Yok bende olmadı. ama olanlar işlemden kaynaklandığını söylüyorMerhabalar tekrar ben :) yaa bugün aşılamanın ikinci günü şimdi pembe akıntı geldi siz de böyle bir şey oldu mu ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok bende olmadı. ama olanlar işlemden kaynaklandığını söylüyorMerhabalar tekrar ben :) yaa bugün aşılamanın ikinci günü şimdi pembe akıntı geldi siz de böyle bir şey oldu mu ??
Canım şimdi diğer topikte pandora kutusu kullanıcı o yazdı, doktoru kesinlikle önermiyorum bol suya ihtiyacınız var bu aşamada demiş kafam iyice karıştıBenim aşılamam dün olduğu için duş almam yasaktı o yüzden niyetlenemedim bugün duşumu aldım tutacağım canım. Dediğim gibi tutunmaya engel olsaydı tutmamalısın derdi diye düşünüyorum. Bebeklerimiz verilen ilaçlar sayesinde tutunacak inşallah iftarla sahur arası bol su içersek susuzluğu dengelemiş oluruz Yinede size kalmış içiniz nasıl rahat edecekse öyle yapın
Çok mantıklı tamam teşekkür ederimAşılama günü birliktelik olmuş sayıldığı için ertesi günü başlanmalı dendi canım
Ayy pardon pandora burdaymış, hatlarda karıştı benim hahahaCanım şimdi diğer topikte pandora kutusu kullanıcı o yazdı, doktoru kesinlikle önermiyorum bol suya ihtiyacınız var bu aşamada demiş kafam iyice karıştı
Tamamdır not aldım ödevlerimi :)Benim bugun oldu aşılama doktor çarşamba-cuma-pazar şeklinde ilişki önerdi
inşallah olur da 1gun geç öğreniriz sorun degilValla ben 1 eksik de saysam 1 fazla da saysam çıkmıyor yakında çifter çifter sayacağım
İnşallah yainşallah olur da 1gun geç öğreniriz sorun degil
Yok canım olmadi ama. Bazilarinda olmuş sknti yapma. Az dır zaten demiMerhabalar tekrar ben :) yaa bugün aşılamanın ikinci günü şimdi pembe akıntı geldi siz de böyle bir şey oldu mu ??
Evet azdı ve sadece bir defa gördüm çok teşekkür ederimYok canım olmadi ama. Bazilarinda olmuş sknti yapma. Az dır zaten demi
3 nısan sızınle aynı sanırımKaçında aşılama olmuştun canım
Ben kendi adıma konuşayım canim Elhamdülillah hepimiz müslümanız ama ben büyük konuşmayayım asla hamile olmasam bile o aşamalarda tutmam canım. Allah affetsin keyfiye değil bu sağlık ve nasipse doğmamış bebeğimiziin sağlığı çok önemliCanım öyle mi dıyorsun ne yapacağımı bilemedim şimdi keşke sorsaydım şimdi sormadan bu gece de tutsam tam da aşılamanın ilk günü bilemedim
evet ıdrar dunxe ypmıstım aksam :) ama bende regl belırtısı basladı sankı..İdrar Testimi yaptın canım? Ona yansıması geç olabilir belki
Evet canım haklısın teşekkür ederimBen kendi adıma konuşayım canim Elhamdülillah hepimiz müslümanız ama ben büyük konuşmayayım asla hamile olmasam bile o aşamalarda tutmam canım. Allah affetsin keyfiye değil bu sağlık ve nasipse doğmamış bebeğimiziin sağlığı çok önemli
Şuan bende de adet sancısı gibi bir sanci başladı mesala Allah hayırlara vesile kılsın insallahEvet azdı ve sadece bir defa gördüm çok teşekkür ederim
Kırmızılar gelene kadar umut var derler burada görmüştüm onu. Umutla bekleyelim ne hayra ne şer e yorarak vaktinin dolmasını bekliyelimevet ıdrar dunxe ypmıstım aksam :) ama bende regl belırtısı basladı sankı..
Ben 18-19 olmadan yapmayı pek düşünmüyorum Olmasını ya da olmamasını düşünmemeye çalışıyorum@I LoVe You
D demet7688
Dreamgirls
A aink kızlarrr tablomuzun ilk sıradakiler şanslı anne adayları Bugün aşılama gününün 11.günü. Neler hissediyorsunuz ve ne zaman test yapacaksınız? Heyecan başlasın ve tablo şenlensin
Bunu söyledikten 5 saye sonra yine düşünüyor buluyor musun kendini? Bende hep öyle olurBen 18-19 olmadan yapmayı pek düşünmüyorum Olmasını ya da olmamasını düşünmemeye çalışıyorum
Arkadaşım bir yerde hamilelik ile ilgili bir sayı sekansı denilen bişi bulmuş 3. Aşılama gününden 1 gün önce söyledi bana sürekli aşılamadan sonra beklerken o kafamın içinde dönüyordu. Arada onu tekrarlarken buluyorum kendimi ahahahhBunu söyledikten 5 saye sonra yine düşünüyor buluyor musun kendini? Bende hep öyle olur
Sormaya korkuyorum diline dolanan şarkı gibi düşmezse ne olacak diyeArkadaşım bir yerde hamilelik ile ilgili bir sayı sekansı denilen bişi bulmuş 3. Aşılama gününden 1 gün önce söyledi bana sürekli aşılamadan sonra beklerken o kafamın içinde dönüyordu. Arada onu tekrarlarken buluyorum kendimi ahahahh
Aynı gün :))) umarım hepimiz güzel haberler alırızBeni de ekler misiniz listeye:) yaş 29. 8 nisan da ilk aşılamalı oldum. Bat 22 nisan. Inşallah güzel HABERLER alırız