2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Arkadaşlar merhaba Adana başkentte bu ayın başında 2. Tüp bebek tedavim başladı pek doğru bulmadığım içime sinmeyen bi tedaviydi sizlerle paylaşmak istiyorum.benim eşimde sperm sorunu var sayımız 1 milyonun altında.tedaviye adetimin 3. Günü başladık doktor beni opuya kadar sadece bir kez kontrole çağırdı ilk canımı sıkan nokta buydu.yani direk opu gününü söyledi onu da son anda yaptığı kanda progestreron seviyesinden dolayı bir gün erkene çekti.bizde sperm sorunu olduğu için cinsel perhiz süresi çok önemli erkene çektiler ve bizim perhiz süresi 2 gün oldu oysaki bizim cinsel perhiz süremiz 4-5 gün olmalıydı bu konuda onlari uyarmistik dikkat edelim sureye bize haber verin demistik bu nedenle opu günü normalden çok daha az sperm çıktı dolayısıyla daha az ve kalitesiz embriyolar oluştu.opu sırasında anestezinin de etkisiyle doktora baya saydırmışım bu yüzden.neyse en son bir adet 4bb embriyo transfer edildi.transferde ayrı bi canım sıkıldı çünkü transfer oldu çataldan iki hemşire hemen indirdi belki 1 dk bile durmadım hastanenin içindeki lavaboda çişe gitmek zorunda kaldım çünkü sürgü veya sonda getirmediler ve dün 5. Günümdü bhcg 1.6 çıktı sizce bunlara bağlamalı mıyım sonucu. Sonuçta içime hiçbişey sinmemişti psikolojik olarakta negatif olmuş olabilir yorumlarınızı çok merak ediyorum.

Ulaştım canım kan verdim bhcg sonucuna göre tedavi verecek sanırım aspirini kesmemi istedi
Canım öncelikle bunu düşünüp strese girme tutunmaya calisan bebegin var ve aspirin sende kan seviyeni arttırmış bundan oluyordur dinlenebilme imkanım varsa dinlen yani yatarak dinlen hiç hareket etme bir kaç gün sonrası iyi olacak allahin izniyle

Öncelikle hayırlı olsun canım benim oranlara kafa hiç takma onlar standart prosedür önemli olan her kan verişinde bir öncekinden fazla olabilmesi tatlım hayirlisiyla güzel ilerler herseyin

Bizde adana başkent düşünüyorduk hangi doktora gittiniz acaba

Kızlar çook sağolun Sonucum 7.günümde 131 çıktı. Kanamam devam etti doktorum full yatacaksın ve progesteronu 100 mg iğneye çıkaracaksın dedi. Aspirini kestirdi. 2 gün sonra tekrar kan vermemi istedi. Ağrım oluyor kanamam devam etti biraz daha .
doktorum yapılacak baska tedavi türü yook suan yat sürekli stres yapma mesaneni sürekli bosalt dedi. İçim biraz olsun rahatladı bchg yi görünce rabbim hepimize evlatlarımızı bağışlasın

Allah’ın izniyle bugünleri atlatırsın canım , güzelce dinlen. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım.

Allah’ın izniyle bugünleri atlatırsın canım , güzelce dinlen. Sağlıkla, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
Aminn kuzumm insallah ben diğerleri gibi yürürümde işte yaparım dedim herkesin bünyesi bir değilmiş sen de dikkat et doktor süreki yat diyorsa bi bildiği vardır

Ben bu sabah normal kaset test yaptım, çizgi çıkmadı 9.gündü bugün
Canım normal kaset testte çıkmaz bak ben erken gebelik testinde yaptım çıktı normal kaset testte yaptım çıkmadı hatta dedim kesin yanlıs pozitif verdi dur ümitsiz olma hemen. Bazılarında geçte tutunabiliyormus yarın erken gebelik testimi yapsan bak ciddi fark oluyor

Öncelikle hayırlı olsun canım benim oranlara kafa hiç takma onlar standart prosedür önemli olan her kan verişinde bir öncekinden fazla olabilmesi tatlım hayirlisiyla güzel ilerler herseyin
Çok sağolasın canım pozitif şeyler duymaya ihtiyacım var.İnsan zor bulunca kaybetmekten çok korkuyor. .

Sağlıkla ilerlesin inşallah değerin çok güzel çıkmış hayırlısıyla bu süreci de atlatırsın kolayca inşallah canım dinlen güzelce

İnsallah canım evde vardı dayanamadım yaptım , eşim test almıyor sabret 2 gün daha diyor, o çok inanıyor pozitifligine. C.tesiyi beklicem mecburen.

İnsallah canım evde vardı dayanamadım yaptım , eşim test almıyor sabret 2 gün daha diyor, o çok inanıyor pozitifligine. C.tesiyi beklicem mecburen.
Bekle canım hem 3.gün embriyoları daha geç çıkıyor geç tutunuyor. Ben 5.gün embriyosu diye erken yapmıstım hemde kanamam vardı ve kasette çıkmadı erken gebelikte çıktı 5.gün olmasına rağmen. Umutsuz olma bekle gününü gerekiyosa erken gebelik yaparsın

Saol canım çok moral oldun bana . İnsallah hayırlı sonuçlar alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…