Aradım altlı üstlü oturduk 25 sene bi simit almadın ama biseye ihtiyacın varmi dedim.telefonu yüzüme kapattı:)12 sene maşallah canim. Hic mi özenmediniz dimi
dayımın çocuğu olmuyor 32 senelik evliler birkere doktora gittiler Çocuk yapmak parayla deyip geri geldiler diyor annem.zaten kari koca masumlar apartmanı gibiler :) dayimlar yıllarca hic para harcamadilar
Kari koca çalışıp yazik ananemin maaşını aldılar dedem öldüğünden beri (ananem alzaimer olduğu için bizde kalıyordu ve babam asla o adamdan maas karti almayacaksıniz dedi. dayimi arkadaşı dolandirmis bütün birikimini elden vermiş adam vekaletle üzerine geçirmiş ev araba zeytinlik vs vs. Paraya kıyıp bi çocuk yapsaydı belki o çocuk yapma etme baba derdi. Pinti insanları hiç sevmiyorum)
Ne zaman aşılama olmuştun sen ??Şuan bende de adet sancısı gibi bir sanci başladı mesala Allah hayırlara vesile kılsın insallah
10. Gün bitti, 11. Gene adım attımKaçıncı günün canım
Anladım canımm tamam o halde benimde progestron ve estrofem ilacım var yarın gene ben de doktoruma sorarım galiba tutamayacagımBen hemşireye sordum canım sana kalmış bişey diyemem dedi. Arkadaşımda aynı doktora gidiyor progestani saati saatine almalısın demiş. Ben bide estrofem kullanıyorum günde 3 öğün o yüzden kazaya kaldı artık 14gün tutamıcam
Bende tutmadım estrofem ve duphaston kullanıyorum bazen çok kötü mide ağrısı vs yapıyorlar bende riske atamadım.Ben hemşireye sordum canım sana kalmış bişey diyemem dedi. Arkadaşımda aynı doktora gidiyor progestani saati saatine almalısın demiş. Ben bide estrofem kullanıyorum günde 3 öğün o yüzden kazaya kaldı artık 14gün tutamıcam
Allah aşkına o kadar pinti olmasından geçtim kime kalcak o kadar şey bi çaba göstereydiler keşke12 sene maşallah canim. Hic mi özenmediniz dimi
dayımın çocuğu olmuyor 32 senelik evliler birkere doktora gittiler Çocuk yapmak parayla deyip geri geldiler diyor annem.zaten kari koca masumlar apartmanı gibiler :) dayimlar yıllarca hic para harcamadilar
Kari koca çalışıp yazik ananemin maaşını aldılar dedem öldüğünden beri (ananem alzaimer olduğu için bizde kalıyordu ve babam asla o adamdan maas karti almayacaksıniz dedi. dayimi arkadaşı dolandirmis bütün birikimini elden vermiş adam vekaletle üzerine geçirmiş ev araba zeytinlik vs vs. Paraya kıyıp bi çocuk yapsaydı belki o çocuk yapma etme baba derdi. Pinti insanları hiç sevmiyorum)
Sabah saatlerinde yapıldı sanırım aşılaman. Benim ilki sabahtı aşılama günü dahil 3 gün demişti. Sonraki 2 si akşam hatta nerdeyse geceye yakın oldu. Onlarda ertesi günden itibaren 3 gün dediydi doktorum..Bana aşılamanın olduğu gün ve ertesi gün sonrasında gün aşırı ilişki önerdiler canım
Cocuk masraflı olurmuşAllah aşkına o kadar pinti olmasından geçtim kime kalcak o kadar şey bi çaba göstereydiler keşke
3. de biraz daha bastırmış gibi hissediyorumİçini rahat tut cabim benim. Hic panik yapma. Hayalet çizgi silik çizgi gibi ben hayalet belirti yaşıyorum. Benim gibi olmaktansa belirti olmaması daha iyi :)
Yaa bana 3. Gün ilişki olsun iki gün dinlen dedi neden acaba ???Sabah saatlerinde yapıldı sanırım aşılaman. Benim ilki sabahtı aşılama günü dahil 3 gün demişti. Sonraki 2 si akşam hatta nerdeyse geceye yakın oldu. Onlarda ertesi günden itibaren 3 gün dediydi doktorum..
Beni çağırmadı. Muayene edip veya kan değerlerine falan mi bakacak ki bizi de bilgilendirirmisinBir hafta sonra da kontrole gel dedi aşılamadan sonra doktoru kontrole çağıran var mı
12de yapıldı canım bana. Yapıldığı gün de gece oldu . 10gun deyince bende şaşırdım tabi. Ama hiç ümidim yok tabi kiSabah saatlerinde yapıldı sanırım aşılaman. Benim ilki sabahtı aşılama günü dahil 3 gün demişti. Sonraki 2 si akşam hatta nerdeyse geceye yakın oldu. Onlarda ertesi günden itibaren 3 gün dediydi doktorum..
Bilemedim ki, ard arda demelerinin sebebi yumurtanın çatlamasının tam ne zamana denk geleceğini bilemediklerinden dolayı tutma şansını arttırma olması lazım. Hatta ilk aşılamamda çatlama iğnesinin vurulacağı zaman ilişki olsun erken çatlama riskine karşı demişti.Yaa bana 3. Gün ilişki olsun iki gün dinlen dedi neden acaba ???
Gün aşırı 10 gün mübirşeyden değil de diğer yumurtalara o kadar fırsat tanınacak kadar zaman kalıyor mu ki
İnş bu sefer olur da artık doğumunu yaptırırım,14 gün sonra görüşürüz dedi artık doktorumda bıktı galiba bendenBir hafta sonra da kontrole gel dedi aşılamadan sonra doktoru kontrole çağıran var mı
Hiç olumsuz düşünme her doktorun tedavi yolu farklı.. Her zaman umut vardır12de yapıldı canım bana. Yapıldığı gün de gece oldu . 10gun deyince bende şaşırdım tabi. Ama hiç ümidim yok tabi ki
İnşallah tabiki gönlümüz olsundan yanaHiç olumsuz düşünme her doktorun tedavi yolu farklı.. Her zaman umut vardır
Hiç olumsuz düşünme her doktorun tedavi yolu farklı.. Her zaman umut vardı
Hiç olumsuz düşünme her doktorun tedavi yolu farklı.. Her zaman umut vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?