2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Yine yaptım canım sanki yine çok az gibi çizgi ne olur umut olun bugün transfer gününü saymazsam 7. Gün 29 da oldu 5. Ci gün transferim böyle gören varmı devamı olan varmı yardım lütfen
Ben gördüm canım hayırlı olsun. Cok erken başlamışsın ben hiç test yapmadan 10.gun direk kana gittim ama 12.gun gelmek bilmedi heyecandan

Ben de yumurta rezerv azligi var baskente cok gittim artik farkli doktor ariyorum bulent bey de baskentte doktordu onceden galiba .. fiati yuksek mi siz sonuc aldiniz mi
Hemen tedavşye başlamaz canım önde büyük ihtimalle takviye kullandırır. Ben geçen yıl Mart ayında başkentte negatif aldım. Yumurtalarım 5.gün e gitmedi 3 gün embiryosu transfer ettiler ve yumurta kalitesiz demişlerdi hemen bülent hocaya gittim 2 ay takviye kullandım haziranda tedaviye başladık şuan ikizlerim 3 aylık darısı sizlere inşallah.

Cok sevindim masallah banada 3. Gun embriyosu transfer etti esra hanim gerci 2 yumurtam cikti 3. Gun transfer oldum kimyasal oldu . Esra hanimda vitamin kullandirdi ama olmadi tayfun beyi dusunuyorum ama o da 5.gun embriyosu tarnsfer ediyormus benim 5.gune gidermi yumurtam bilemiyorum

Bülent haydardedeoğlu da 5.gün embiryosu transfer ediyor canım 3.gün transferi yapmıyor inşallah gönlünce olur rabbim bu yolda kimseyi boş çevirmesin

Tşk canım kan verdim bugün dua edin bana dün az bir lekem geldi ve inanın çok agladım
Canim hadi insallah istediğin degeri görürsün görmekle kalmaz sağlikli ilerletirsin insallah, dualarim seninle
Benim de test günüm haftaya cuma bakalim, rabbim hayirlisini nasip etsin

Kuzlar,29 Mayıs transferi için bugün kan testim 9 çıktı, aşırı moralim bozuk ,Test tarihine 10 u dediler biliyorum erken yaptım ama , burdan artan olur mu sizce yoksa kimyasal mı sizce :/
Bugün transfer gününü saymazsam 8 gün bende verdim kuzu bekliyorum
Hepimiz için hayırlısı olsun insallah Rabbim aratmasin hepimize nasip etsin Hayırlı sonuçlarınız olsun

0 çıktı bu yükselmez dimi olmaz artık dimi
Başka bir yerde tekrar verin bakalim. Insallah hayırlı olan olur uzmeyin kendinizi herşey Allahin takdiri Olmadiysa da gerçekten sağlıklı olmadığı için olmadı hayırlı olmadığı icin olmadi bunu söyleyin kalbinize Allah hepimizin yardımcısı olsun nasip etsin

Yükselmezli kuzu 0 çıktıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…