• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

YA evet benimde dikkatimi cekti neden bele yakın ya. İğne ordan vurulmaz ki. Belimi şişrdiler kemik kıxmı agrıyor
Evet canım inanılmaz ve ağrısı geçmiyor bel kısmının. Belime ağrı vuruyor hep . İç kısımda cok sorun yasamadım şişlik bacak ağrısı dışında. Keske hep içe yapsalar

Degisiyo demekki Dr a göre sanırım mesela banada dört gün boyunca sadece yemek ve WC ye kalkacaksin dedi sonraki günlerde hafif hafif evde yürüyüşler yap dedi normal hayatına don demedi erken daha test sonucuna göre bakcaz dedi ama çoğu ise bile başlamış bilemedim o yüzden hastaya göre mi Dr a göre mi
Bence doktora göre canım

Evet canım inanılmaz ve ağrısı geçmiyor bel kısmının. Belime ağrı vuruyor hep . İç kısımda cok sorun yasamadım şişlik bacak ağrısı dışında. Keske hep içe yapsalar
Belin kemiğini nası ağrıtıyor anlamıyorum. Şimdi vurundum bir tane daha. Oturamıyorum. İçinde yağ var ya canım dağılmıyo

Haklısın canım yeter ki tutunsun tabii tek isteğimiz o . Ben aylardır vurulduğum için artık pertim çıktı diyebilriim😔 gerçekten insan kendi sağlığını daha cok düşünmeye baslıyor çünkü artık yürüyemiyorum insallah sende o derecelere gelmezsin 🙏🏻
Canım aylardır neden vurunuyorsun

Benim 3 ay sonra transfer olduğu halde hiç istemedi. Seni doktor neden istedi canım

Valla aslında gereksizmiş bu e2 isteme meselesi ben araştırmıştım. İşte rahim yeterince kalınsa zaten e2 istenilen düzeydedir bakmayın deniliyor da gelenek olmuş :) Bakıp istenen değerlerde mi görüyorlar. Bazen mesela kist varsa başlamadan önce o e2 salgılıyor mu diye bakıp ona göre başlayabiliyorlar.

Back