2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Aynen sabah ilk işim tekrardan test alıp yapmak olacak siz kaçıncı gün öğrenmiştiniz ve kaçıncı gün embriyosuydu arka arkaya sıraladım sorularımı heyecanıma verin

Aynen sabah ilk işim tekrardan test alıp yapmak olacak siz kaçıncı gün öğrenmiştiniz ve kaçıncı gün embriyosuydu arka arkaya sıraladım sorularımı heyecanıma verin
Heyecanınizi anlıyorum benzer şeyler yaşıyoruz hepimiz benim 3. gün embriyosuydu testi 9. gün yapmıştım ilk idrarla değildi ama. Ertesi gün ilk idrarla tekrar yaptım yine silik çıktı kimyasal oldu diye düşünüp üzülmüştüm hatta neyseki 11. gün kanda pozitifi gördük. Yarin yapınca fotoğrafını atarsanız daha net yorumlar yapabiliriz, insallah gönlünüze göre olur

kızlar bizim de transferimiz haziran sonu. 5aa 5 günlük pgs'li embriyo. tek embriyo transferi olacak. bu özelliklerde bir transfer deneyimleyip başarıya ulaşan oldu mu?

kızlar bizim de transferimiz haziran sonu. 5aa 5 günlük pgs'li embriyo. tek embriyo transferi olacak. bu özelliklerde bir transfer deneyimleyip başarıya ulaşan oldu mu?
Hakkinizda hayırlısı olur insallah Benim ilk transferimde 5.gün 5a embriyo transfer edildi ama maalesef tutmadı. Ilk adetle ikinci transfer hazirligina başladık 22 Mayısta dondurulmuş 5.gün 5a Kalite 1 embriyo daha transfer edildi. Şuan bekleme aşamasındayım 2 haziran test yapacağım ama 6.gunumde kahverengi pembe tam yerleşme kanaması dedikleri bir lekelenmem oldu ve 1 günde kesildi. Inşallah tutundu diye düşünmek istiyorum herkes tutunma kanaması olabileceğini söylüyor doktorumda dahil. Evde test yap diyorlar ama elim gebelik testi yapmaya gitmiyor bir türlü test günümü bekleyeceğim galiba

ne kadar heyecanlı <3 lekelenme iyiye işaret sanki. 4 gün kalmış sabır :)

ne kadar heyecanlı <3 lekelenme iyiye işaret sanki. 4 gün kalmış sabır :)
Evet canım heyecan hiç bitmiyor biz tüp bebek hastalarinda lekelenme inşallah iyiye işarettir genel olarak düşünceler o yonde ama insanoğlu işte ilk transferimde niye lekelenme olmadı diye endiseleniyordum bundada niye oldu diye panik oldum

Canımcım tam tamına aynısını yasadım :) 5.gün embriyosu aa kalite ve 5.günümde pembe leke geldi 2 defa gün içinde. Doktorum olabilir dedi. Korkuyla buradaki kızlara sordum herkes tutunma kesin yap testte çıkar dedi. Cesaret edemedim. 6.günü dayanamadım test yaptım. Çok net çizgim çıktı :)) 7.gün tekrar pembe kanadım o uzun sürdü 1 gün boyunca hemen beta ver dedi doktorum. 131 çıktı asprini kestirdi. Bence bugun yaparsan çıkar :)

Yaaa inşallah benim lekelenmemin sonucuda seninki gibi pozitiftir. Eşime erken gebelik testi aldırayım bugün yoksa benim elim gitmiyor yapmaya gidip alacağım yok yarın sabah idrarla da deneyeyim allahın izniyle

Yaaa inşallah benim lekelenmemin sonucuda seninki gibi pozitiftir. Eşime erken gebelik testi aldırayım bugün yoksa benim elim gitmiyor yapmaya gidip alacağım yok yarın sabah idrarla da deneyeyim allahın izniyle
Yap canım çıkacak insallah ben de senin gibi çok korkuyordum negatifi görmekten markete gitmiştim çok ağrım olmustu cesaretimi topladım yaptım evet bunlar erken gebelik testi canım normal testte çok silik çıktı haberin olsun

Bi normal bi erken gebelik testi almış eşim yarın sabah erken olanı yapacağım insallah

amin canım inşallah. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.

Arkadaşlar aranızda 5bc transferi olup pozitif alanlar oldumu acaba?

Merhaba arkadaşlar ne güzel ya çoğunuz embriyolarınız kalitesini biliyorsunuz ben bilmiyorum embriyologla görüştüğümüzde 3 tanesi iyi 3 tanesi orta kalitede dedi hatta elimize kağıdı verdi ama benim hiç aklıma gelmedi kalitesine bakmak .
2.adetimi oldum pazartesi günü transfere başlamak için görüşmeye gidecem o zaman sorsam söylerler mi acaba dondurulan 2 tüpümüz var kaliteleri hakkında bilgi alsam keske o heyecanla aklıma hiç gelmedi eşimde heyecanlandığı beni de acele ettirdi

Merhabalar, carsamba gunu transferim var. Progestan igne, fitil, kan sulandirici igne, antibiyotik, kortizon ve vitaminler kullaniyorum.
Rica etsem transfer gunu tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Ozellikle dikkat etmem gerektigini düsündügünüz durumlar var mi acaba?
Bir de hastane evime arabayla yaklasik 40-50dk mesafede. Yalniz dönebilir miyim acaba sizce problem olur mu? Eşim izin alamiyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…