2021 Nisan-Mayis-Haziran transfer Olucaklar.

Merhabalar
Bugun yumurta toplamam yapıldı, anestezinin etkisi geçince rahmim ağrımaya basladı, normal bi durum mu, yarına kadar gecmezse doktora sorcagım, yürürken daha cok acıyor.. Biraz leke ve agrı olabılır demıslerdı, ama uzun sürünce endişelenmeye basladım

Reactions: Jou
Dr un teli vardır en iyisi sorman onun dediği önemli seni biliyor sonuçta aramaktan sormaktan çekinme bence sor uzun sürdü de benim hiç ağrım ve lekelenme olmamıştı anestezi den kalkıp gezmeye gitmiştim normal yasantima dönmüştüm hmm

Var evet, sorayım en iyisi,teşekkürler cevabınız ıcın

Sordum, olur bugun, dınlen, yarına geçecektir dedi.. İnşallah geçer

Selam kızlar ! Benim transferim dün gerçekleşti, 3.gun embriyo ve ilk tüp bebek denememiz, umarım hepimiz minik mucizelerimize sağlıklı bir şekilde kavuşuruz ❤
Merhaba canimrabbim insallah kucaginada almayi nasip etsin..aminn canim...allah emeklerimizi bosa cikarmasin..senide listemize ekleyebilirmiyim..

Merhaba canim...insallahh kaliteli embriyolarin olur..canim eger toplanan yumurtan coksa olabilir...benim az toplandigi icin..cok agri olmamisti..ama yinede azda olsa olmustu..ama ertesi gune bisey kalmamisti..sen yarina kadar gecmezse sor mutlaka doktoruna..agri kesici vermedilermi sana peki..

5 yumurta toplandı, azitro estrofem progestan fıtıl ve ıgne,leucositim adında bi iğne var, estrofeme gece baslıcagım, azıtroyu ıctım ogleden sonra, fitile de gece baslıyorum, leucositim adlı ıgneyı de aksam gobekten yaptım.. Bu kadar.. Doktora sordum az evvel yarına gecer dedı

Hadii bakalimmm yaaa ilk tedaviye baslayinca doktor sizi kac gunde bir kontrole cagirdi yumurta gelistirme ignesi verince

Anladim..canim..cokta degilmis aslinda..yumurta sayisi..yani agri yapicak kadar..yarina kadar bekle bakalim...insallah gecicektir...transferin ne zman olucak.peki.senide listemize ekleyebilirmiyim kuzum..

Anladim..canim..cokta degilmis aslinda..yumurta sayisi..yani agri yapicak kadar..yarina kadar bekle bakalim...insallah gecicektir...transferin ne zman olucak.peki.senide listemize ekleyebilirmiyim kuzum..
Taze transfer olcak ama belli deil 3 mu 5 mı olcak, bellı olunca dönerim buraya

Benim de 6 yumurtam toplanmıştı hafif ara ara vuran gaz sancısı gibi sancım olmustu. Hiç endişe etmeyin aksi bir durum olsa doktorunuz da söylerdi zaten bu yılda bir takım fedakarlıklarımız olacak maalesef acı yok rocky dedim ben kendime zaten ertesi güne pek birsey kalmıyor ama nazlanmaya devam edebiliriz tabiki en doğal hakkımız insallah 5.güne giden çok kaliteli embriyolarınız olur

Benım de 5 yumurta ınsallh agrı da yarına gecer, kafam rahatlar
Tamam canim..insallah 5 olur..hayirlisi olsun..hangisi saglikli olcaksa ..rabbim onu nasip etsin..canim..
İnşallah hayırlısıolsun

Benim 13 yumurta toplanmıştı anestezi etkisi geçince kısa bir süre agrim oldu ama lekelenmem bir iki gün sürmüştü ara ara. Ohss olmadığı sürece sıkıntı olmaz ağrılarınız geçecektir

Kızlar,dondurulmuş transfer olanlar transfer adetten aşağı yukarı kaçıncı günlere denk geliyor? Suan rahim dinlendirmedeyim daha birinci adetim bitmedi ama ikinci adetten 15 gün sonra bayram, ya o günlere denk gelirse diye merak ediyorum

Merhaba kızlar benimde bugun 5. Gün embriyom var aradılar gelişimi geriden geliyor yarın dondurulur büyük ihtimal dediler transfer iptal olmuş böyle bişey başına gelen varmı 6. Gğn transfer neden yapılmıyor? Dualarım hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…