- 15 Nisan 2021
- 106
- 103
- 18
- 38
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimHamileyimmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimHamileyimmmm
Ya maşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde ilerlemenizi nasip etsin gözünüz aydın darısı bizlereHamileyimmmm
Yani normal muayene gibi ultrason yerine kamerayla bakıyorlar duruma 3-4dakikada bitiyor. Benim ilk baktıklarında perde var dendi sonra histeroskopi ameliyati oldum sonra tekrar ameliyat sonrası yapışıklık olabiliyormus o yüzden kontrol için baktılar. Sonra şimdi aşılama yaptırdığım doktor bida baktı öyle yani :) çok az da canınız acıyorAy sonunda beklediğim cvp nasıl bir işlem anlatırmısın
Nasıl güzel bir kelime, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı başımızaEvet hamileyim
Ayy hadi gözün aydın üstünden yük kalktı Allah kucağına almayı da nasip etsinEvet hamileyim
Ayy hadi bı güzel haberde senden gelsin inşallah test varsa hemen bida yapHayırlı akşamlar kizlar ben dün evde test yaptım tek çizgi çıktı şimdi çöpü atarken birdaha baktım bu seferde gölge gibi 2 çizgi var evde yaptığımız idrar testleri kaç dakikadan sonra süresi geciyo bilen varmı
Aminnn kuzum inşallah Var canım ama bir gün geçti üzerinden ilk yaptığım testte hüsrana uğradım diye çok korkuyorum bir gün daha bekliycem hayırlısı olsun inşallah hepimiz içinAyy hadi bı güzel haberde senden gelsin inşallah test varsa hemen bida yap
Inşallah benimde kolay gecer çarşamba bende yaptırıcam ağrı olurmu diye düşünmüyor değilim teşekkür ederim cevap verdiğin için sıvı veriyorlarmıs sanırım onda belki biraz sızı olur bakalım hayırlısı sonu iyi olsundaYani normal muayene gibi ultrason yerine kamerayla bakıyorlar duruma 3-4dakikada bitiyor. Benim ilk baktıklarında perde var dendi sonra histeroskopi ameliyati oldum sonra tekrar ameliyat sonrası yapışıklık olabiliyormus o yüzden kontrol için baktılar. Sonra şimdi aşılama yaptırdığım doktor bida baktı öyle yani :) çok az da canınız acıyor
Yaa ama ya varsa yap gitsin yoksa da bida basliycaz hep birlikte moral bozmak yokAminnn kuzum inşallah Var canım ama bir gün geçti üzerinden ilk yaptığım testte hüsrana uğradım diye çok korkuyorum bir gün daha bekliycem hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
Evet sıvı ilaç gönderiyorlar rahime. sonra içinde küçücük bi kamera. Yani korkulcak bisey yok evet canın yanıyor ama dayanilmicak gibi değil. Tabi ki vücuttan vücuda değişiklik gösterebilir ama çok deli bi acı değil kendini sıkma yeter.Inşallah benimde kolay gecer çarşamba bende yaptırıcam ağrı olurmu diye düşünmüyor değilim teşekkür ederim cevap verdiğin için sıvı veriyorlarmıs sanırım onda belki biraz sızı olur bakalım hayırlısı sonu iyi olsunda
Ayyy cok cok çok sevindim canım Allahim inşallah sağlıkla sihhatle iyi bir hamilelik sonrada kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oldum hepimize umut oluyorsunuz ❤ en taze anne tebriklerHamileyimmmm
Rahim filmi çok rahat olmuştu umarım buda öyle olur Allah razı olsun inşallah tez vakitte sizde güzel haberler alırsınızEvet sıvı ilaç gönderiyorlar rahime. sonra içinde küçücük bi kamera. Yani korkulcak bisey yok evet canın yanıyor ama dayanilmicak gibi değil. Tabi ki vücuttan vücuda değişiklik gösterebilir ama çok deli bi acı değil kendini sıkma yeter.
Ayy hadi hayırlı uğurlu olsun rabbim kucağına almayı da nasip etsin insAllahEvet hamileyim
Ayyy cok cok çok sevindim canım Allahim inşallah sağlıkla sihhatle iyi bir hamilelik sonrada kucağına almayı nasip etsin cok mutlu oldum hepimize umut oluyorsunuz ❤ en taze anne tebrikler
Amin canım aminn inşallah hepimiz en kiza sürede sendende Allah razı olsunRahim filmi çok rahat olmuştu umarım buda öyle olur Allah razı olsun inşallah tez vakitte sizde güzel haberler alırsınız
Ay hayirli uğurlu olsun, nasi güzel bir haber gözünüz aydin hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz inşallah. Darisi biz bekleyenlerin basina inşallahhhHamileyimmmm
anaaaaammm Kız gözün aydınlıklar içinde olsun çok çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Bize de çok dua et e mi hele sen öykünü yazmamışsın hemen yaz herşeyi. Ne zaman yaptın bat kaçtı kaçıncı aşılama idi yaş kaç. Ne zamandır deniyorsunuz vs vs. Hepsini yaz bizeHamileyimmmm
Canim ellerin dert görmesin nasıl güzel bir topik acmışsın ❤ İnşallah senin de aşılamanın sonucunu dua ve sabırsızlık ile bekliyorum hep aklımdasın. Insallah bizde pozitif sonuçları göreceğiz nasipse. Önce sizler sonra ben İnşallah cok güzel anneler olacağız ❤Anaaa
anaaaaammm Kız gözün aydınlıklar içinde olsun çok çok çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Bize de çok dua et e mi hele sen öykünü yazmamışsın hemen yaz herşeyi. Ne zaman yaptın bat kaçtı kaçıncı aşılama idi yaş kaç. Ne zamandır deniyorsunuz vs vs. Hepsini yaz bize
Kız asıl güzel olan sensin temzi yüreğin iyi kalpliliğin. Rabbim tez zamanda yüzünü, yüzümüzü güldürsün. Mutlu olanlarla mutlu olabilmek çok güzel birşey. Bu kadar cefaya, mücadeleye pozitif sonuç almak demek zafer demek biliyoruz. Ve kim olursa olsun bu zafer en az kendimizmişiz gibi mutlu ediyor Ben inanıyorum güzel haberlerle müjdeleneceğimize umudumuzu yitirmeyelim. Dünya olanaklarla doludurCanim ellerin dert görmesin nasıl güzel bir topik acmışsın ❤ İnşallah senin de aşılamanın sonucunu dua ve sabırsızlık ile bekliyorum hep aklımdasın. Insallah bizde pozitif sonuçları göreceğiz nasipse. Önce sizler sonra ben İnşallah cok güzel anneler olacağız ❤
Benimde aynı şekilde problemim vardı 1 ay kullandım herşey düzeldi, sonrasında 2 ay daha kullandım toplam 3 ay. belki onunla gebelik bile olabilir. Ama regl ile birlikte başlamak gerekiyorsahimi diyosun işe yararmıki
Ay valla ya maşallah topik harika gidiyor aminn canım burdaki herkes ve isteyen herkez tez zamandaCanim ellerin dert görmesin nasıl güzel bir topik acmışsın ❤ İnşallah senin de aşılamanın sonucunu dua ve sabırsızlık ile bekliyorum hep aklımdasın. Insallah bizde pozitif sonuçları göreceğiz nasipse. Önce sizler sonra ben İnşallah cok güzel anneler olacağız ❤