• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhaba kizlarrr doktorunuz yumurta toplama gunune nekadar size ilacmi veriyo yumurta gelismesi icin yoksa igne turlu seylermi biriniz acill cvp versin lutfen😐
Bana Opuya kadar igne folik asit verdi opudan sonra günde 3 defa progestan vajinaldan verdi ttansferden sonra günde 3 defa progestan devam icmek içinde estrofem verdi sabah akşam

• Beğen
Reactions: Jou
Ben bu zamana kadar sağlıklı şeyler tüketmiyordum nasıl besleniyorsunuz transferden sonra hangi balık türlerini yiyorsunuz neler yapıyorsunuz

Ben bu zamana kadar sağlıklı şeyler tüketmiyordum nasıl besleniyorsunuz transferden sonra hangi balık türlerini yiyorsunuz neler yapıyorsunuz
Benim ikizlere hamile kaldığında bende dikkat etmiyordum kola içmeyen ben kola içer olmuştum yani çok özel bişi yok Allah ol derse oluyor hamilelik bile makarna domates ekmek normalde tuketmem dikkatliyimdir sağlıklı yaşamim vardır ama sakindikca olmadı ama mesela avakado iyi bir seçenek rahim için doğal beslenmen önemli elbette market tavuğu felan tüketmesen iyi olur bol su

Genel olarak paketli gıdalardan, kafeinden, asitli içecekler vs uzak durman lazım ama sağlıklı beslenicem diye de kafaya takıp çok yormamak lazım kendini. Ben özellikle günde 1 yumurta, süt, ev yoğurdu ve ceviz badem fındık yemeye özen gösteriyorum. Balık olarak dip balıkları yememek lazımmış ama besin değeri olarak bilmiyorum pek

Merhaba, benim transferim de Ramazan’a denk gelecek. Dondurulmuş transfer olacağım şimdi olacağım ilk adetle. Bir an önce başlayın. Mübarek aylarda hepimiz için hayırlısı olur umarım 🙏😇🎈
Ben ramazandan sonra yaptıracağım allah nasip ederse.

• Beğen
Reactions: Jou
Back