7.gün değerim canım amin insallah12.gun değerinmi bu canım kaçıncı gün embriyosu katlanarak devam etsin inşallah miniğin
Tamam canım güzelce devam etsin inşallah kalitesi neydi acaba?7.gün değerim canım amin insallahyarın sabah verecegım 2. testimi 5.gün embriyosuydu
Bu yürüyüşler sanırım 12. haftadan sonra hafif kilosu olanlar için sanırım. Bende 16 nisan da 5. denemem oldu şuan kalp atışını duydum 2 sefer normal gidiyor. Bu sefer yerimden kalkmadım hiç pandemi sağolsun evden çalışıyorum. Bundan öncekilerde hep yürüyüşlere flan çıktım düşük oldu 5 seferdir. Özellikle kanama lekelenme varsa istirahat ve progesteron takviesi çok önemli. Aynen aslında mantıklı bakınca bira yürümek kan dolaşımı için gerekiyor ama ayakta durulan her süre rahim bölgesine baskıyı arttırıyor ben açıkcası özellikle ttransfer sonra çok yürümenin yararı olduğunu düşünmeyenlerdenim:) Tabi herkesin bünyesi biraz farklı .Cokta yatmak dogru degil rahme kan gitmesi acisindan 1 saat uzaniyorsaniz 15 dk yuruyus yapmalisiniz
5aa dendi canım normalde 4aa idi. Çözülünce 5aa dedi. İnsallah canım benmTamam canım güzelce devam etsin inşallah kalitesi neydi acaba?
Ya zaten kanaman varsa yurumek mantikli degil hersey normalse tutunmaya yardim etmek icin evin icinde ufak yuruyusler yapilabilir markete gitmeyi ise gitmeyi kastedmedim cabimBu yürüyüşler sanırım 12. haftadan sonra hafif kilosu olanlar için sanırım. Bende 16 nisan da 5. denemem oldu şuan kalp atışını duydum 2 sefer normal gidiyor. Bu sefer yerimden kalkmadım hiç pandemi sağolsun evden çalışıyorum. Bundan öncekilerde hep yürüyüşlere flan çıktım düşük oldu 5 seferdir. Özellikle kanama lekelenme varsa istirahat ve progesteron takviesi çok önemli. Aynen aslında mantıklı bakınca bira yürümek kan dolaşımı için gerekiyor ama ayakta durulan her süre rahim bölgesine baskıyı arttırıyor ben açıkcası özellikle ttransfer sonra çok yürümenin yararı olduğunu düşünmeyenlerdenim:) Tabi herkesin bünyesi biraz farklı .
Merhaba canim morelini bozma sakın benim 14. Gün test günümdu sadece kan verdim öyle çıktı ama.hep içimde kalmisti evde test yapmak 17. Gün yaptım silik bile değildi sonradan silik oldu düşün yani kendini strese sokma hakkınızda hayırlısı olsun inşallahBenimde 17 Mayıs transfer tarihim. Dün 9.günde sabah normal kaset test yaptım çıkmadı. 3. gün embriyosu. Normal test ile çıkmaz dediler ama moralim bozuldu. Hiçbir belirtim yok. Cumartesiyi bekliyorum artık.
Amin. Pozitifi görürüm insallah canımMerhaba canim morelini bozma sakın benim 14. Gün test günümdu sadece kan verdim öyle çıktı ama.hep içimde kalmisti evde test yapmak 17. Gün yaptım silik bile değildi sonradan silik oldu düşün yani kendini strese sokma hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
İnşallah kuzum sağolCanım eşiminde hareketi azdı doktor promen K verdi sonra hiç baktırmadık ama işe yaradığını düşünüyorum. Merak etme düzelebilen birşey olur insallahinsallah görürürz burada senin de gebelik haberini
memnunmusunuz ne kadar tuttu acabaTayfun çok
Süper maşallah demekki cozuluncede daha da güzelleşmiş miniğin5aa dendi canım normalde 4aa idi. Çözülünce 5aa dedi. İnsallah canım benmRabbim seninde pozitiflerini görmeni nasip etsin
arkadaşlar merhaba adetimin ikinci gününde transfer için hazırlık yapıyorduk doktorumla ancak sağ yumurtalığımda 2,5 cm ilk hemorajik kist göründüğü için ertelendi ve cyclo prohynova başlamamı istedi daha önce benim gibi transfer öncesi bu ilacı kullanan var mı araştırdım ama örneğini bulamadım çok teşekkürler
Merhaba ben transfer öncesi çok dikkat etmedim .transferin 4. Günündeyim yatıyorum yemek vs. İçin kalkıyorum. Havuç kuru incir ceviz fındık çilek yiyorum. Süt ve meyve suyu birde bol su tüketiyorumMerhaba kizlar.⚘⚘.topigimiz hayirli ugurlu olur insallah.bol bol pozitif sonuclar alalim..transfer oncesi ..sonrasi...neler yapiyorsunuz..
