2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Güzel ilerler inşallah tedavin
Rahim kalınlığı 10 mm olmuş E2 bakacak kan verdim ilaç dozunu ayarlicaz ona göre dedi pztsi tekrar kontrole gel dedi acaba çok mu kalın ya bugün ilaçlara baslayali 8 gün oldu herkesin 7-8 mm benimki 10 oldu 19 u transfer dedi Dr ama o zamana kadar daha da kalinlasmicakmi

Pazartesi canım daha bitti tüp bebek sürüvenım bu 3 oldu . Kan verdim 0.71 cıktı
Herkesi dinç tutan şey umut sonuçta , kimse vazgçemiyor ve insan sürece başladığında yine aynı umutla tekrar başlıyor öyle düşün. Canını sıkma diyemiyorum tabi ama , yeniden başladığında yine heycanla başlayacksın ve umarım iyi olacak herşey

8gunde 10 mm baya iyi Dr ayarlar gerekirse ilaç dozunu düşürür belki transferi erken yapar olamaz mı ideal 7mm ve 14 mm diye biliyorum kalinlamamasindan daha iyi bence ilaç dozunla ayarlanır merak etme bizlerde çok kafaya takiuoz aslında hiç birşey bilmemek gerekli bazen çünkü nilsekte müdahale edemeyiz onların işi sonuçta günde kaç iciykn ilaç prednolu sordunmu

Himm biraz düşümüş E2 tam tersi dozu artırdı ama progesteron başlayınca dengeliyormus zaten biri kalinlastiriyo biri inceltiyormus yumurtlama zamanına kadar artar catlamadan sonra progesteron artınca kalınlık azalır ve regl de minimum düzeye ulaşır dedi o yüzden korkma dedi transfer şuan için 19 Haziran dedi bakalım bı değişiklik olmazsa

Bunlar transfere yakın veriliyor şuan daha rahim kalınlaştırma asamadindaysan ondan bilmiyorsun dur Mustafa taş mı Dr?
Bunlar transfere yakın veriliyor şuan daha rahim kalınlaştırma asamadindaysan ondan bilmiyorsun dur Mustafa taş mı Dr? Şuan ne asamadasin
Evet Mustafa bey. Şuan rahim kalınlaştırmadayım.salı kontrolüm var… öbür pazartesi ise transferim.

Pek anlamıyorum canım o işleri Dr vardır bı bildiği ona göre ayarlarlardir sakin olup bekleyelim kaçmış e2 kaç olmaliymis

Evet Mustafa bey. Şuan rahim kalınlaştırmadayım.salı kontrolüm var… öbür pazartesi ise transferim.
Aaaaa aynı gundeyizzz sanırsam bı değişiklik olmazsa salı gün kontrolüm var benimde adetin kaçıncı gjnu başladım ne içiyorsun Mustafa Bey'in ücret durumu nasıl memnunmusun?

Pazartesi canım daha bitti tüp bebek sürüvenım bu 3 oldu . Kan verdim 0.71 cıktı
Bende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgibugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için.oyuzden oyle üzüldümki şuan sana .keske hamileyim yazaydın şuraya

Bende ayın 7sınde 5.gün taze embriyo transferi oldum.yaşım 37.4.günden beri idrarda bakıyorum halen tek çizgibugun 6.günüm.çıkan arkadaslar varmıs oyüzden belki dedim ama çokk çok moralim bozul hiç evden çıkmadan ertesi günü bekliyorum test yapmak için.forum da okumadığım sayfa kalmadı bi ümitolmıcak gibi sanki hiç içime doğmuyor

Keske yazabilseydim canımmm

Keske yazabilseydim canımmm
Bende azonce mön eczane bulup presictör erken gebelik testi yaptım negaif çıktı: öyle yatıyorum yatakta.adetten 6. Gün önceye kadar yüzde 99 dogruluk payı var diyor testte.bnim tek çizgi çıktıbugun6. Gün bitiyor.bnde bitiyorummm sanırım

Canım moralini bozmak istemem inşallahhhta geç döllenme olmustur seninkisi inşallah yarabbim Ben 3 kere 5. Gun embriyosu çift embriyo koydurttum ilk ikisi tekti ve hepsinde 6.gun negatıfı gordum . İnşallah senin öyle olmaz

Merhabalarr benim test günüm çarşambaydı dayanamadım bugün akşama doğru test yaptım. Tek embryo 7. Gün siliklte olsa ikinci çizgiyi gördüüüüümm :))

Eklentiler

• E35A4174-BAD1-47CD-AFA5-993A759E11D5.jpeg
    52,8 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar bugün transferimin 5. Günü bişey sormak istiyorum yerleşme kanaması herkeste mi olur bende öyle leke kanama vs yok tutmadığı için mi diye tedirgin oldum açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…