- 30 Ocak 2021
- 531
- 501
- 53
Oleyyy o zaman cok cok sevindim canım ben 33 yaşındayımCanım eşinin yaşı 45 ise 1 yıllık evli olmana bile gerek yok en kısa zamanda git sen kaç yaşındaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oleyyy o zaman cok cok sevindim canım ben 33 yaşındayımCanım eşinin yaşı 45 ise 1 yıllık evli olmana bile gerek yok en kısa zamanda git sen kaç yaşındaydın
hayırlısı olsun canım sen mutlaka git bir görün derdine deva nerde bulursun belli olmaz birşeylere vesile olurum bende inşallah yakın zamanda anne olman dileğiyleOleyyy o zaman cok cok sevindim canım ben 33 yaşındayım
Hayirli olsun canım Rabbim inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine gönlünün muradini versin ❤Kızlarr bugün aşılamamı oldum, bat 4 mayıs
Inşallah canim cok tesekkur ederim Rabbim senin de gönlünün muradını versin inşallah sağlıkla ❤hayırlısı olsun canım sen mutlaka git bir görün derdine deva nerde bulursun belli olmaz birşeylere vesile olurum bende inşallah yakın zamanda anne olman dileğiyle
Benim 10.gunum canim dün normal test yaptım olmadı bugünde erken gebelik testi aldım yine olmadı nasip bakalım cumaya kadar beklemek gerekiyor belkide insan ister istemez sabırsızlanıyordasana doktor ilaç verdi mi ?Bugün bnm 10.günüm testim silik çıktı.. Dünden beri adet olcakmışım gibi ağrılaeım oluyor.. Dayanamadım yinede test yaptım.. Sizinle paylaşayım dedim..
Kızlarr bugün aşılamamı oldum, bat 4 mayıs
Hayırlı olsun kızlar İnş pozitif haberlerinizi alırız Gelişmeleri birlikte takip ederiz İnş. Yaş bat ve kaçıncı aşılamalarınız sizin?Tabloya ekleyelimBugun bende oldum bakalım inşallah güzel sonuç alırız
Var canım tebrik ederimmmHemen kan verEvde test yapdım Eki Görüntüle 2829321 evde test yapdım sılik cıkdı aşılama yapıldığı günden sayarsam 14 gün
Bat derken neyin kısaltması? 32 yaşındayım ve ilk aşılamam oldu.Hayırlı olsun kızlar İnş pozitif haberlerinizi alırız Gelişmeleri birlikte takip ederiz İnş. Yaş bat ve kaçıncı aşılamalarınız sizin?Tabloya ekleyelim
Beklenilen adet tarihiBat derken neyin kısaltması? 32 yaşındayım ve ilk aşılamam oldu.
Allahım gönlündekini nasip etsin, inşallah güzel haberler alırsınMerhaba arkadaşlar bende 8 Nisan aşılama oldum 22 Nisan kan tahlili yaptıracağım dua edermisiniz sizler benim duamdasiniz hepimizin kucağı dolsun inşaAllah Hayirliiftarlar
Teşekkür ederim verdım kan sonucumu beklıyorumVar canım tebrik ederimmmHemen kan ver
Hadi biz de bekliyoruzTeşekkür ederim verdım kan sonucumu beklıyorum
Hayırlısı olsun inşallah35 yaşındayım 3. Çocuk için eşimle karar verdik
İlk kızım tüp bebek ikinci kızım da çatlama iğnesiyle oldu
Aynı gün aşılama olmuşuz. Inşallah pozitif sonucu görürüz:) üzerine görme yerleşme kanaması demek. Beklenen adetten bir kac gün önce adetten farklı şekilde lekelenme gibi oluyorKizlar bir sorum olacak üzerine görmek tam olarak nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir se sevinirim
3-4 mayısBeklenilen adet tarihi