breath12 mayis-haziran Ballikko nisan-mayis @haemsa mayis @DenizMelek1907 nisan-mayis @simin55 nisan -mayis dogal @pulim08 nisan-mayis @Melanya mayis-haziran @Elmas arslan nisan @elcin123 nisan @melo2039 21 nisan 5.gun embiyosu.cift..
D DLK033 1 nisan 3. Gun embriyosu Esmer 24 5 nisan 6.Gun embriyosu @eladadn 1 nisan 5. Gun embriyosu.cift. . @RAAT 31 mart 3.Gun embriyosu.cift @Siyahinci12 3 nisan 3. Gun embriyosu... C candyyyy nisan-mayis 5. Gun embriyosu @Nevermindjustsmile mayis Bulutumsu7 mayis-haziran @Cemrewww mayis 3.gun embriyosu @Zeynepkur 13 nisan 5.gun embriyosu..cift
@Nm88326 mayis @Aponjj mayis 5.gun embriyosu.cift @izmirli3533 nisan 3. Gun embriyosu. @NaaNaa nisan_mayis 5. Gun embriyosu @asyaaaa 9 nisan 5. Gun embriyosu @Sohrab 9 nisan 5. Gun embriyosu.cift @ARYA4570 nisan-mayis @MrvEfe nisan-mayis 5. Gun embriyosu. @aysunayy 10 nisan 5. Gun embriyosu..cift @nurr64 mayis 5.gun embriyosu.cift
@Roseemarryy 8 nisan 5.gun embriyosu.cift @KbrOzkn5060 8 nisan 5.gun embriyosu @Yelserk nisan 5. Gun embriyosu @minik kalp0753 7 mayis @Monaezop 15 nisan 3.gun embriyosu.cift @yakut1 4 mayis Elifimm30 mayis-haziran 5. Gun embriyosu..cift @Azsekerli17 nisan-mayis @Deniz3525 nisan @papatyakokankadin nisan 5.gun embriyosu..
@Morsumbul07 nisan-mayis 5.gun embriyosu @Ruzgarruya 19 nisan 3. Gun embriyosu @Ataabetull nisan @hththt nisan-mayis Israrlacalinankapi 17 mayis 5. Gun embriyosu..cift Suzaannn21 mayis 6.gun embriyosu..cift @Prensssprensesss mayis @eluard mayis 5.gun embriyosu. @bsrbrk88 19 nisan 5.gun embriyosu..cift. . @Seymoss16 nisan-mayis
@Prenseshayali mayis-haziran @Siyahhhinci mayis @BirUmutOl mayis 3.gun embriyosu @NedaFarah 30nisan 5. Gun embriyosu.cift @rosaline16 mayis akyaa mayis 5. Gun embriyosu..
Öncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebebeğiniz sıkı sıkı tutunur size. Testinizi çok erken yapmışsınız ama ona rağmen pozitif, inşallah artışlarınız kat kat sağlıklı artar. Konuya gelirsen evet içinize sinmemesi doğru, bende tüp bebek transferi oldum Bursa Uludağ üniversitesinde sürecler taha temkinli ve kontrolü geçdi. Opuya kadar Düzeni Yumurta takibi ve diğer aşamalarıda olması gerekdiği gibi. Sanırım o hastane çok ilgisiz hastalara. Sonuçta bizler ne umutlarla kendimizi teslim ediyoruz onlara böyle yapmamaları gerek. Ben transferden sonra on dakka masada daha sonra bir saat odada yatırıldım. Ve doktor ve hemişerim çok ilgiliydi. Hatda embriyolog iki üç kere bizle konuşdu embriyonun qayet iyi olduğunun Rahat olmamızı pozitif düşünmemizi söyledi.İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız. Rabbim ol derse zaten ne olursa olsun o olur. Siz yinede o süreci unutun iyi düşünün iyi olsunArkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu konuda onlari uyarmistik dikkat edelim sureye bize haber verin demistik bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve dün 5. Günümdü bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum.
