Tedaviler kişiye özel belirleniyor ama genelde hem ilaç hem iğneMerhaba kizlarrr doktorunuz yumurta toplama gunune nekadar size ilacmi veriyo yumurta gelismesi icin yoksa igne turlu seylermi biriniz acill cvp versin lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tedaviler kişiye özel belirleniyor ama genelde hem ilaç hem iğneMerhaba kizlarrr doktorunuz yumurta toplama gunune nekadar size ilacmi veriyo yumurta gelismesi icin yoksa igne turlu seylermi biriniz acill cvp versin lutfen
Bana Opuya kadar igne folik asit verdi opudan sonra günde 3 defa progestan vajinaldan verdi ttansferden sonra günde 3 defa progestan devam icmek içinde estrofem verdi sabah akşamMerhaba kizlarrr doktorunuz yumurta toplama gunune nekadar size ilacmi veriyo yumurta gelismesi icin yoksa igne turlu seylermi biriniz acill cvp versin lutfen
Himmm ikisi birdende olabiliyo yaniTedaviler kişiye özel belirleniyor ama genelde hem ilaç hem iğne
Masallahhh tup bebek icin daha cok sey varBana Opuya kadar igne folik asit verdi opudan sonra günde 3 defa progestan vajinaldan verdi ttansferden sonra günde 3 defa progestan devam icmek içinde estrofem verdi sabah akşam
Evet bazı arkadaşlarım yaptırdı doktor tedavisine göre değişiyorMasallahhh tup bebek icin daha cok sey var
Benim ikizlere hamile kaldığında bende dikkat etmiyordum kola içmeyen ben kola içer olmuştum yani çok özel bişi yok Allah ol derse oluyor hamilelik bile makarna domates ekmek normalde tuketmem dikkatliyimdir sağlıklı yaşamim vardır ama sakindikca olmadı ama mesela avakado iyi bir seçenek rahim için doğal beslenmen önemli elbette market tavuğu felan tüketmesen iyi olur bol suBen bu zamana kadar sağlıklı şeyler tüketmiyordum nasıl besleniyorsunuz transferden sonra hangi balık türlerini yiyorsunuz neler yapıyorsunuz
Tesekkur ederimmEvet bazı arkadaşlarım yaptırdı doktor tedavisine göre değişiyor
Genel olarak paketli gıdalardan, kafeinden, asitli içecekler vs uzak durman lazım ama sağlıklı beslenicem diye de kafaya takıp çok yormamak lazım kendini. Ben özellikle günde 1 yumurta, süt, ev yoğurdu ve ceviz badem fındık yemeye özen gösteriyorum. Balık olarak dip balıkları yememek lazımmış ama besin değeri olarak bilmiyorum pekBen bu zamana kadar sağlıklı şeyler tüketmiyordum nasıl besleniyorsunuz transferden sonra hangi balık türlerini yiyorsunuz neler yapıyorsunuz
Transver öncesi rahim hazırlığı için ilaçmı kullandınız yoksa iğnemi canım. Birde düşük önleyici içim neler kullanıyosunuzEvet bazı arkadaşlarım yaptırdı doktor tedavisine göre değişiyor
Progestan veriyor ve transfer olduğun gün de bir iğne vuruluyor kalçadan duruma göre fitil de veriliyorTransver öncesi rahim hazırlığı için ilaçmı kullandınız yoksa iğnemi canım. Birde düşük önleyici içim neler kullanıyosunuz
Inşallah hayırlısı olsunKizlaar benim yarın hayırlısıyla transferim olacak ne olur bana dua edin
Amin hepimizin duaları kabul olsun canımInşallah hayırlısı olsun
Güzel haberlerinleri bekliyoruzKizlaar benim yarın hayırlısıyla transferim olacak ne olur bana dua edin
Amin inşallah çok teşekkür ederim hepimiz güzel haberlerle geliriz hayırlısıylaGüzel haberlerinleri bekliyoruz
Masallah canimm..ne guzel bir gun..ozel bir gun.canimmm rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah..Kizlaar benim yarın hayırlısıyla transferim olacak ne olur bana dua edin
Merhaba, benim transferim de Ramazan’a denk gelecek. Dondurulmuş transfer olacağım şimdi olacağım ilk adetle. Bir an önce başlayın. Mübarek aylarda hepimiz için hayırlısı olur umarım
Ben ramazandan sonra yaptıracağım allah nasip ederse.
Amin canım inşallah hepimiz bu yolda güzel haberlerle geliriz geriMasallah canimm..ne guzel bir gun..ozel bir gun.canimmm rabbim kucaginada almayi nasip etsin insallah..