- 12 Haziran 2019
- 78
- 58
- 88
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ne guzel cok sukur 2. Gebemizde geluyorrrKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok
Benimde 9 günüm bende pazartesi yapicam bakalım nasip ama bugün biraz sancım var sizedede oluyormu batma tarzında sancı sanki adet öncesi gibiBugün bnm aşılamamın 8.günü ama dayanamadım test yaptım biliyorum çoook erken ama merak işte 2.çizgi silik ama iğnenin etkiside olabilir.. Bende sizinle paylaşmak istedim
Şimdiden hayırlısı olsun inşallah guzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar benim idrar testim günden güne koyulaşıyor ama kan testi yapmadan heveslenmek yok
Kuzum bende ilk asilamamda 8.gun yapmıştım 2.cizgi vardi 9.gun yaptım yine vardi sonrası hüsran ama inşallah günden güne koyulaştigini görürsünBugün bnm aşılamamın 8.günü ama dayanamadım test yaptım biliyorum çoook erken ama merak işte 2.çizgi silik ama iğnenin etkiside olabilir.. Bende sizinle paylaşmak istedim
Bnm de oluyor sancı yürürken daha çok oluyor bnm inşallah Rabbim bizi de sevindirir çok istiyorum o yüzden sabırsızlanıyorumBenimde 9 günüm bende pazartesi yapicam bakalım nasip ama bugün biraz sancım var sizedede oluyormu batma tarzında sancı sanki adet öncesi gibi
Amin inşallah çok istiyorum 6 yıllık evliyim olmadı en son pco dediler nereye gittiysem düzgün ilgilenmedi zaman kaybı olduKuzum bende ilk asilamamda 8.gun yapmıştım 2.cizgi vardi 9.gun yaptım yine vardi sonrası hüsran ama inşallah günden güne koyulaştigini görürsün
Sormayın valla o beklemeyi bende yarın test alıp deniycem rabbim kalbimizden geçeni nasip etsin hayırlısı ile sizdende iyi haberler duyarız inşallahBnm de oluyor sancı yürürken daha çok oluyor bnm inşallah Rabbim bizi de sevindirir çok istiyorum o yüzden sabırsızlanıyorum
İnşallah hep dua ediyorum hepimiz içinSormayın valla o beklemeyi bende yarın test alıp deniycem rabbim kalbimizden geçeni nasip etsin hayırlısı ile sizdende iyi haberler duyarız inşallah
Yaaa fotoğraf atmayı beceremedim ben dosya ekle diyorum olmuyor yukarsan ekle diyorum olmuyr anlamadım. Çok heveslenmiyorum canım bazılarının iğne etkisi 14 15 gün sürüyormuş o yğzden en garanti pazartesi salı kan testinde belli olacak sanırımSenin bugün 13.gün bi de. Bence 2.çizgiyi görmen pozitif olduğunu gösteriyor. Ay hadi inş vardır da bana da uumt olursun 2.aşılama olarak
Yok yok daha çok erken ama inşallah öylr olur 2 3 4 5 6... Diye gider bu sayı inşallahAyy ne guzel cok sukur 2. Gebemizde geluyorrr
İnşallah haziran da 3 yıl olucak hiç bir şekil de hamile kalamadım gerçekten çok yoruldumÇok sevindim, hayırlı olsun şimdiden, kanda da çıkacak inşallah
İnşallah bu son yorgunluğun olur, bundan sonra bebişle yorulursunİnşallah haziran da 3 yıl olucak hiç bir şekil de hamile kalamadım gerçekten çok yoruldum
Hakkımızda hayırlısı inşallahİnşallah hep dua ediyorum hepimiz için
Bende 5yillik evligim ayni seyleri yasiyoruz malesef pco var cok zaman kaybi oldu yeterli bi doktor bulamadım inşallah bu sefer olurAmin inşallah çok istiyorum 6 yıllık evliyim olmadı en son pco dediler nereye gittiysem düzgün ilgilenmedi zaman kaybı oldu
İnşallah canım herşey nasip kısmet Allah büyükBende 5yillik evligim ayni seyleri yasiyoruz malesef pco var cok zaman kaybi oldu yeterli bi doktor bulamadım inşallah bu sefer olur
Aynısı bende de oldu bugğn 11. Günüm dayanamdım 9. Gün kan testi verdim 3.62 cıktı ama iğnenin etksşş olduğunu düşünüyorum Ama öyle adet öncesi batma gibi var bende deBenimde 9 günüm bende pazartesi yapicam bakalım nasip ama bugün biraz sancım var sizedede oluyormu batma tarzında sancı sanki adet öncesi gibi
Uygulamadan fotoğraf atılmıyor normal tarayıcıdan girip atmak lazımYaaa fotoğraf atmayı beceremedim ben dosya ekle diyorum olmuyor yukarsan ekle diyorum olmuyr anlamadım. Çok heveslenmiyorum canım bazılarının iğne etkisi 14 15 gün sürüyormuş o yğzden en garanti pazartesi salı kan testinde belli olacak sanırım
Bozma moralini hamileliğinin tadını çıkar kim ne yaparsa kendine yapar burda birbirimize dua ediyoruz kim bilir kiminki kabul oluyor ve güzel haberi alanlarımız oluyor yol arkadaşıyız biz burda mutlu haberleri bu tarz şeylerle bozmamak gerekiyor sen sıkma canını ve tadını çıkar bizede bol bol dua et kardeşim ⚘⚘Moralim çok bozuk kızlar ben aşılama olmadan önce bir kişi benim için dua etti tanımıyorum onu ama olursa haber ver dedi bende söyledim bu gün bana kime iyilik yaptıysak unuttu bizi herkes aynı ancca kendimi yıpratıyorum ben senin için Allah'a dua ettim gibi gibi birsürü şey yazmış. Bende ona sende beni üzdün yaptığın duanın hesabını soruyorsun resmen Allah kimsenin ahını kimsede bırakmaz dedim sonra çok özür dilerim affet falan yazmış bende benlik bir sıkıntı yok ben seni tanımıyorum etmiyorum ama böyle davranırsan kimse yanında kalmaz dedim biraz dikkat et dedim ve yine aynı seyleri yazdı bana insanlar neden yaptıkları şeylerden karşılık bekler ki