2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

YA evet benimde dikkatimi cekti neden bele yakın ya. İğne ordan vurulmaz ki. Belimi şişrdiler kemik kıxmı agrıyor
Evet canım inanılmaz ve ağrısı geçmiyor bel kısmının. Belime ağrı vuruyor hep . İç kısımda cok sorun yasamadım şişlik bacak ağrısı dışında. Keske hep içe yapsalar

Bence doktora göre canım

Evet canım inanılmaz ve ağrısı geçmiyor bel kısmının. Belime ağrı vuruyor hep . İç kısımda cok sorun yasamadım şişlik bacak ağrısı dışında. Keske hep içe yapsalar
Belin kemiğini nası ağrıtıyor anlamıyorum. Şimdi vurundum bir tane daha. Oturamıyorum. İçinde yağ var ya canım dağılmıyo

Canım aylardır neden vurunuyorsun

Benim 3 ay sonra transfer olduğu halde hiç istemedi. Seni doktor neden istedi canım

Valla aslında gereksizmiş bu e2 isteme meselesi ben araştırmıştım. İşte rahim yeterince kalınsa zaten e2 istenilen düzeydedir bakmayın deniliyor da gelenek olmuş :) Bakıp istenen değerlerde mi görüyorlar. Bazen mesela kist varsa başlamadan önce o e2 salgılıyor mu diye bakıp ona göre başlayabiliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…