- 11 Nisan 2021
- 51
- 59
- 3
- 38
Tabiiikide hep pozitifi yordum kafamda negatifi düşünmedim bile umut fakirin ekmeği dedim bu güzel Ramazan ayında dileklerimiz gerçek olsunKurban olduğum rabbim nasıl sınıyor bizleri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiiikide hep pozitifi yordum kafamda negatifi düşünmedim bile umut fakirin ekmeği dedim bu güzel Ramazan ayında dileklerimiz gerçek olsunKurban olduğum rabbim nasıl sınıyor bizleri
Kurban olduğum rabbim nasıl sınıyor bizleri
Ne bilim canım ben anlamadım hakkımızda hayırlısı olsun
Amin ecmain valla uykularım kaçtı sol tarafimda böyle birşey oynuyor gibi geliyor az önce olduNe bilim canım ben anlamadım hakkımızda hayırlısı olsun
Ne güzel konustun bende pozitif bakıyorum busefer içimden ona inanmam gerektiğini hissediyorumTabiiikide hep pozitifi yordum kafamda negatifi düşünmedim bile umut fakirin ekmeği dedim bu güzel Ramazan ayında dileklerimiz gerçek olsun
Ayyy inşallah seninledir yaa mucizenBen yaptım hemde 2 kere ama biri silik pozitif biri negatif
Canım normal test ile yaptın mı pekiYapamiyorum onu tikliyorum ama resmi getiremiyorum ben
Erken gebelik testiCanım normal test ile yaptın mı peki
Tek test aldım canım başka denemedimCanım normal test ile yaptın mı peki
Bundan denedim zaten 10 sn idrarda tutun diyor ben tabi çöpe atarken fark ettim öyle yapılacağını oyuzden 4 dk sonra belirdi tek çizgide yapınca hiçbirsey çıkmadı ben yapamadım sanırımErken gebelik testi
Yarın siz test mi vereceksiniz kanBundan denedim zaten 10 sn idrarda tutun diyor ben tabi çöpe atarken fark ettim öyle yapılacağını oyuzden 4 dk sonra belirdi tek çizgide yapınca hiçbirsey çıkmadı ben yapamadım sanırım
Evet insallahYarın siz test mi vereceksiniz kan
Haber verirsiniz dualarimizdasinEvet insallah
Amin canım bende ediyorum valla rabbim herkese nasip etsin inşallah bizlerede insalalh hayırlı geceler biraz uyumaya çalışayım becerebilirsemHaber verirsiniz dualarimizdasin
Aynısı bende yaşandı ama düşük yapmadım çift yumurtadan bahsediyorum hayırlısıyla güzel haber al inşallah dinlen ağır kaldırmaArkadaşlar merhaba bende bu gün aşılama oldum doğal yolla bir gebeliğim vardı 8 haftalıkken düştü bende de pko var 2 yumurtam gelişti 18-19 mm olduğunun ertesi günü çatlatma oldum Yanyanalar yumurtalar bakalım ne olacak eşimin değerleri çok güzel olduğunu söyledi doktor inşallah hep birlikte güzel haberler alırız
2 . De dene bence ama olur neden olmasın ki bak ben yarın kan verecem yatamadım bile daha inşallah olumludur diye dua etmektanİnşallah olmazsa da tüp bebek deneyeceğim bir kere şans verdim aşılamaya
İnşalllah elimde devamlı karnımda dilimde duaAyyy inşallah seninledir yaa mucizen
❤Ne güzel konustun bende pozitif bakıyorum busefer içimden ona inanmam gerektiğini hissediyorum
Oho baştan pes etmişsin be güzelim sen güçlü dirençli olsa içinde bir yerlerde tutunsun oda umudun olmadan olmaz olacak Allah'ın izniyleHiç bişey hissetmedim ağrı vs demiş herkes işlem esnasında da hissedtmedim yani öyle olunca çok basit oldu gibi geldi pek tutacak gibi gelmiyor niyeyse yıpranmak istemiyorum daha fazla