- 9 Ekim 2019
- 567
- 395
- 33
- 29
Geldim bileP Prensssprensesss kuzum gel sende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldim bileP Prensssprensesss kuzum gel sende
Evet bende öyle okudum benimde bakılmadı e2 3200 e yükseldi bir ay sonra direk ilaçlarımı verip transfer yaptı doktor malesef negatif sonuç aldım yani bilmiyorum doktorun idi bilmemesinden mi kaynaklı böyle oldu . Yani normalde herkese bakıyorlar bi tahlil yapmak bu kadar zor muydu transfer öncesi
Evet canım
Hadi ya canım. Öyle bir durumda mı oluyor. E2 yüksekse tutmuyor. Onu bilmiyorum da o kadar ilaç alıyoruz bakılması gerekti tabiki. Ben transferi 3 ay sonra oldum. Anlamıyorum ki herkes başka çalışıyor. Ultrasonda kalınlık tan e2 anlarlar mı acaba az mı çok mu diye.Evet bende öyle okudum benimde bakılmadı e2 3200 e yükseldi bir ay sonra direk ilaçlarımı verip transfer yaptı doktor malesef negatif sonuç aldım yani bilmiyorum doktorun idi bilmemesinden mi kaynaklı böyle oldu . Yani normalde herkese bakıyorlar bi tahlil yapmak bu kadar zor muydu transfer öncesi
Benim kalınlık 10 a ulaştığında E2 düşük çıktı estrofemi arttırdı diğer kontrolde kalınlık 11 e çıktı E2 normal seviyeye cikmisti o yüzden neye göre bakiolar bilmiyorumHadi ya canım. Öyle bir durumda mı oluyor. E2 yüksekse tutmuyor. Onu bilmiyorum da o kadar ilaç alıyoruz bakılması gerekti tabiki. Ben transferi 3 ay sonra oldum. Anlamıyorum ki herkes başka çalışıyor. Ultrasonda kalınlık tan e2 anlarlar mı acaba az mı çok mu diye.
Evet olabilir proluton fitil kullanıyorsunuz o zaman günde kaçO göbekten vuruluyor ya. Herkes onu tercih ettiği için sanırum zor bulunuyor.
Benim hep ultrasonda ölçtü kalınlık söyledi doktor. Allah a emanet gidiyoruz iştee. Kim nere çekerse.... iyice kafa karıştı yaBenim kalınlık 10 a ulaştığında E2 düşük çıktı estrofemi arttırdı diğer kontrolde kalınlık 11 e çıktı E2 normal seviyeye cikmisti o yüzden neye göre bakiolar bilmiyorum
Lutinus fitil benim 4 taneEvet olabilir proluton fitil kullanıyorsunuz o zaman günde kaç
Valla arastirmayalim dioz ama illa bişi çıkıp bakioz başka başka şeylerle karşılaşırız bilemedim ki şu test günü gelse mi gelmese mi onu düşünüyorum inceden inceye şuan teknik olarak içimde zaten gelmesin istiyorum bı yandan kafayı yicem artıkBenim hep ultrasonda ölçtü kalınlık söyledi doktor. Allah a emanet gidiyoruz iştee. Kim nere çekerse.... iyice kafa karıştı ya
Aynı bende öyleyim. Takdım bişeylere.Valla arastirmayalim dioz ama illa bişi çıkıp bakioz başka başka şeylerle karşılaşırız bilemedim ki şu test günü gelse mi gelmese mi onu düşünüyorum inceden inceye şuan teknik olarak içimde zaten gelmesin istiyorum bı yandan kafayı yicem artık
Hastaya görededeğil,Dr a görede değil.Tüp bebek tedavisine başladığımızda ilk transferim sonrası dr a sordum istirahat konusunu.Cevabı aynen şöyleydi. “Sen camiadansın o yüzden sana açık olucam “dedi.Sağlık çalışanıyım bu arada.Yapılan araştırmalarda yatmak yada yatmamak arasında bir fark yok,biz hastalara günlük hayatınıza devam edin dediğimizde ve sonuç olumsuz olunca “hocam yatmadım ondan mı tutmadı “gibi suçlar yaklaşımları oluyor.O yüzden bizde yat,WC dışında kalkma diyoruz.Böylece hastaların içi rahat ediyor demişti.Degisiyo demekki Dr a göre sanırım mesela banada dört gün boyunca sadece yemek ve WC ye kalkacaksin dedi sonraki günlerde hafif hafif evde yürüyüşler yap dedi normal hayatına don demedi erken daha test sonucuna göre bakcaz dedi ama çoğu ise bile başlamış bilemedim o yüzden hastaya göre mi Dr a göre mi
Bence anlamazlar o hormon yumurta hücresinin içerdiği hormon değerleri oluyor hemen düşecek bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçasıHadi ya canım. Öyle bir durumda mı oluyor. E2 yüksekse tutmuyor. Onu bilmiyorum da o kadar ilaç alıyoruz bakılması gerekti tabiki. Ben transferi 3 ay sonra oldum. Anlamıyorum ki herkes başka çalışıyor. Ultrasonda kalınlık tan e2 anlarlar mı acaba az mı çok mu diye.
