Kova olacak burcu :))) Çok severim... Çok iyi anlaşırım...İnsallah canım benım beraber olduk gerçektençok az fark var aramızda artık belirtilerimizi paylasırız beraberce
Kovaları hiç bilmem kuzum :)) enteresan tipler olduğunu biliyorum sadece :) ben balığa çok önyargılıydım balıklar biraz duygusal flan oluyorya istemiyordum :) ama şimdi sağlıklı olsunda farketmez diyorumKova olacak burcu :))) Çok severim... Çok iyi anlaşırım...
Evet haklısın canım ama ben fazla yürüyemiyorum direk ağrı giriyor. Bende illk günler senin gibi düşünüyordum. Markete gittim geldim yürüdüm vs bana hiç iyi gelmedi. Doktorum şimdi hep yatacaksın dedi. Wc ye kalk evde yavaş yürü tekrar yat dedi herkesin bünyesi bir değil bence herkes kendini dinleyerek yapmalıCokta yatmak dogru degil rahme kan gitmesi acisindan 1 saat uzaniyorsaniz 15 dk yuruyus yapmalisiniz
Canım benm çoook sağolAA gözün aydın maşallah Dr gittinmi ne dedi olabiliyor bazı kişilerde benim hiç kanamam falan yoktu düşük oldu benle yransfer olan arkadaşım sürekli lekelenmesi vardı o şimdi 22haftalik düşün. ozamanda kanamam var diyordun birşey olmamış masallah
Canım eşiminde hareketi azdı doktor promen K verdi sonra hiç baktırmadık ama işe yaradığını düşünüyorum. Merak etme düzelebilen birşey olur insallahCanım bizde femara işe yaramadı sonra eşim test verdi artık morfolojı %1 İleri Hızlı hareketli 0 İleri Hareketli 21 Yani değerlerle zor dedi dr devlette aşılama olucam şimdi 3 aydır eşim takviye alıyor bat 10 haziran inşallah temmuza benimde gebelik haberim düşer bu sayfalara
Çok iyi anlıyorum canım seni İnankı bu yoldaki herkes aynı psikolojide bende aynı WC gitmekten korkuyordum acaba ters birşey olurmu diye ama olacağım onunede gecemiyoruz kötü anıları. Var çok normal böyle düşünmen kaç çıktı betan?Canım benm çoook sağolhaklısın canım yine de psikolojim cok bozuluyor wc ye korka korka gidiyorum. Olacağın önüne geçemeyiz tabi ama geçen yılda bu zamanlar gebe oldugmu öğrendm hemen kanamam basladı sonrada ameliyat olmustum onun bilinçaltı var hala bende.iyi düşünmeye çalışıyorum
Dün aksam baktırdım işte canım 131 çıktı cuma sabahı vericem birdaha ki kanımıÇok iyi anlıyorum canım seni İnankı bu yoldaki herkes aynı psikolojide bende aynı WC gitmekten korkuyordum acaba ters birşey olurmu diye ama olacağım onunede gecemiyoruz kötü anıları. Var çok normal böyle düşünmen kaç çıktı betan?
Canım benim de 20mayısta 5.gün embriyo transferim oldu bence daha erken yapıp strese sokma kendiniKızlar merhaba bana 19 Mayıs da 3.gün çift embriyo transferi edildi,ama şuana kadar hiç bir belirtim olmadı bu şekilde olması sizce normal mi ve sizce yarın erken gebelik testi yapsam mı?Ooff beklemek çok zor
Öyle mi diyosunCanım benim de 20mayısta 5.gün embriyo transferim oldu bence daha erken yapıp strese sokma kendini
Sağolasın inşallah hepimiz pozitif alırızÖyle mi diyosunpeki sende herhangi bir belirti var mı?Bu arada hayırlı uğurlu olsun inşallah pozitif haberlerini de alırsın
Benimde test günü 31 Mayıs inşallah buradaki herkes pozitif haberlerini alır sizin tek embriyo transferi yapıldı demi?Sağolasın inşallah hepimiz pozitif alırızvalla hiç belirti yok bakalım bekliyorum ben de, test günüm 2 Haziran o zamana kadar yapmayı düşünmüyorum direkt kan veririm
Evet tek embriyo benim, sizin?Benimde test günü 31 Mayıs inşallah buradaki herkes pozitif haberlerini alır sizin tek embriyo transferi yapıldı demi?
Benimde 17 Mayıs transfer tarihim. Dün 9.günde sabah normal kaset test yaptım çıkmadı. 3. gün embriyosu. Normal test ile çıkmaz dediler ama moralim bozuldu. Hiçbir belirtim yok. Cumartesiyi bekliyorum artık.Kızlar merhaba bana 19 Mayıs da 3.gün çift embriyo transferi edildi,ama şuana kadar hiç bir belirtim olmadı bu şekilde olması sizce normal mi ve sizce yarın erken gebelik testi yapsam mı?Ooff beklemek çok zor
Aynen çıkmaya biliyormuş sen moralini yüksek tut Allah'ın izniyle kanda pozitif haberlerini alırsın.Bende de belirti yok bakalım ne olacak...Benimde 17 Mayıs transfer tarihim. Dün 9.günde sabah normal kaset test yaptım çıkmadı. 3. gün embriyosu. Normal test ile çıkmaz dediler ama moralim bozuldu. Hiçbir belirtim yok. Cumartesiyi bekliyorum artık.
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah canımAynen çıkmaya biliyormuş sen moralini yüksek tut Allah'ın izniyle kanda pozitif haberlerini alırsın.Bende de belirti yok bakalım ne olacak...
12.gun değerinmi bu canım kaçıncı gün embriyosu katlanarak devam etsin inşallah miniğinDün aksam baktırdım işte canım 131 çıktı cuma sabahı vericem birdaha ki kanımı
Amin canım inşallahAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah canımgüzel haberler verelim. Bir sürü yazılanı okudum , hiç belirti olmayanda var ama insan bir işaret bekliyor iste Ben bir kez doğal gebelik yaşadım sonra kürtaj olmak zorunda kaldım. Ondada hiç belirti yoktu. Bizimki de böyledir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?