2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Bende de göğüste dokununca ağrı ve ara ara kasık batması var sadece. Ben duşa filan ertesi gün girdim normal ayaktayım aslında baya çok tedirgin olmadım açıkcası hareket etmekten filan ama merakla bekliyorum sonucu tabi:)

Yani ben de oyle ekstra bir tedirginlik yasamadim kalktim dolastim oturdum vs mantigima sigmiyo yatmak tutunduysa tutundu zaten bebeler Sizin test gununuz bana gore erkendi yanlis hatirlamiosam 19unda yapicam ben de beklemeye calisiyorum

Yani ben de oyle ekstra bir tedirginlik yasamadim kalktim dolastim oturdum vs mantigima sigmiyo yatmak tutunduysa tutundu zaten bebeler Sizin test gununuz bana gore erkendi yanlis hatirlamiosam 19unda yapicam ben de beklemeye calisiyorum
Ayneen öyle bu olacaksa zaten yatması kalkması bahane, boşuna triplere girip korktukça günlerde geçmez gibi geliyor bana :) benim test günüm Çarşamba 16sı yani. Sanırım bende erken yapmam bekliyorum :)

Ayneen öyle bu olacaksa zaten yatması kalkması bahane, boşuna triplere girip korktukça günlerde geçmez gibi geliyor bana :) benim test günüm Çarşamba 16sı yani. Sanırım bende erken yapmam bekliyorum :)
Dogru diosun canimcim kendimizi sıkmaya hiç gerek yok heyecanla bekliyoruz bakalım ilk senden alıcaz inşallah haberi

Herkese merhaba. Bugün opu yapıldı. transfer için haber vereceklermiş.Bana da bir sürü ilaç verdiler kimisi kutu bitene kadar kşmisi 5 gün kimisi gebelik testine kadar. Benim başım çok ağrıyor narkozdan herhalde. Onun dışında sol kasığımda çok az ağrı var sanki şişmiş de baskı yapıyor gibi. Benzer şey yaşayan oldu mu?

Opudan sonra çok normal, benim 2 gün baya ağrım olmuştu tamamen geçmesi 5 6 gün sürmüştü. Regl olunca baya rahatladım. İğne vermişti bana doktor cetrotlle sanırım adı o baya rahatlatmıştı. Birde sanırım opudan sonraki durum yumurta sayısıylada ilgili. Çok yumurta oluşunca ağrı daha çok oluyor olmalı. Benim yumurtam çoktu o yüzden de olabilir.

Merhaba canım bende 19 unda test yapacağım dün transferim oldu iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi embriyo glue tekniği ile 2 başarısız denemem var dua edelim birbirimize emeklerimiz boşa çıkmasın

Bı sor bakalım rahim kalınlığına göre değişiyor transfer kiminin erken kslinlasiuor kiminin geç 18 22 arası yapılıyor genelde transferler bildigim kadarıyla.olculdumu rahim kalinligin kaç çıktı
İlk ilaçlara başladığım gün beş mm di yarın kontrolüm bakalım yarın zaten transfer günü de netlesecek
Her Dr farklı çalışıyor ama genelde transfer ilaçları aynı oluyor o iğne ne içinmiş vücut embriyoyu atmasın diyemi?
Evet embriyoyu zararlı madde sanmasın diyeymis

Merhaba canım bende 19 unda test yapacağım dün transferim oldu iki tane 5. Gün embriyosu transfer edildi embriyo glue tekniği ile 2 başarısız denemem var dua edelim birbirimize emeklerimiz boşa çıkmasın
Merhabalar hayırlı uğurlu olsun inşallah hakkımızda evet bekliyoruz gün sayıyoruz inşallah pozitifi alırız hep birlikte

Kızlar nal gibi tek çizgi çıktı bu seferde olmadı
Kuzum ilk günden beri test yapıosun biraz bekle dur bakalım belki geç tutunmadır neden bunu yapıyosun kendine haklısın yaşanmışlıklar var ama hepsi aynı olcak diye bişi yok ki sabret biraz lütfen

Kuzum ilk günden beri test yapıosun biraz bekle dur bakalım belki geç tutunmadır neden bunu yapıyosun kendine haklısın yaşanmışlıklar var ama hepsi aynı olcak diye bişi yok ki sabret biraz lütfen
Kuzum benım diğer transferlerde de 6.gun kan da öğrendim doktor bana 9. Gunu test için gel diyo ben hıc bılmıyorum 12 gun 10 gun falan desinler 6.gun bıle 0 çıktıgında doktoru arıyorum doktor daha yukselmez diyo . O yuzden sıkıntı yaptım bu kadar ve dedikleride cıkıyor yukselmiyor . 5.gun embriyosu en gec 3 gun içinde yerleşiyor 5 6 gune coktan kana karısmıs olur diyo bende ona gore yapıyorum . İnş dediğiniz cıkar ama bak gorceksınız yıne aynısı olucak

Mucizelere inan kuzucum burda nelere şahit olduk, ama öncelikle hakkında hayırlısı olsun ben de dört gözle sonuç bekliyorum iki seçenek var zaten ya olucak ya olmicak inşallah en doğrusu sağlıklısı neyse o olsun hepimiz için de biraz daha bekle lütfen

Amin kuzum inşallahhhh dediğin gibi umarım mucize bize de uğrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…