Evet canım inanılmaz ve ağrısı geçmiyor bel kısmının. Belime ağrı vuruyor hep . İç kısımda cok sorun yasamadım şişlik bacak ağrısı dışında. Keske hep içe yapsalarYA evet benimde dikkatimi cekti neden bele yakın ya. İğne ordan vurulmaz ki. Belimi şişrdiler kemik kıxmı agrıyor
Bence doktora göre canımDegisiyo demekki Dr a göre sanırım mesela banada dört gün boyunca sadece yemek ve WC ye kalkacaksin dedi sonraki günlerde hafif hafif evde yürüyüşler yap dedi normal hayatına don demedi erken daha test sonucuna göre bakcaz dedi ama çoğu ise bile başlamış bilemedim o yüzden hastaya göre mi Dr a göre mi
Belin kemiğini nası ağrıtıyor anlamıyorum. Şimdi vurundum bir tane daha. Oturamıyorum. İçinde yağ var ya canım dağılmıyoEvet canım inanılmaz ve ağrısı geçmiyor bel kısmının. Belime ağrı vuruyor hep . İç kısımda cok sorun yasamadım şişlik bacak ağrısı dışında. Keske hep içe yapsalar
Benim 3 ay sonra transfer olduğu halde hiç istemedi. Seni doktor neden istedi canımBenim ilkinde transferden 5 gün önce istenmişti sadece e2 değerim. Başlarken hiç gerek görmedi.
Canım aylardır neden vurunuyorsunHaklısın canım yeter ki tutunsun tabii tek isteğimiz o . Ben aylardır vurulduğum için artık pertim çıktı diyebilriimgerçekten insan kendi sağlığını daha cok düşünmeye baslıyor çünkü artık yürüyemiyorum insallah sende o derecelere gelmezsin
1 temmuz. 3.gün bendeCnm slogan gibi söylüyo onu bence o. Kim bilebilir kesin… benim 1 Temmuz.. 3.gün embriyosunda 12 diolar diye biliyorum
Benim 3 ay sonra transfer olduğu halde hiç istemedi. Seni doktor neden istedi canım
Tüp bebekte maalesef gebeliğin 10.haftasına kadar vuruluyor. Geneli böyle. Benim doktorum ne zaman kesecek bilmiyorumCanım aylardır neden vurunuyorsun
Evet çok fazla ticari bakıyorlar meseleye! HaklısınızAynen. Benide pat diye gecirdiler işlemden sonra oldugu sekilde bekleyenlerden varmış. İşte ticaret girdin biri diğeri gelsin
Transfer oldunuz mu ? Hazırlık aşamasında mısınız
Transfer oldum canım. 1 temmuz test günümTransfer oldunuz mu ? Hazırlık aşamasında mısınız
İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızTransfer oldum canım. 1 temmuz test günüm
Transfer sonrası kullandığınız ilaçları paylaşır mısınız ? Ayrıca bazılari piyasada zor bulunuyormuş...Transfer oldum canım. 1 temmuz test günüm
Amin canım inşaAllahİnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınızsağlıklı hayırlı pozitifleri görmeniz dileğiyle
Enox kan sulandırıcı iğne. Prendol kortizon estrofem prulıton aspirin... Zor bulunan hangisi canımTransfer sonrası kullandığınız ilaçları paylaşır mısınız ? Ayrıca bazılari piyasada zor bulunuyormuş...
Prolutex iğne zor bulunuyor diye okumuştum burada ama siz kyllanmiyormussunuz zatenEnox kan sulandırıcı iğne. Prendol kortizon estrofem prulıton aspirin... Zor bulunan hangisi canım
Prednol kaç mg ve transferden önce ne zaman basladiniz?Enox kan sulandırıcı iğne. Prendol kortizon estrofem prulıton aspirin... Zor bulunan hangisi canım
O göbekten vuruluyor ya. Herkes onu tercih ettiği için sanırum zor bulunuyor.Prolutex iğne zor bulunuyor diye okumuştum burada ama siz kyllanmiyormussunuz zaten
4 gün önce 32 mg olarak başladım. Kalp atışına kadar dendi. 1 temmuz test günümPrednol kaç mg ve transferden önce ne zaman basladiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?