Merhaba canim..Kızlar,dondurulmuş transfer olanlar transfer adetten aşağı yukarı kaçıncı günlere denk geliyor? Suan rahim dinlendirmedeyim daha birinci adetim bitmedi ama ikinci adetten 15 gün sonra bayram, ya o günlere denk gelirse diye merak ediyorum
Benim adetin 18. günü yapılacaktı ama son kontrolde E2 oranı doktorun istediği gibi çıkmayınca ekstra ilaca başlatıp transferi 3 gün erteledi. Bu tamamen sizin degerleriniz rahminizin hazır olması ile doktorun verdiği bir karar oluyor.Kızlar,dondurulmuş transfer olanlar transfer adetten aşağı yukarı kaçıncı günlere denk geliyor? Suan rahim dinlendirmedeyim daha birinci adetim bitmedi ama ikinci adetten 15 gün sonra bayram, ya o günlere denk gelirse diye merak ediyorum
Merhaba canim..Merhaba kızlar benimde bugun 5. Gün embriyom var aradılar gelişimi geriden geliyor yarın dondurulur büyük ihtimal dediler transfer iptal olmuş böyle bişey başına gelen varmı 6. Gğn transfer neden yapılmıyor? Dualarım hepimiz için
Duaların için tşk bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimMerhaba canim..insallah kan olur can olur..rabbim kucaginada almayi nasip etsin.. embriyoyla alakali degildir belki..rahminide dinlendirmek istiyo olabilirlermi..inan bilemedim..transfer icin ne dediler peki..ne zman yapicaklarmis..hic panik yapma..onemli olan en dogru zmanda transferinin olmasi..
Gelişimi gerideyse neden donduruyorlar ki anlamadım canım? normalde 5.gune gidip gitmediğine bakıp o gün dondurulur eğer rahim dinlendirme yapılacaksa. Benim 3 tane 3. gün embriyom dondurulmuştu 3 unu de cozdurduler 2si transfer edildi 1ini de takibe aldılar 5. Güne giderse onu tekrar dondururuz dediler çok şükür gelişimi bekledikleri gibi iyi gitmiş onu tekrar dondurdular. Yani iyi olmayanları dondurmuyorlar zaten öyle biliyorum benMerhaba kızlar benimde bugun 5. Gün embriyom var aradılar gelişimi geriden geliyor yarın dondurulur büyük ihtimal dediler transfer iptal olmuş böyle bişey başına gelen varmı 6. Gğn transfer neden yapılmıyor? Dualarım hepimiz için
Canim boyle bir sey oluyodur..ama ben ilk defa duydum..yarin muhakkak doktoruna sormalisin..yani neden donduruldugunu..en iyi o cevap vericektir..gelisimin geriden gelmesi..kalitesiyle alakali olmadigini dusunuyorum..bir sorun olucagini dusunmuyorum..Duaların için tşk bu yolda isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimCuma günü yani 3. Gün de embriyolog aradı ve gelişimi geride doktor ile görüşeceğiz dedi doktorum aradı eğer giderse 5. Güne gider ve embriyomuzu transfer ederiz pazar günü dedi tabi bir heyecanla sabah uyandık arayacaklar bekliyoruz öğle gibi arayıp embriyo gelişimi geriden yarın büyük ihtimal dondurulur yani (6. Gün oluyor ) Tranfer olmaz dediler doktor canlı transfer ederiz demişti rahim kalınlığı iyi demişti ama şimdi dondurulması gerek deniyor anlamadım Gelişimi geriden gelirse bebek olduğunda da mı acaba gelişimi kötü olur kafamda deli sorular
Canim merhaba ....Benim regl 14 ünde oldu transeferi 1 Nisan'da yaptı
İgnelerden sıkıldımCanim merhaba ....nasil gidiyor...bekleme surecleri..
benim genelde adetin 20-21. günlerde transferim oldu canım ama tamamen rahim kalınlığına bağlı tabiKızlar,dondurulmuş transfer olanlar transfer adetten aşağı yukarı kaçıncı günlere denk geliyor? Suan rahim dinlendirmedeyim daha birinci adetim bitmedi ama ikinci adetten 15 gün sonra bayram, ya o günlere denk gelirse diye merak ediyorum
Aynen benim de daha önce taze transfer olduğu için bilemedim, neyse artık o günler gelsin de doktorla konuşuruz detaylıcaMerhaba canim..sanirim 2. Adetten sonra oluyodu..ama senin degerlerinede bakiyolar sanirim....dondurulmus daha once hic olmadi bende..taze transfer oldum hep..o yuzden cok bir bilgi sahibide degilim acikcasi..bebislerin seni bekliyor..tatlim benim. .senide ekleyebilimiyim listemize..buarada..benimde nasip olursa tedavim mayista olucak..hemen hemen ayni donemlere denk gelebiliriz..