İyi dilekleriniz icin çok teşekkür ederim cumartesi test günüm ama yarın yaptırıcam inşallah benimledirÖncelikle tedaviniz hayırlı olsun inşallah bebebeğiniz sıkı sıkı tutunur size. Testinizi çok erken yapmışsınız ama ona rağmen pozitif, inşallah artışlarınız kat kat sağlıklı artar. Konuya gelirsen evet içinize sinmemesi doğru, bende tüp bebek transferi oldum Bursa Uludağ üniversitesinde sürecler taha temkinli ve kontrolü geçdi. Opuya kadar Düzeni Yumurta takibi ve diğer aşamalarıda olması gerekdiği gibi. Sanırım o hastane çok ilgisiz hastalara. Sonuçta bizler ne umutlarla kendimizi teslim ediyoruz onlara böyle yapmamaları gerek. Ben transferden sonra on dakka masada daha sonra bir saat odada yatırıldım. Ve doktor ve hemişerim çok ilgiliydi. Hatda embriyolog iki üç kere bizle konuşdu embriyonun qayet iyi olduğunun Rahat olmamızı pozitif düşünmemizi söyledi.İnşallah hamilesinizdir ve sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız. Rabbim ol derse zaten ne olursa olsun o olur. Siz yinede o süreci unutun iyi düşünün iyi olsun
Cyclo ilacına ben adetimin ikinci gününde başladım canım folikülometri yaptırmaya gittiğimde kistim olduğunu öğrendim aynı gün bu ilacı başlamamı istedi. Bugün ilacın ikinci dozunu içicem o yüzden kafam karıştı.Benimde embriyolar donduruldu. Opudan sonra bende kullandım. Cyclo'nun bittiminde regl oluyosun zaten o reglin 2 günü de transfer hazırlığı başlıyor.
Dediğiniz gibi ilaçları kullanırken adet olmazsınız. Renk ve miktar da tutunma kanamasının tarifine birebir uyuyor.inşallah pozitifi görürsünüzKızlar benim transferimin bugün 6.günü sabah lavaboda kendimi sildigimde çok açık kahverengi leke vardı pecetede doktorumu aradım miktarını rengini sordu ve coraspini bırak progestan estrofem ve prolutex iğneye devam et yarın tekrar konuşalım dedi. Akşam az önce lavaboya gittiğimde camasirima bulaşmamış ama peceteye sildiğimde renk pembeye dönmüştü çok endişelendim şimdi tutunma belirtisimi yoksa adetmi oluyorum ama bu ilaçları kullanırken de adet olurmuyuz ki bilgisi olan bu durumu yaşayanlar lütfen bilgi verirmisiniz
Lekelenme bazen yaşanıyor ama dr.larin dediği açık renk taze kan olmadığı müddetçe korkmayın diyorlar ins yerleşme lekesidir .. Uzan bol su iç bendede lekelenme.oldu hala oluyor korkma adet kanı tarzı olursa sıkıntı ins seninle bebeğim güzel haberleri alırız burdan benimde 7 gün lekelenme olmuştu hadi insKızlar benim transferimin bugün 6.günü sabah lavaboda kendimi sildigimde çok açık kahverengi leke vardı pecetede doktorumu aradım miktarını rengini sordu ve coraspini bırak progestan estrofem ve prolutex iğneye devam et yarın tekrar konuşalım dedi. Akşam az önce lavaboya gittiğimde camasirima bulaşmamış ama peceteye sildiğimde renk pembeye dönmüştü çok endişelendim şimdi tutunma belirtisimi yoksa adetmi oluyorum ama bu ilaçları kullanırken de adet olurmuyuz ki bilgisi olan bu durumu yaşayanlar lütfen bilgi verirmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?