Çok sağol canım insallah bakalım ne çıkacak bhcgCanım inşallah yerleşme kanamasıdır oluyormuş öyle, hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hadi gözünüz aydın olsun canım sağlıkla devam.etsin inşallah
Teşekkür ederim, Allah razı olsun kızlar :)))Çok sevindim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İyiyim canım bende de belirti falan yok ama bekliyorum bakalım umutluyum inşallahÇok sağol canım insallah bakalım ne çıkacak bhcgsen nasılsın kuzum
Canım cooook sevindim gözün aydın değerin hayirlisiyla artsın hep sağlıcakla kucağında al insKızlarrr sonucum çıktı.. Hamileyimmm... Beta 335 :)))
Canım öncelikle bunu düşünüp strese girme tutunmaya calisan bebegin var ve aspirin sende kan seviyeni arttırmış bundan oluyordur dinlenebilme imkanım varsa dinlen yani yatarak dinlen hiç hareket etme bir kaç gün sonrası iyi olacak allahin izniyleUlaştım canım kan verdim bhcg sonucuna göre tedavi verecek sanırım aspirini kesmemi istedi
Öncelikle hayırlı olsun canım benim oranlara kafa hiç takma onlar standart prosedür önemli olan her kan verişinde bir öncekinden fazla olabilmesi tatlım hayirlisiyla güzel ilerler herseyinKızlar merhaba, 21 mayısta beta hcg 437 çıktı. 4 gün sonra bugün test yaptırdım, değerim 993 çıktı. Minumum 2 günde bir %60 artış bekleniyor diye biliyorum. Bu oranda baktığımdan benimde değerim ortalama 1120 olaması gerekiyordu. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Ben tedirgin oldum, siz ne düşünüyorsunuz ?
Bizde adana başkent düşünüyorduk hangi doktora gittiniz acabaArkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu konuda onlari uyarmistik dikkat edelim sureye bize haber verin demistik bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve dün 5. Günümdü bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum.
Allah’ın izniyle bugünleri atlatırsın canım , güzelce dinlen. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım.Kızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
Tayfun çokBizde adana başkent düşünüyorduk hangi doktora gittiniz acaba
Aminn kuzumm insallah ben diğerleri gibi yürürümde işte yaparım dedim herkesin bünyesi bir değilmiş sen de dikkat et doktor süreki yat diyorsa bi bildiği vardırAllah’ın izniyle bugünleri atlatırsın canım , güzelce dinlen. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
Ben bu sabah normal kaset test yaptım, çizgi çıkmadıAminn kuzumm insallah ben diğerleri gibi yürürümde işte yaparım dedim herkesin bünyesi bir değilmiş sen de dikkat et doktor süreki yat diyorsa bi bildiği vardır
Canım normal kaset testte çıkmaz bak ben erken gebelik testinde yaptım çıktı normal kaset testte yaptım çıkmadı hatta dedim kesin yanlıs pozitif verdi dur ümitsiz olma hemen. Bazılarında geçte tutunabiliyormus yarın erken gebelik testimi yapsan bak ciddi fark oluyorBen bu sabah normal kaset test yaptım, çizgi çıkmadı9.gündü bugün
Çok sağolasın canım pozitif şeyler duymaya ihtiyacım var.İnsan zor bulunca kaybetmekten çok korkuyor. .Öncelikle hayırlı olsun canım benim oranlara kafa hiç takma onlar standart prosedür önemli olan her kan verişinde bir öncekinden fazla olabilmesi tatlım hayirlisiyla güzel ilerler herseyin
Sağlıkla ilerlesin inşallah değerin çok güzel çıkmışKızlar çook sağolunSonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın
İnsallah canımCanım normal kaset testte çıkmaz bak ben erken gebelik testinde yaptım çıktı normal kaset testte yaptım çıkmadı hatta dedim kesin yanlıs pozitif verdi dur ümitsiz olma hemen. Bazılarında geçte tutunabiliyormus yarın erken gebelik testimi yapsan bak ciddi fark oluyor
Bekle canım hem 3.gün embriyoları daha geç çıkıyor geç tutunuyor. Ben 5.gün embriyosu diye erken yapmıstım hemde kanamam vardı ve kasette çıkmadı erken gebelikte çıktı 5.gün olmasına rağmen. Umutsuz olma bekle gününü gerekiyosa erken gebelik yaparsınİnsallah canımevde vardı dayanamadım yaptım , eşim test almıyor sabret 2 gün daha diyor, o çok inanıyor pozitifligine. C.tesiyi beklicem mecburen.
Saol canım çok moral oldun bana . İnsallah hayırlı sonuçlar alırızBekle canım hem 3.gün embriyoları daha geç çıkıyor geç tutunuyor. Ben 5.gün embriyosu diye erken yapmıstım hemde kanamam vardı ve kasette çıkmadı erken gebelikte çıktı 5.gün olmasına rağmen. Umutsuz olma bekle gününü gerekiyosa erken gebelik yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?