• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Tabi canım sende haklısın çok zor biliyorum önceki tedaviden bu kez bende öyle olmadı ya acaba yanlışmi yapıyorlar diye düşünüyorum çünkü oncekilerde hep bele yakın yapılıyordu şimdi sağlık ocağında yanlara yapiveriyorlar acaba etkisi olmazmi diye düşünüyorum aramızda hemşire varsa bı bilgilendirse içim rahat etse şuan kaçıncı haftadasin 12.haftaya kadar devammi
Neeee 12.haftaya kadar devammı? Ay nolur yaaa gün sayıyorum bitmesine son 7 diye… ozaman arkadaşın dediği gibi yürütmez eder insanı…

Neeee 12.haftaya kadar devammı? Ay nolur yaaa gün sayıyorum bitmesine son 7 diye… ozaman arkadaşın dediği gibi yürütmez eder insanı…
Benim bildiğim 13.hafyaya kadar bütün ilaçlara devam tabi merkezden merkeze yada hastadan hastaya değişirse bilmem ya bende seviniyorum bu kez çok acımıyor diye demekki yanlış yapılıyor🥺herkesin ki yukarı yapılıp ve çok aciyorsa

Tabi canım sende haklısın çok zor biliyorum önceki tedaviden bu kez bende öyle olmadı ya acaba yanlışmi yapıyorlar diye düşünüyorum çünkü oncekilerde hep bele yakın yapılıyordu şimdi sağlık ocağında yanlara yapiveriyorlar acaba etkisi olmazmi diye düşünüyorum aramızda hemşire varsa bı bilgilendirse içim rahat etse şuan kaçıncı haftadasin 12.haftaya kadar devammi
Canım galiba 12 ye kadar devam ettirecek 🤷🏻‍♀️ şuan 8+1 im. Daha ne kadar sürecek ben nasıl dayanıcam bilmiyorum 😔 doktorum duruma göre ayarlıyor her seferinde. Net bişey söylemiyor.
Bence iç kısım yan kısım farketmez vucuda giriyordur. Bacaktan bile yapılabiliyor bu iğne

Canım galiba 12 ye kadar devam ettirecek 🤷🏻‍♀️ şuan 8+1 im. Daha ne kadar sürecek ben nasıl dayanıcam bilmiyorum 😔 doktorum duruma göre ayarlıyor her seferinde. Net bişey söylemiyor.
Bence iç kısım yan kısım farketmez vucuda giriyordur. Bacaktan bile yapılabiliyor bu iğne
Aman sakın bacaktan yaptırma ben transfer sonrası karnımın üstüne yatmam dedim yan durayım sen vur dedim hemsir ben o riski almam ya yüzüstü yat yada bacaktan dedi mecbur bacaktan oldum yemin ederim bacağım iki katı şişti taş gibi neler çektim dağılsın diye ne yuruyebildim merdiven çıkarken ağlıyordum en son çare bacak düşün.ya aslında öylede vücuda giriyor sonuçta da bı tedirgin oldum yinede gunasirimi seninde

Aman sakın bacaktan yaptırma ben transfer sonrası karnımın üstüne yatmam dedim yan durayım sen vur dedim hemsir ben o riski almam ya yüzüstü yat yada bacaktan dedi mecbur bacaktan oldum yemin ederim bacağım iki katı şişti taş gibi neler çektim dağılsın diye ne yuruyebildim merdiven çıkarken ağlıyordum en son çare bacak düşün.ya aslında öylede vücuda giriyor sonuçta da bı tedirgin oldum yinede gunasirimi seninde
Haklısın canım bacak daha kötüdür ya . Benmki günde 2 sefer . Resmen işkence. Ama tabii ki günde 1 sefer vurulabiliyorum. Hap ile destekliyorum gerisini . Yoksa günde 2 kez vurulsam herhalde bel aşağım tutmuyor falan olurdu Allah korusun 🙄

Haklısın canım bacak daha kötüdür ya . Benmki günde 2 sefer . Resmen işkence. Ama tabii ki günde 1 sefer vurulabiliyorum. Hap ile destekliyorum gerisini . Yoksa günde 2 kez vurulsam herhalde bel aşağım tutmuyor falan olurdu Allah korusun 🙄
AA seninki daha zormuş günde iki benimki gün aşırı iki ampul olarak Allah yardımcın olsun iğneden sonra yürüyüş yap dağılsın.rabbim mukafatlandirsin insallah

Kızlar transferleriniz hayırlı olsun Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah🤲🤲🍀🍀🍀 transfer sonrası aceleyle o sedyeye geçirmeleri benim de canımı sıkıyor....biraz yatırsalar ölecekler sanki 🙄
Aynen. Benide pat diye gecirdiler işlemden sonra oldugu sekilde bekleyenlerden varmış. İşte ticaret girdin biri diğeri gelsin

Rica ederim canim..cok iyi yapmissin..sicaklar bir taraftan ..calisanlar icin zor bi durum..insan..psikolojik acidan bile..hic dus alamamk bile isteyebilir..aman etkilermi acaba diye..igenelere yeni basladim bende..transfer asamasina gelebilirsem..sicaklarda nasil olcak dusunuyorum..🤗🤗
İlaçlar sıcak bastırıyor canım. Estrofem ve kortizon

Sabahı sabah ettim ben bugün dünkü iğne sanki felç etti kalçamı feci bi agrı. Hayır normaldede agrıyordu iğneden sonra ama busefer çok yoğundu. İğneden sonra yaptığınız bişey varmı?
Canım gitmeden ben elimden ısıtıyorum. Psikolojik olabilir belki ama biraz yarıyor sanki bire çok çok yavaş vurulacak kolanya ile sonra 5 dakka ov. Yağ oldıgu için içinde dagılmıyo çok agrıyo yapar. He genede tüm bunlara ragmen agrıyor mu agrıyor 🙈

Evet bana da ovalamayın diyorlar eskiden ovalayın dağılsın derlerdi. Sadece bastırın diyorlar. Zaten benim bel kısmında yer kalmadığı için iç tarafa geçtik mecburen birde hemşireler laf ediyor çok iç kısım olmaz diye. Kızıyorum bende ne yapayım taş gibi oraya iğnemi olur diyorum. İç kısım olunca ne olacaksa
YA evet benimde dikkatimi cekti neden bele yakın ya. İğne ordan vurulmaz ki. Belimi şişrdiler kemik kıxmı agrıyor

Beni hemen gecirdiler. Başkaları çatala 15 dakka beklemiş
Degisiyo demekki Dr a göre sanırım mesela banada dört gün boyunca sadece yemek ve WC ye kalkacaksin dedi sonraki günlerde hafif hafif evde yürüyüşler yap dedi normal hayatına don demedi erken daha test sonucuna göre bakcaz dedi ama çoğu ise bile başlamış bilemedim o yüzden hastaya göre mi Dr a göre mi

Back