Resim sürükle yada seç diyor ya onun üzerine basınca galerim açılıyor galeriden seçip aticaksinYapamiyorum onu tikliyorum ama resmi getiremiyorum ben
Resim attım canım yapabildin mi
Bende açılmıyor isteResim sürükle yada seç diyor ya onun üzerine basınca galerim açılıyor galeriden seçip aticaksin
Valla bilemedim şimdi siteye izin mi vermedin acebaBende açılmıyor iste
Resim sürükle yada seç diyor ya onun üzerine basınca galerim açılıyor galeriden seçip aticaksin
Peki ben siteye nasıl izin verebilirimValla bilemedim şimdi siteye izin mi vermedin aceba
Silik çizgi vakasimiEvet yaaa
Adet geciktimi ama en doğru sonuç kan testi canım ama silik çizgide pozitif sayılıyor yeni gebeliktirEvet aynen öyle canım yaa
Canım ben 11 nisanda asilama yaptırdım yumurtlamaya göre adetime 5gun var erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi varAdet geciktimi ama en doğru sonuç kan testi canım ama silik çizgide pozitif sayılıyor yeni gebeliktir
Yarın git kan testi ver erken çıkmasına şaşırdım ama dur bir saniye çatlama igenesinden dolayı da silik çıkmış olabilirCanım ben 11 nisanda asilama yaptırdım yumurtlamaya göre adetime 5gun var erken gebelik testi yaptım sabah ilk idrarla silik çizgi var
Buda benden testi sökmüş bacım iyi erken belki etmiş kendini ama dediğim gibi en doğru sonuç kan testiKızlar böyle ama çatlama iğnesi yapılalı 12.gun
Evet canımmm senin7 Nisan mi yapıldı aşılanan kuzu
Evet canım söktümBuda benden testi sökmüş bacım iyi erken belki etmiş kendini ama dediğim gibi en doğru sonuç kan testi
10 NisanEvet canımmm senin
Ben yaptım hemde 2 kere ama biri silik pozitif biri negatifİnşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz burayaEvde test yaptınız mı hiç
Bende söktüm 10 Nisan yapıldı aşılama ama negatif çıktı doktor gel kanda bakalım dedi idrarda belli olmayabilir dedi birde testi yapınca hemen çıkmadı tek çizgi bileEvet canım söktümvalla
Kurban olduğum rabbim nasıl sınıyor bizleriBen yaptım hemde 2 kere ama biri silik pozitif biri negatif
Ne bilim canım ben anlamadım hakkımızda hayırlısı olsunBende söktüm 10 Nisan yapıldı aşılama ama negatif çıktı doktor gel kanda bakalım dedi idrarda belli olmayabilir dedi birde testi yapınca hemen çıkmadı tek çizgi bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?