Pardon tayfun degil bulent bey ayrilmis memnun kaldin mi bulent bey ilgilimi arastiriyorum daTayfun bey ayrilmis baskentten canim ondan soylemistim. sen simdi hangi doktora gidiyorsun evet esimde sperm sorunu bende yumurta rezerv az bakalim hayirlisi
Hadi ya yakın zamanda gitmiştim hiç haberim yok.. en son Bülent hoca histeroskopi yaptı sonra kilo ver biraz bekle, olmazsa tüp bebek yapalım dedi. Şu an diyet yapıyorum ama acıbadem i kullanan başka bir doktora da gidebilirim diye düşünüyorum. Volkan bey ya da yine Bülent hoca. Bakayım tayfun bey nereye geçmiş o da olabilirTayfun bey ayrilmis baskentten canim ondan soylemistim. sen simdi hangi doktora gidiyorsun evet esimde sperm sorunu bende yumurta rezerv az bakalim hayirlisi
Tayfun beyin instagramına baktım hala başkent yazıyor bilemedimTayfun bey ayrilmis baskentten canim ondan soylemistim. sen simdi hangi doktora gidiyorsun evet esimde sperm sorunu bende yumurta rezerv az bakalim hayirlisi
Evet ilgili oldukça uzun uzun anlatırdı. Sadece bazı şeylerde çok inatlaşıyor o sinirimi bozduğu için başka doktor düşünüyorum ama koyduğu teşhisler, ameliyat gerekip gerekmediği gibi konularda çok iyidir.. bana histeroskopi gerekti o konuda hiç tereddüt etmeden ameliyat oldum ama tüp bebekte başarı oranını bildiğim halde kafama takılan küçük şeyler var. Genel olarak Adana'da gidilecek en iyi hekimlerden biriPardon tayfun degil bulent bey ayrilmis memnun kaldin mi bulent bey ilgilimi arastiriyorum da
Nasıl yani kuzum doktorumda bana dedi lütfen ilaçlaa devam et 10. Gün yaptır testini salı günü tekrarla dedi ama 0 ilerlemesi imkansızki 8. GünümdüDaha sonuç çıkmamışki, sonuç çıkmayınca bu şekilde gösteriyor e nabızda
Amin canım benim. Emekler boşa değil Rabbim görüyorAllah razı olsun kızlar bu 3. Denemem . İnşallah olurrrDilerim Allahtan bu yolda bu kadar gayret gösteren her kadına Allahh nasip eder bebişleri . Rabbım kucagımızı boş bırakmasın inşallahhh .Sadece kendim için değil hepimiz için dua ediyorumm .
Canim bulent beymis ayrilanTayfun beyin instagramına baktım hala başkent yazıyor bilemedimhakan ayrıldı
Yok canım olmadı benim negatif
Maşallah tedavin hayırlı olsun şimdiden pcos mu var kaç yumurta toplanmisti 12 dondurulmuş 5.gun embriyosu çok iyi her Dr tedavisi farklı bazı Dr bant veriyor muhtemelen aynı günlerde transfer olacağızBursa bahçeci sağlıkta tedavi görüyorum canım adetimin 2. Günüydü dün gittim kanda ve rahimde bir sorun yoktu 12 tane dondurulmuş 5. Gün embriyom var. 12 gün sonra yani 17 sinde çağardı bir daha doktırum o zamana kadar 2 günde bie değiştirerek ve sayısını artırarak bu bantları kullanıcam. 17 sinde gidince iğneye başlanacakmış muhtemelen 22 haziran transfer dedi
İnşallah sımsıkı tutunsun bebişin nasıl izledin mi bebisiniKızlar transferim yapıldı geldim suan evdeyim hakkımızda hayırlısı olsun
İzlemezmiyim doktor dediki bak burda iki tane eşittir gibi duruyor dediİnşallah sımsıkı tutunsun bebişin nasıl izledin mi bebisini
Cnim hastanenin laboratuvar sonucuna bak istersen bn öyle yapıyorum Google yaz bilmem ne hastanenin laboratuvar sonucu diye protokol no istiyor bide TC giriş şifresi falan onla giriş yapiyon doktora giden sonuçlar direk çıkıyor ordaBöyle çıktı bugün
Çok üzüldüm canım. Umudunu kaybetme vardır Allahın bir bildiği. Bunu insanın kendine anlatması ne kadar zor biliyorum ama geçiyor geçecek. İnşallah daha iyi olacak bu günler geride kalacak.Yok canım olmadı benim negatif
Evet pkos var canım eşimde de sıkıntı var böbrek hastası zaten. 21 tane yumurta toplandı benden 12 tanesi ulaştı 5. Güne kaliteleri de iyi dedi doktorum bakalım nasip. Sen nerde tedavi oluyordun şehir neresi. Umarım güzel haberleri de aynı günlerde alırızMaşallah tedavin hayırlı olsun şimdiden pcos mu var kaç yumurta toplanmisti 12 dondurulmuş 5.gun embriyosu çok iyi her Dr tedavisi farklı bazı Dr bant veriyor muhtemelen aynı günlerde transfer olacağız
7. gün çok erken ama test için... Var gibi görünüyor.. çizgi belli canım. Bende 11. gün bu şekildeydi. 12 de arttı, 14. günde belirginleşti.. Heyecan ve stres yapma, elinde test varsa dene..Yine yaptım canım sanki yine çok az gibi çizgi ne olur umut olun bugün transfer gününü saymazsam 7. Gün 29 da oldu 5. Ci gün transferim böyle gören varmı devamı olan varmı yardım lütfen
İns yarından itibaren bebeğimle olursunMerhabalar, umuyorum herkesin sonucu pozitif olur. Çok okudum fakat ilk defa yazıyorum foruma. Sanırım heyecanımdan dolayı paylaşmak istedim. Benimde transferim yarın , merakla bekliyorum
Hayırlı olsun ins pozitif haberinde yazarsınKızlar transferim yapıldı geldim suan evdeyim hakkımızda hayırlısı olsun
Eşinin spermle ilgili problemi varmı peki 21den kacinolgunduki yumurtanın ? Aynen nasip kısmet rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ben Konya'ya yakın yaşıyorum ama İstanbul bahçeci umutta tedavideyim.ay inşallah günler yaklaşıyor müjdeyi almak nasip olsunEvet pkos var canım eşimde de sıkıntı var böbrek hastası zaten. 21 tane yumurta toplandı benden 12 tanesi ulaştı 5. Güne kaliteleri de iyi dedi doktorum bakalım nasip. Sen nerde tedavi oluyordun şehir neresi. Umarım güzel haberleri de aynı günlerde alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?