlığı düşünülerek sezeryan oldular.Sezeryan düşünenler de hiç ummadıkları anda normal doğum yaptılar.Hakkınızdan hayırlısı ne ise o olsun.Mayıs ayında epey konsmustuk kızlar. Nasılsınız. Bebekler nasıl. Negatif olanların da inşallah tekrardan mutlu haberleri olmuştur.Doğumlar yaklaşti doktorlariniz ve siz doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz benim doktorum sezaryane sıcak bakıyor şu an tüp bebek diye.
Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini nasip etsin insallahMerhabalar,
Benim Mayıs ayında negatif sonuçlanmıştı.Ağustos ayında yapılan opuda da 3 folikül toplandı ve yumurtalar boş çıktı.Sonrasında kovid aşılarımızı yaptırdık beni yine prolaktin değerim yüksek çıktı tedaviye nasip olursa Ocak ayında başlayacağım.Allah tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Bence doktorlara bırakmak lazım, tanıdık bir çok arkadaş normal doğum diye tutturdu ama son anda anne bebek sağlığı düşünülerek sezeryan oldular.Sezeryan düşünenler de hiç ummadıkları anda normal doğum yaptılar.Hakkınızdan hayırlısı ne ise o olsun.
Teşekkür ederim,inşallah hepimiz en güzel ve kolay şekilde minik meleklerimize sahip oluruz.Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini nasip etsin insallahİnsallah ocak ayı uğurlu gelir ve meleğiniz içinizde olur
Rabbim en kısa zamanda en güzelini en hayırlısını nasip etsin kucağınıza doldursun inşallahMerhabalar,
Benim Mayıs ayında negatif sonuçlanmıştı.Ağustos ayında yapılan opuda da 3 folikül toplandı ve yumurtalar boş çıktı.Sonrasında kovid aşılarımızı yaptırdık beni yine prolaktin değerim yüksek çıktı tedaviye nasip olursa Ocak ayında başlayacağım.Allah tüm hamile arkadaşların bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.Bence doktorlara bırakmak lazım, tanıdık bir çok arkadaş normal doğum diye tutturdu ama son anda anne bebek sağlığı düşünülerek sezeryan oldular.Sezeryan düşünenler de hiç ummadıkları anda normal doğum yaptılar.Hakkınızdan hayırlısı ne ise o olsun.
Merhaba benimkide tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 35 haftalık erken doğum yaptım plasenta da baloncuk oluşmuş suyumda azalma varmış hemen doğuma alındım 2570 kg doğdu oğlumMayıs ayında epey konsmustuk kızlar. Nasılsınız. Bebekler nasıl. Negatif olanların da inşallah tekrardan mutlu haberleri olmuştur.Doğumlar yaklaşti doktorlariniz ve siz doğum şekli konusunda ne düşünüyorsunuz benim doktorum sezaryane sıcak bakıyor şu an tüp bebek diye.
Hayirli olsun inşallah sağlıkla sihhatle büyütün yavrunuzuMerhaba benimkide tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım 35 haftalık erken doğum yaptım plasenta da baloncuk oluşmuş suyumda azalma varmış hemen doğuma alındım 2570 kg doğdu oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?