- 5 Mart 2021
- 5.974
- 8.830
- 148
Hiçbir şeye bakılmadı. Direkt geldi ve aşılama oldu. Hatta bazı doktorlar yumurtanın çatlatıp çatlamadığına felan bakıyorlarmış aşılama günü, duyunca çok şaşırdımCanım asilama günü kandan prolaktine baktımi doktor baktiysa kaç acaba senin
Pardon progesteron dicektim. Bana sabahında sadece progesterona bakmıştı da o yüzden sormak istedim bakılan varmi acaba diyeHiçbir şeye bakılmadı. Direkt geldi ve aşılama oldu. Hatta bazı doktorlar yumurtanın çatlatıp çatlamadığına felan bakıyorlarmış aşılama günü, duyunca çok şaşırdım
Inşallah güzel haberi de aynı gün alırızAynı gün :))) umarım hepimiz güzel haberler alırız
11nisanda oldumNe zaman aşılama olmuştun sen ??
Aynen benim benim doktorum da hiç bişeye bakmadı devlete gittim o da aynı şeyi yaptı bu sefer özele gideyim dedim bu da aynı şeyi yaptı doktor işi şans işi sanırım cidden stresten başka bişey değil.Hiçbir şeye bakılmadı. Direkt geldi ve aşılama oldu. Hatta bazı doktorlar yumurtanın çatlatıp çatlamadığına felan bakıyorlarmış aşılama günü, duyunca çok şaşırdım
Ben de 12 Nisan da oldum. O ağrıları hayra yor tutunma çabasıdır inşallah11nisanda oldum
Bende 1 gün tutup 1 gün tutmayacağımCanım öyle mi dıyorsun ne yapacağımı bilemedim şimdi keşke sorsaydım şimdi sormadan bu gece de tutsam tam da aşılamanın ilk günü bilemedim
Inşallah hepimiz için pozitif olur sonuçladınız. Allah yardımcımız olsun. Ben bir de seker hastasiyim artk çok yiprandimBen de 12 Nisan da oldum. O ağrıları hayra yor tutunma çabasıdır inşallah
Tamamdır tabi bilgilendirim pazartesi günü gideceğimBeni çağırmadı. Muayene edip veya kan değerlerine falan mi bakacak ki bizi de bilgilendirirmisin
Hayırlı olsun güzel düşün pozitif gir işleme inşallah bebişlerimize kavuşacağız bu ayGünaydın arkadaşlar, ben de hastanedeyim, 11.30 da aşılamam olacak, heyecanlıyım, Allah sonunu hayır etsin
Rabbim hayırlı eylesin inşallah bebeğin seninle olurGünaydın arkadaşlar, ben de hastanedeyim, 11.30 da aşılamam olacak, heyecanlıyım, Allah sonunu hayır etsin
İnşallah çok güzel geçer ve güzel haberlerle gelirsinGünaydın arkadaşlar, ben de hastanedeyim, 11.30 da aşılamam olacak, heyecanlıyım, Allah sonunu hayır etsin
Amin insallahBenim aşılamam doğum hane de olmuştu. Aşılamadan sonra eşimi yanıma aldılar yarım saat uzan dediler. Ben dinlenirken yeni doğmuş bebeği getirdiler yanımızda giydirdiler ölçümlerini yaptılar biz sanki bizim çocuğumuz gibi pür dikkat gözlerim dolu dolu onları izledik hep. İnşallah bizde yaşarız bu güzel duyguları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?