Zaman öyle de geçiyor böyle de neticeyi değiştiremiyoruz...biliyorum söylemesi kolay ama kaderi değiştirme gücümüz olmadığına göre bu süreçleri herşeye razı olabildiğince sakın yasamak gerek....kendinize zehir etmemeye çalışın ne olurValla arastirmayalim dioz ama illa bişi çıkıp bakioz başka başka şeylerle karşılaşırız bilemedim ki şu test günü gelse mi gelmese mi onu düşünüyorum inceden inceye şuan teknik olarak içimde zaten gelmesin istiyorum bı yandan kafayı yicem artık
Bunu biz biliyoruz da onlar nasıl bilmez bu kadar rahat davranabilşrler mi acabaBence anlamazlar o hormon yumurta hücresinin içerdiği hormon değerleri oluyor hemen düşecek bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası
Gerçekten bilemiyor artık bakalım hayırlısı bana yat dediler yattım bugün ayaklandim artık bakalım perşembeye bizi ne bekliyorHastaya görededeğil,Dr a görede değil.Tüp bebek tedavisine başladığımızda ilk transferim sonrası dr a sordum istirahat konusunu.Cevabı aynen şöyleydi. “Sen camiadansın o yüzden sana açık olucam “dedi.Sağlık çalışanıyım bu arada.Yapılan araştırmalarda yatmak yada yatmamak arasında bir fark yok,biz hastalara günlük hayatınıza devam edin dediğimizde ve sonuç olumsuz olunca “hocam yatmadım ondan mı tutmadı “gibi suçlar yaklaşımları oluyor.O yüzden bizde yat,WC dışında kalkma diyoruz.Böylece hastaların içi rahat ediyor demişti.
Evet çok hızlı geçiyor hemde zaman Allah'tan geliyo olumluda olsa olumsuzda şuan istediğimiz için olumsuz olunca idrak edemioz tabi hayırlısı buymuş diye dilimiz soyluyo ama kalbimiz dinlemiyo bakalım gorcez bizde hakkımızda hayırlı olaniZaman öyle de geçiyor böyle de neticeyi değiştiremiyoruz...biliyorum söylemesi kolay ama kaderi değiştirme gücümüz olmadığına göre bu süreçleri herşeye razı olabildiğince sakın yasamak gerek....kendinize zehir etmemeye çalışın ne olur
Merhaba,nisan ayında rahim kalınlığını beğenmedi dr adet tarihimden 15 gün sonra 5,8 ölçüldü ve iptal oldu transferim.ilk transfer hazırlığımdı sadece estroferm kullanıyordum.düzenli olarakta nar suyu içtim, bana yaramadı.ikinci hazırlıkta estroferm ve climara bant yüksek doz başlattı.estrofermi vajinal olarakta verdi.nar suyunu bıraktım.7-9 mm arası kalınlaşma sağlandı.transfer oldum.rahim inceliği için histeroskopi yapıyorlar.genelde yapışıklık sebebiyle oluyor.ben iki kere oldum.ancak bu kadar düzeldi.eğer yine ince kalsaydı dr rahim prp si önermişti.sebebini bilmiyorum daha önceki rahim operasyonları yada kürtaj zarar verebiliyormuş.İyi akşamlar arkadaslar..bende dondurulmuş transfer için hazırlanıyordum fakat transferim iptal edildi..rahimim çok iyi kalinlasiyordu 19 haziranda 6,95mm olan rahim ostrojeni arttirmalarina rağmen 16 haziranda 5,65 düşmüş ve Dr transferi iptal etti..ben bu süreçte nar suyu içtim acaba bana yaramadı mı bu nar suyu diye düşünüyorum..bu şekilde transferi iptal olan arkadaşlar var mı? Sebep ne söylendi size?
Ben progestan kullanıom fitil ama ilk dört gün çok fena ağrım olmuştu işlem yapıldığı için olabiliyormuş ağrı ilk günler belirtiler kan tahlilinden sonra çıkmaya başlıyormuş diğer kandan önceki belirtilerin hepsi ilaçların etkisindenmiş arama belirti o yüzden ilacın etkisi diye yatistir kendini sadece test gününe kdr bekle en azından o güne kadar teorik olarak içinde miniğin ben kendimi hep öyle teskin ediyorum şuan içimde neden erkenden yapayım da hüsrana uğrayan negatifi görürsem içimde olması düşüncesi bile çok güzelKızlar lutinus fitil kullanıp da kasık ağrısı oldu mu sizlerde de. Bugün transferin 4.günü. Belirti aramak istemiyorum ama yine de umutlanmak da istemiyorum