- 29 Kasım 2020
- 192
- 151
- 23
- 32
Yaaa hadi hayırlısı inşallah var galiba yaa yoksa neden pozitif çıkar ki testCanım bu sabah yine yaptım pozitif çıktı kan verdim doktora yazdım bakalım ne diyecek 4 5 başka marka kullanmıştım sonra bırakmıştım progetron gibi fitil
Ben gittim doktora OHSS var evet ama sanırım hamilelik de var test verdim sonucunu bekliyorumEvet benimde 12nisanayy inşallah bu ay bu topik dolsun taşsın Allah'ım tez zamanda hepimizi anne yapsın
Güzel haberlerini alalım hemen kuzummmmBen gittim doktora OHSS var evet ama sanırım hamilelik de var test verdim sonucunu bekliyorum
İnşallah çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberleri gelsin bir bir..Güzel haberlerini alalım hemen kuzummmm
Anaaam ne güzel bir haber hadi inş kesin çıksın kanda daİnşallah çok teşekkür ederim hepimizin güzel haberleri gelsin bir bir..
Teşekkür ederim inşallah inşallah hepimizin yüzleri güler en kısa zamandaAnaaam ne güzel bir haber hadi inş kesin çıksın kanda da
Çok güzel bir haber, uğurlu Nisan grubuna bir bebiş daha geliyor, kan sonucu da güzel çıkar inşallahBen gittim doktora OHSS var evet ama sanırım hamilelik de var test verdim sonucunu bekliyorum
Hadi inşallah pozitif çıkarCanım bu sabah yine yaptım pozitif çıktı kan verdim doktora yazdım bakalım ne diyecek 4 5 başka marka kullanmıştım sonra bırakmıştım progetron gibi fitil
Çok güzel artmış maşallahMerhaba sonucum çıktı 4 gün önce 65.37 idi bugün 309.1 artış nasıl iyimi
Çok güzel canım 2 günde 2 kata yakın artış olmuş. Çok güzel canım. Ferah ol artıkMerhaba sonucum çıktı 4 gün önce 65.37 idi bugün 309.1 artış nasıl iyimi
Ya daha doktora göstermedim çok şükür ya teşekkür ederimÇok güzel artmış maşallah
İnşallah teşekkür ederim hepimizin güzel haberleri gelir gruptaÇok güzel bir haber, uğurlu Nisan grubuna bir bebiş daha geliyor, kan sonucu da güzel çıkar inşallah
Ay hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruzzBen gittim doktora OHSS var evet ama sanırım hamilelik de var test verdim sonucunu bekliyorum
Allahımm inşallah güzel haberlerle gelinCanım bu sabah yine yaptım pozitif çıktı kan verdim doktora yazdım bakalım ne diyecek 4 5 başka marka kullanmıştım sonra bırakmıştım progetron gibi fitil
Ay insAllah haftaya pazartesi ultrasona çağırdı hayırlısıyla onunda atlatalım insAllahÇok güzel canım 2 günde 2 kata yakın artış olmuş. Çok güzel canım. Ferah ol artık
Merhaba değeriniz çok güzel artmış çok şükürMerhaba sonucum çıktı 4 gün önce 65.37 idi bugün 309.1 artış nasıl iyimi
Ayy amin amin insAllah çok şükür Rabbime haftaya ultrasona çağırdı insAllah gözükürMerhaba değeriniz çok güzel artmış çok şükürdarısı keseyi görüp kalp atışını duymaya inşallah
Çok güzel artmış ablacımmm❤❤ Hayırlısıyla bebişin sıkı sıkı tutundu annesine. İnşallah İnşallah sag sağlim güzel haberler al hep. Göbüşünde sagliklica büyüsünMerhaba sonucum çıktı 4 gün önce 65.37 idi bugün 309.1 artış nasıl iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?