2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Kişiye göre değişmekle birlikte estroferm coraspin oksapar progestan ampul progestan fitil pahalı vitaminlerden falan kullandım ben
Teşekkür ederim canım ikinci adetimi oldum ve başladım bende dün transfer tedavisine şimdilik sadece göbeğe yapıştırılan bant ve coraspirin verdi 17 sine kadar bunları kullanıcam

Teşekkür ederim canım ikinci adetimi oldum ve başladım bende dün transfer tedavisine şimdilik sadece göbeğe yapıştırılan bant ve coraspirin verdi 17 sine kadar bunları kullanıcam
Estroferm yokmu ben o banyo sevmiyorum ya kalkiyo sürekli yenilemek zorunda kaliyordum nerde tedavidesin adetin den kaç gün sonra çağırdı kontrole

Estroferm yokmu ben o banyo sevmiyorum ya kalkiyo sürekli yenilemek zorunda kaliyordum nerde tedavidesin adetin den kaç gün sonra çağırdı kontrole
Bursa bahçeci sağlıkta tedavi görüyorum canım adetimin 2. Günüydü dün gittim kanda ve rahimde bir sorun yoktu 12 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var. 12 gün sonra yani 17 sinde çağardı bir daha doktırum o zamana kadar 2 günde bie değiştirerek ve sayısını artırarak bu bantları kullanıcam. 17 sinde gidince iğneye başlanacakmış muhtemelen 22 haziran transfer dedi

Allah yardımcın olsun inşallah canım bebeğin sımsıkı tutunsun sana
Dualarım seninle şimdiki tutunsun bebislerin sana
Allah razı olsun kızlar bu 3. Denemem . İnşallah olurrr Dilerim Allahtan bu yolda bu kadar gayret gösteren her kadına Allahh nasip eder bebişleri . Rabbım kucagımızı boş bırakmasın inşallahhh .Sadece kendim için değil hepimiz için dua ediyorumm .

Amin inşallah benimde ilk denemem bakalım ilaçlara başladık 19 u gibi yaparız transferi dedi Dr 12 sinde kontrol var

Tayfun beyin eski hastasıyım kendisini çok sevmeme rağmen tedaviye başlamadan bıraktım. Esra hocayla sonuç almadıysanız başkent e gitmenin anlamı yok çünkü laboratuvar kötü.. tayfun hoca da hemen hemen aynı tedaviyi uygulayacak.. sperm sorunu varsa embriyo 3. Günü geçip 5. Günü göremez ama başkent neredeyse her hastaya 3. Gün transfer yapıyor çünkü 5. Güne çıkacağına güvenmiyor. Ben bülent hocaya geçtim ilk tüp bebekle ikisi de tuttu ama ikisinin de kalbi durdu...
Çok kritik sayıda embriyom olmasına rağmen 3. Gün transferi konuşulmadı bile

Tayfun bey ayrilmis baskentten canim ondan soylemistim. sen simdi hangi doktora gidiyorsun evet esimde sperm sorunu bende yumurta rezerv az bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…