Yazdığını yeni gördüm kusura bakma lütfen, inşallah en kısa zamanda pozitif görürsünMaalesef sonucum yine 0 lı arkadaşlar bu ay da olmadı insan nasıl kendini kandırıyor yaa resmen gerçek hamile olanlarda bu kadar belirti yoktur inanılır gibi değil. Çok üzgünüm inşallah bekleyen arkadaşlarım sonuçları olumlu olur
Aynı duyguları aylar önce yaşamıştım doğal olarak nasıl hamile olabiliyor insanlar anlamış değildim en sonunda akışına bıraktım. Dilerim en kısa zamanda güzel sonuçları alırsınMaalesef sonucum yine 0 lı arkadaşlar bu ay da olmadı insan nasıl kendini kandırıyor yaa resmen gerçek hamile olanlarda bu kadar belirti yoktur inanılır gibi değil. Çok üzgünüm inşallah bekleyen arkadaşlarım sonuçları olumlu olur
Sonuçların hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim maşallah
Çıktı mı kan sonucuEvde test yapdım Eki Görüntüle 2829321 evde test yapdım sılik cıkdı aşılama yapıldığı günden sayarsam 14 gün
Hayırlısı olsun inşallahMerhaba, doktor bana da aşılama dedi bu ay ancak eşim pek istemeyince vazgeçtik. Merional iğne kullandım, 19 mm iki tane yumurtam oldu, iki gün önce çatlatma iğnemi oldum, umarım sonucu güzel olur...
Canım ben yaptırdım ofus histeroskopi 3kez oldumBi kaç kere yazdım ama gören olmadı sanırım aranızda ofis histerokopi yaptıran varmı arkadaşlar
Canım 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar. Kuruma çizgisi olabilir. Bugün kaçıncı gün idiHayırlı akşamlar kizlar ben dün evde test yaptım tek çizgi çıktı şimdi çöpü atarken birdaha baktım bu seferde gölge gibi 2 çizgi var evde yaptığımız idrar testleri kaç dakikadan sonra süresi geciyo bilen varmı
Çatlatma iğnesinin 13 aşılamanın 11 günü bende biraz erken davranmış olabilirimCanım 10 dakikadan sonrasını dikkate almayın diyorlar. Kuruma çizgisi olabilir. Bugün kaçıncı gün idi
E tabii. En az 2 gün daha beklemelisin. İnş hayırlı haberler verirsin buradaÇatlatma iğnesinin 13 aşılamanın 11 günü bende biraz erken davranmış olabilirim
Ay sonunda beklediğim cvp nasıl bir işlem anlatırmısınCanım ben yaptırdım ofus histeroskopi 3kez oldum
Negatif benim maalesef@CicekciteyzePandoranin kutusu arkadaşlar kan sonuçlarınız çıktı mı? Güzel haberleri bekliyorum inşallah
İnşallah kuzum yaaa hepinizden güzel haberler bende bekliyorumE tabii. En az 2 gün daha beklemelisin. İnş hayırlı haberler verirsin burada
Rabbim en güzel zamanda muradını versin canımNegatif benim maalesef
Çok teşekkür ederim birbirimizi çok iyi anlıyoruz esekten düşenin halini esekten düşen anlar derler yaa o hesap Allah hepimizin yüzünü güldürsün en sonunda amiiinnnAynı duyguları aylar önce yaşamıştım doğal olarak nasıl hamile olabiliyor insanlar anlamış değildim en sonunda akışına bıraktım. Dilerim en kısa zamanda güzel sonuçları alırsın
Aminnn aminnnRabbim burdaki yol arkadaşlarıma ve bana hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah bizde daha fazla beklemeden güzel haberleri peş peşe veririz☺☺
Evet hamileyimÇıktı mı kan sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?