Aynen sabah ilk işim tekrardan test alıp yapmak olacak siz kaçıncı gün öğrenmiştiniz ve kaçıncı gün embriyosuydu arka arkaya sıraladım sorularımı heyecanıma verinBen de erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama benim silik çizgim ilk 5 dk içerisinde çıkmıştı. Eğer uzun bir zaman geçtiyse üstünden çok güvenilir olmayabilir bence yarın ilk idrarla tekrar yapın ve 5 dk içindeki sonuca bakın.
Heyecanınizi anlıyorum benzer şeyler yaşıyoruz hepimizAynen sabah ilk işim tekrardan test alıp yapmak olacak siz kaçıncı gün öğrenmiştiniz ve kaçıncı gün embriyosuydu arka arkaya sıraladım sorularımı heyecanıma verin
Amin. Hayırlısı ile atlat insallah canım. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah
İns sağlıkla bebekleriniz size tutunur hamile haberini verirsinizBende aynı durumdayım biraz heyecan biraz korku bi garip haller. Hepimiz için hayırla sonuçlansın inşallahSağlıklı bebişler gelsin
Hakkinizda hayırlısı olur insallahkızlar bizim de transferimiz haziran sonu. 5aa 5 günlük pgs'li embriyo. tek embriyo transferi olacak. bu özelliklerde bir transfer deneyimleyip başarıya ulaşan oldu mu?
ne kadar heyecanlı <3 lekelenme iyiye işaret sanki. 4 gün kalmış sabır :)Hakkinizda hayırlısı olur insallahBenim ilk transferimde 5.gün 5a embriyo transfer edildi ama maalesef tutmadı. Ilk adetle ikinci transfer hazirligina başladık 22 Mayısta dondurulmuş 5.gün 5a Kalite 1 embriyo daha transfer edildi. Şuan bekleme aşamasındayım 2 haziran test yapacağım ama 6.gunumde kahverengi pembe tam yerleşme kanaması dedikleri bir lekelenmem oldu ve 1 günde kesildi. Inşallah tutundu diye düşünmek istiyorum herkes tutunma kanaması olabileceğini söylüyor doktorumda dahil. Evde test yap diyorlar ama elim gebelik testi yapmaya gitmiyor bir türlü test günümü bekleyeceğim galiba
Evet canım heyecan hiç bitmiyor biz tüp bebek hastalarindane kadar heyecanlı <3 lekelenme iyiye işaret sanki. 4 gün kalmış sabır :)
Canımcım tam tamına aynısını yasadım :) 5.gün embriyosu aa kalite ve 5.günümde pembe leke geldi 2 defa gün içinde. Doktorum olabilir dedi. Korkuyla buradaki kızlara sordum herkes tutunma kesin yap testte çıkar dedi. Cesaret edemedim. 6.günü dayanamadım test yaptım. Çok net çizgim çıktı :)) 7.gün tekrar pembe kanadım o uzun sürdü 1 gün boyunca hemen beta ver dedi doktorum. 131 çıktı asprini kestirdi. Bence bugun yaparsan çıkar :)Evet canım heyecan hiç bitmiyor biz tüp bebek hastalarindalekelenme inşallah iyiye işarettir genel olarak düşünceler o yonde ama insanoğlu işte ilk transferimde niye lekelenme olmadı diye endiseleniyordum bundada niye oldu diye panik oldum
Maşallah canım hepside çok belirgin çıkmışlar
Yaaa inşallah benim lekelenmemin sonucuda seninki gibi pozitiftir. Eşime erken gebelik testi aldırayım bugün yoksa benim elim gitmiyor yapmaya gidip alacağım yok yarın sabah idrarla da deneyeyim allahın izniyleCanımcım tam tamına aynısını yasadım :) 5.gün embriyosu aa kalite ve 5.günümde pembe leke geldi 2 defa gün içinde. Doktorum olabilir dedi. Korkuyla buradaki kızlara sordum herkes tutunma kesin yap testte çıkar dedi. Cesaret edemedim. 6.günü dayanamadım test yaptım. Çok net çizgim çıktı :)) 7.gün tekrar pembe kanadım o uzun sürdü 1 gün boyunca hemen beta ver dedi doktorum. 131 çıktı asprini kestirdi. Bence bugun yaparsan çıkar :)
Yap canım çıkacak insallah ben de senin gibi çok korkuyordum negatifi görmekten markete gitmiştim çok ağrım olmustu cesaretimi topladım yaptımYaaa inşallah benim lekelenmemin sonucuda seninki gibi pozitiftir. Eşime erken gebelik testi aldırayım bugün yoksa benim elim gitmiyor yapmaya gidip alacağım yok yarın sabah idrarla da deneyeyim allahın izniyle
Bi normal bi erken gebelik testi almış eşimYap canım çıkacak insallah ben de senin gibi çok korkuyordum negatifi görmekten markete gitmiştim çok ağrım olmustu cesaretimi topladım yaptımevet bunlar erken gebelik testi canım normal testte çok silik çıktı haberin olsun
amin canım inşallah. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.Öyle canım ilaç iğne mahvolduk zaten inşallah hayırlısıyla karşılığını alirizbenimde kızımdaki hamileliğim senin gibi hep kanamayla geçti takı 16. haftaya kadar sonrasında kesildi ama erken doğum oldu çok şükür kızıma bisey olmadi şimdi 7 yaşında. Ikinci hamilelikte de kendimi az çok bu kanamaların olabileceğine alıştırdım ama şuan pozitif mi negatifmi onu öğrenemeden böyle olması tedirgin ediyor beni vardır bundada bir hayır ne diyeyim sonu güzel olur insallah
Ay hadi insallah cook heyecanlıBi normal bi erken gebelik testi almış eşimyarın sabah erken olanı yapacağım insallah
Benim transferim ertelendi inşallah diğer arkadaşların güzel geçmiştir, hemen bebiş haberleri alırızİns sağlıkla bebekleriniz size tutunur hamile haberini verirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?