Dr un teli vardır en iyisi sorman onun dediği önemli seni biliyor sonuçta aramaktan sormaktan çekinme bence sor uzun sürdü de benim hiç ağrım ve lekelenme olmamıştı anestezi den kalkıp gezmeye gitmiştim normal yasantima dönmüştüm hmmMerhabalar
Bugun yumurta toplamam yapıldı, anestezinin etkisi geçince rahmim ağrımaya basladı, normal bi durum mu, yarına kadar gecmezse doktora sorcagım, yürürken daha cok acıyor.. Biraz leke ve agrı olabılır demıslerdı, ama uzun sürünce endişelenmeye basladım
Var evet, sorayım en iyisi,teşekkürler cevabınız ıcınDr un teli vardır en iyisi sorman onun dediği önemli seni biliyor sonuçta aramaktan sormaktan çekinme bence sor uzun sürdü de benim hiç ağrım ve lekelenme olmamıştı anestezi den kalkıp gezmeye gitmiştim normal yasantima dönmüştüm hmm
Sordum, olur bugun, dınlen, yarına geçecektir dedi.. İnşallah geçerDr un teli vardır en iyisi sorman onun dediği önemli seni biliyor sonuçta aramaktan sormaktan çekinme bence sor uzun sürdü de benim hiç ağrım ve lekelenme olmamıştı anestezi den kalkıp gezmeye gitmiştim normal yasantima dönmüştüm hmm
Merhaba canimSelam kızlar ! Benim transferim dün gerçekleşti, 3.gun embriyo ve ilk tüp bebek denememiz, umarım hepimiz minik mucizelerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ❤
Merhaba canim...insallahh kaliteli embriyolarin olur..Merhabalar
Bugun yumurta toplamam yapıldı, anestezinin etkisi geçince rahmim ağrımaya basladı, normal bi durum mu, yarına kadar gecmezse doktora sorcagım, yürürken daha cok acıyor.. Biraz leke ve agrı olabılır demıslerdı, ama uzun sürünce endişelenmeye basladım
5 yumurta toplandı, azitro estrofem progestan fıtıl ve ıgne,leucositim adında bi iğne var, estrofeme gece baslıcagım, azıtroyu ıctım ogleden sonra, fitile de gece baslıyorum, leucositim adlı ıgneyı de aksam gobekten yaptım.. Bu kadar.. Doktora sordum az evvel yarına gecer dedıMerhaba canim...insallahh kaliteli embriyolarin olur..canim eger toplanan yumurtan coksa olabilir...benim az toplandigi icin..cok agri olmamisti..ama yinede azda olsa olmustu..ama ertesi gune bisey kalmamisti..sen yarina kadar gecmezse sor mutlaka doktoruna..agri kesici vermedilermi sana peki..
Hadii bakalimmm yaaa ilk tedaviye baslayinca doktor sizi kac gunde bir kontrole cagirdi yumurta gelistirme ignesi verinceMerhabalar
İlk 2.gun gittim sonrası 3+3+2+1+1 şeklinde olduHadii bakalimmm yaaa ilk tedaviye baslayinca doktor sizi kac gunde bir kontrole cagirdi yumurta gelistirme ignesi verince
Anladim..canim..cokta degilmis aslinda..yumurta sayisi..yani agri yapicak kadar..yarina kadar bekle bakalim...insallah gecicektir...transferin ne zman olucak.peki.senide listemize ekleyebilirmiyim kuzum..5 yumurta toplandı, azitro estrofem progestan fıtıl ve ıgne,leucositim adında bi iğne var, estrofeme gece baslıcagım, azıtroyu ıctım ogleden sonra, fitile de gece baslıyorum, leucositim adlı ıgneyı de aksam gobekten yaptım.. Bu kadar.. Doktora sordum az evvel yarına gecer dedı
Taze transfer olcak ama belli deil 3 mu 5 mı olcak, bellı olunca dönerim burayaAnladim..canim..cokta degilmis aslinda..yumurta sayisi..yani agri yapicak kadar..yarina kadar bekle bakalim...insallah gecicektir...transferin ne zman olucak.peki.senide listemize ekleyebilirmiyim kuzum..
Benim de 6 yumurtam toplanmıştı hafif ara ara vuran gaz sancısı gibi sancım olmustu. Hiç endişe etmeyin aksi bir durum olsa doktorunuz da söylerdi zatenMerhabalar
Tamam canim..insallah 5 olur..Taze transfer olcak ama belli deil 3 mu 5 mı olcak, bellı olunca dönerim buraya
Benım de 5 yumurtaBenim de 6 yumurtam toplanmıştı hafif ara ara vuran gaz sancısı gibi sancım olmustu. Hiç endişe etmeyin aksi bir durum olsa doktorunuz da söylerdi zatenbu yılda bir takım fedakarlıklarımız olacak maalesef acı yok rocky dedim ben kendime zaten ertesi güne pek birsey kalmıyor ama nazlanmaya devam edebiliriz tabiki en doğal hakkımız insallah 5.güne giden çok kaliteli embriyolarınız olur
İnşallahTamam canim..insallah 5 olur..hayirlisi olsun..hangisi saglikli olcaksa ..rabbim onu nasip etsin..canim..
Amiiin çok teşekkür ederim, tabii ki ekleyebilirsinMerhaba canimrabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin. .aminn canim... allah emeklerimizi bosa cikarmasin..senide listemize ekleyebilirmiyim..
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruzSelam kızlar ! Benim transferim dün gerçekleşti, 3.gun embriyo ve ilk tüp bebek denememiz, umarım hepimiz minik mucizelerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ❤
Insallah hayırlı haberler vermeyi nasip eder RabbimHayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?