Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn inşallahTest vericek olanlar inşallah güzel sonuçlar alırlar nisan anneleri git gide çoğalır bizede bol bol dua ederler
Inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızİnşallah güzel sonuçlar alırsınız
Ya adet olacakmisim gibi sancı geliyor ama hiçbir şey yok normalmi acepInşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Tutmuş ozmn hadi hayırlı olsun14. Gün kuzum devamlı lavobaya gidiyorum tedirginlikle sonra yüzüm gülerek çıkıyorum İnşşş güzel haberlerle geliriz uğurlu gelin bize
Benimde aynı canımYa adet olacakmisim gibi sancı geliyor ama hiçbir şey yok normalmi acep
Ayyy inşallah canım inşallah Rabbim bizlere anneliği nasip etsin tabi hayırlısı ileCanım benim Allah gönlüne göre versin nasip etsin bir evlat bu ay inşallah inşallah inşallah güzel haberler alacaksın
Ayyy inşalllah canımmm inşalllah Alllahım yüzümüzü güldürsün en kısa zamandaTutmuş ozmn hadi hayırlı olsun
Vallahi uyuyamıyorum yarın şu testi verene kadr kalbim durmaz ise iyiBenimde aynı canım
Amin ecmain insallahAyyy inşalllah canımmm inşalllah Alllahım yüzümüzü güldürsün en kısa zamanda
Vallahi uyuyamıyorum yarın şu testi verene kadr kalbim durmaz ise iyi
7 Nisan mi yapıldı aşılanan kuzu
İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz buraya Evde test yaptınız mı hiç7 Nisan mi yapıldı aşılanan kuzu
Yaptım 11 gün olduğu için çıkmadı negatif çıktı doktorda yarın gelin kanda bakalım dediİnşallah yarın güzel haberlerle gelirsiniz buraya Evde test yaptınız mı hiç
Hadi inşallah o zamanYaptım 11 gün olduğu için çıkmadı negatif çıktı doktorda yarın gelin kanda bakalım dedi
İnşallah hayırlı geceler yarın sonucu alan yazsın lütfen bekliyorum duam sizlerle hayırlı haberlerle yüzümüzün gülmesi dilegiyleHadi inşallah o zaman i
Resim attım canım yapabildin miKızlar resim nasıl ekleniyor
Yapamiyorum onu tikliyorum ama resmi getiremiyorum benResim attım canım yapabildin mi