Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızOlumlu yada olumsuz bişey hissetmiyorum ama test yapmaya da korkuyorum 2 gün kaldı inşallah dua edin güzel haberler verelim
Canım benim Allah gönlüne göre versin nasip etsin bir evlat bu ay inşallah inşallah inşallah güzel haberler alacaksınOlumlu yada olumsuz bişey hissetmiyorum ama test yapmaya da korkuyorum 2 gün kaldı inşallah dua edin güzel haberler verelim
Teşekkür ederim canım sen kullandın mı faydasını gördün müC life bitkisel macun
İnşallah güzel habeelee alırısnOlumlu yada olumsuz bişey hissetmiyorum ama test yapmaya da korkuyorum 2 gün kaldı inşallah dua edin güzel haberler verelim
İnşallah canım cidden adeet olduğumu sandığım da çok üzülmüştüm ama hayırlısı dedim artık. Başka şeyler denerim ramazandan sonra dedim annemleein ısrarı tekrar test yapınca öğrendim. İnşallah siz daha güzel daha mutlu haberler alın. Ben 24 saat içinde hem çok ağladım hem çok sevdimAmin Allahım çok amiinn benim ilk aşılamam o yüzden bazen karışık hissediyorum bazen çok umutluyum bazende umutsuz bugün aşılamanın 8. Günü test tarihi yaklaştıkça gebelik oluşmamışsa ne yaparım 2. Aşılamayımı denerim yoksa tüp bebeğe mi geçerim diye düşünmeye başladım rabbim hepimizin gönlüne göre vesin inşallah sizin gibi hastalandım diye umutlar bittiğinde umutların bittiği yerden çiçeklenelim bizlerde inşallah
Benim hala göğüs hassasiyetim hiç yok ya normalmde adet olduğum da bile çok ağrırdınasılsın var mı bi sıkıntınEvet aşılamadan 6 gün sonra sağ kadigimda 3 dk süren ve canımı baya acıtan bi kasık batması oldu 10. Gün göğüs ucumda sizi 11. Gün göğsümde de ağrı oldu birde hafif sarıya dönük akıntım vardi
Kızlarrrr hastalanmadım yarın sabah kan için teste gideceğim nasıl uyunur bu gece bilmiyorum hepimiz güzel haberler alalım
Al bendende okadr yarın bende kan verecem nasıl uyuyacan bilmiyorumKızlarrrr hastalanmadım yarın sabah kan için teste gideceğim nasıl uyunur bu gece bilmiyorum hepimiz güzel haberler alalım
Bütün gece zombi gibi dolaşırızAl bendende okadr yarın bende kan verecem nasıl uyuyacan bilmiyorum
Benim adet 3 un gecti karnim cok agriyor testte yaptim cikmadiKızlarrrr hastalanmadım yarın sabah kan için teste gideceğim nasıl uyunur bu gece bilmiyorum hepimiz güzel haberler alalım
Belirti olmadan da hamile kalan çok var bunlara takılmamak lazım aslında sonuçta herkesin vücudu farklıBenim hala göğüs hassasiyetim hiç yok ya normalmde adet olduğum da bile çok ağrırdınasılsın var mı bi sıkıntın
Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzzKızlarrrr hastalanmadım yarın sabah kan için teste gideceğim nasıl uyunur bu gece bilmiyorum hepimiz güzel haberler alalım
Sağolun Allah razı olsun sizinde gönlünüzden geçenleri nasip etsinİnşallah çok dua ediyorum Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Kan mı idrar mı?Benim adet 3 un gecti karnim cok agriyor testte yaptim cikmadi
İnşalllah kuzum hepimizinAy hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzz
Ayy hadi inşallah kaç gün oldu aşılama olalıKızlarrrr hastalanmadım yarın sabah kan için teste gideceğim nasıl uyunur bu gece bilmiyorum hepimiz güzel haberler alalım
14. Gün kuzum devamlı lavobaya gidiyorum tedirginlikle sonra yüzüm gülerek çıkıyorum İnşşş güzel haberlerle geliriz uğurlu gelin bizeAyy hadi inşallah kaç gün oldu aşılama olalı