Sağol canım anladığım kadarıyla 18-20 günler arası oluyorBenim adetin 18. günü yapılacaktı ama son kontrolde E2 oranı doktorun istediği gibi çıkmayınca ekstra ilaca başlatıp transferi 3 gün erteledi. Bu tamamen sizin degerleriniz rahminizin hazır olması ile doktorun verdiği bir karar oluyor.
Masallah canim..insllah sıkı sikı turunuyolardir bebislerinİgnelerden sıkıldımbaş ağrım geçti şükür ama heryer çok sıcak geliyor bana yarın asıl maraton kizcelerle tek kalicam yarın itibarıyla cuma vereyim bı kan tahlili diye düşünüyorum ama bakalım nasip
Masallah canim..insllah sıkı sikı turunuyolardir bebislerincanim eger sabredebilirsen gununden once verme..insallah sabredebilirisin...
Canim 14 gun evet cok uzun..benim doktorum 10. Gun yaptiriyor..birde seninki 5. Gun embriyosu..ben en aon denememde 3. Gun idrar yaptim pozitif ciktiValla aklımda cuma vereyim diye geçiyor ama belki pazar ignem var ona gidince veririm biraz daha gecsinde ama 10 günden sonra veririm beklemem 14 unu çok uzun degilmi
Merhaba benim de düşüncem tam da bu şu aralar :) aynı bahsettiğiniz gibi 2. Adetin 15-20 arası bayrama denk geliyor. Bakalım süreç nasıl işleyecek haberleselim :)Kızlar,dondurulmuş transfer olanlar transfer adetten aşağı yukarı kaçıncı günlere denk geliyor? Suan rahim dinlendirmedeyim daha birinci adetim bitmedi ama ikinci adetten 15 gün sonra bayram, ya o günlere denk gelirse diye merak ediyorum
Acele etmem diyorum biryandan da merak ediyorum tabiCanim 14 gun evet cok uzun..benim doktorum 10. Gun yaptiriyor..birde seninki 5. Gun embriyosu..ben en aon denememde 3. Gun idrar yaptim pozitif ciktitabi 3. Gun igne vurulmustum ignenin etkisi.ydi pozitif .5. Gun erken gebelik yaptim negatifti..zaten 5. Gun gordum moraller bozulmustu..kendimi birakmistim..nasil olsa tutmadi diye..7.gun normal gebelik yaptim silik cizgi cikti..artikk nasill acsammm 2. Cizgiyi gormeye hemen kan vermeye gittim..29 muyfu neydi degerim..tam hatirlamiyorum..sonra biraz artti sonra dustu..yani soyleki..hic gerek yok kan vermeye gununden once benim kollarim delik desik olmustu..birde kimyasal olunca cok kan vermistim..
İkinci adet gecikiyor yazanlar da olmuş ama bakalım bizim nasıl olacak, benim bu ay histeroskopi de olacak o da değiştirir mi günü bilemiyorum ama kafalar karışık yaşayıp görücez artıkMerhaba benim de düşüncem tam da bu şu aralar :) aynı bahsettiğiniz gibi 2. Adetin 15-20 arası bayrama denk geliyor. Bakalım süreç nasıl işleyecek haberleselim :)
Evet kimisinin ilk adetin gelmesi de 14 günü bulmuş. Bana hiç histeroskopi yapılmadı geçen gün istesem de yapsalar mı diye düşündüm :)) duyduğum her şeyi yapma modundayim. Şu bebisler bir gelseydi artıkİkinci adet gecikiyor yazanlar da olmuş ama bakalım bizim nasıl olacak, benim bu ay histeroskopi de olacak o da değiştirir mi günü bilemiyorum ama kafalar karışık yaşayıp görücez artık
Aynen benim de 14 gün sonra geldi ilk adetim. Benim rahimde hafif bi basıklık var dedi doktorum onu düzeltmeye çalışacak çizik de atacak sanırım şansımızı arttıralım dedi 1 tane embriyom var sadece.Evet kimisinin ilk adetin gelmesi de 14 günü bulmuş. Bana hiç histeroskopi yapılmadı geçen gün istesem de yapsalar mı diye düşündüm :)) duyduğum her şeyi yapma modundayim. Şu bebisler bir gelseydi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?