- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 33
- 29
İnşallah Allah gönlünüze göre versin inşallahHayır idrar testi yapmadım yaomicam sanırım ctesi direk acile gidip kan verecem o gün eşimde hastanede nöbetçi olacak ve inşallah bana güzel haberler verirheyecanla cumartesi gününü bekliyorum yani
Normalde çarşamba günü ama ben salı günü yapıcam nöbet çıkışı hemşireyim zaten bendeİnşallah inşallah hayırlı güzel haberler veririz birbirimizesizin test günü ne zaman
Amin amin cümlemizin inşallahİnşallah Allah gönlünüze göre versin inşallahKaç embriyo koyuldu kaçıncı gün embriyosuydu sizinkiler
İnşallah hayırlı haberler alırsınız Allahım güzel haberler verelim burdan hepimiz inşallah ben çok heyecanlıyımNormalde çarşamba günü ama ben salı günü yapıcam nöbet çıkışı hemşireyim zaten bendeNöbet çıkışı yaptırcam
Bende razıyım canım benim bir olsun sağlıkla olsun inşallahAmin amin cümlemizin inşallahbenim üçüncü gün embriyosu tek embriyo a kalite dediler.insallah tutunsun tek olsun benim olsun ben razıyım bir taneyede insalalh olsun Allahım
İnşallah inşallah Allahım nasip etsin hepimizeBende razıyım canım benim bir olsun sağlıkla olsun inşallah
Bende çok heyecanlıyım korkuda var bazen umutsuzluk değişik duygularİnşallah hayırlı haberler alırsınız Allahım güzel haberler verelim burdan hepimiz inşallah ben çok heyecanlıyım
Aynen bende öyleyim bazen oldu inşallah ya diyorum bazen olmadı diyorum bazen ne olumlu ne olumsuz hiç bir düşüncem yok çok aşırı farklı duygular içindeyim aslindaBende çok heyecanlıyım korkuda var bazen umutsuzluk değişik duygular
İlaçlarda öyle yapıyor ya bissürü ilaç kullanıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun canımAynen bende öyleyim bazen oldu inşallah ya diyorum bazen olmadı diyorum bazen ne olumlu ne olumsuz hiç bir düşüncem yok çok aşırı farklı duygular içindeyim aslinda
Benim şuanda gebelik testine kadar kullanacağım estrofem coraspirin progestan fitil folbiol bunları kullaniyorum canm şuanda.26snda da proluton yaptırdım . Öncesinde kutu bitene kadar tetradox kullandım.4 gün prednol kullandım.İlaçlarda öyle yapıyor ya bissürü ilaç kullanıyorum sen hangi ilaçları kullanıyorsun canım
ben şimdiden sayayım ilaçlarımıAmin amin cümlemizin inşallahbenim üçüncü gün embriyosu tek embriyo a kalite dediler.insallah tutunsun tek olsun benim olsun ben razıyım bir taneyede insalalh olsun Allahım
Hemen hemen aynıymış ben bir tek progestroınu fitil ve hap olarak alıyorum iğne olarak değil geçen kinde iğne olarak almıştım doktor gerek yok canın yanmasın dediBenim şuanda gebelik testine kadar kullanacağım estrofem coraspirin progestan fitil folbiol bunları kullaniyorum canm şuanda.26snda da proluton yaptırdım . Öncesinde kutu bitene kadar tetradox kullandım.4 gün prednol kullandım.
Prednole hala devam ediyor musun kaç gün kullanın denildi size.bana transferden sonra dört gün kullan demişlerdi.estrofemi günde iki.defa kullanıyorum fitili günde üç defa coraspirin günde bir defa folbiol günde bir defa. Kan sulandirici ve duphaston kullanmıyorum canm ben sadece pruluton yaptırdım 26nda o kadarben şimdiden sayayım ilaçlarımı
Estrofem sabah öğlem akşam 2 şer tane
Duphaston sabah öğle akşam 1 tane
Progestron fitil sabah öğle akşam 1 tane
Folik asit günde 1 tane
Coraspirin günde 1 tane
Prednol hap günde yarım tane
Son olarak olsapar kan sulandırıcı günde 1 tane
Test gününde kadar devam edicem bişey demedi doktor zaten yarım içiyorum kırıp her günPrednole hala devam ediyor musun kaç gün kullanın denildi size.bana transferden sonra dört gün kullan demişlerdi.estrofemi günde iki.defa kullanıyorum fitili günde üç defa coraspirin günde bir defa folbiol günde bir defa. Kan sulandirici ve duphaston kullanmıyorum canm ben sadece pruluton yaptırdım 26nda o kadar
Bende iğne olarak kullanmiyorum sadece fitil benmki hatta 26snds progesteron da duşus vardı diye proluton yaptırdı doktorHemen hemen aynıymış ben bir tek progestroınu fitil ve hap olarak alıyorum iğne olarak değil geçen kinde iğne olarak almıştım doktor gerek yok canın yanmasın dedi
Anladım canm. Bana estrofem coraspirin progestan test gününe kadar devam dediler. Prednol transferden sonra dört gün kullan bırak dedilerTest gününde kadar devam edicem bişey demedi doktor zaten yarım içiyorum kırıp her gün
Anladım canım hakkımızda hayırlısı olsunBende iğne olarak kullanmiyorum sadece fitil benmki hatta 26snds progesteron da duşus vardı diye proluton yaptırdı doktor
Amin inşallah canmAnladım canım hakkımızda hayırlısı olsunumarım güzel haberleri birbirimize veririz burdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?