hayırlısı olsun canım inşallah Allahım aratmaz da kendiliğinden oluverir ben çok yoruldum artık sürekli stres 1.5 yıldır usandım inşallah kavuşuruz bebeklerimize tez zamanda doktora sordum hiç alakası olmadığını söyledi bu ilaçların etkisi devam edermi falan demiştim olsa tekrar denediğimizde neden aynı ilaçları bir kez daha kullandırtalım demişti nasip
Amaca giden her yol mübahtır diyip maddiyati gözümüz görmüyor zaten. Fizyolojik, psikolojik olarak da anne ve baba adayı kendini hiç düşünmüyor olsun yeter ki diye bakıyor. Belki de hatayı burda yapıyoruz bilemiyorum. Doktor cidden çok önemli. Benim test günü bayrama denk geliyordu bayram iznine girmeden bı telasla aradım tutmazsa 2. Aşılama nasıl olacak bayramda calismiyorsunuz diye. Öncelikle sakin ol telaş yapma diye girdi konuya. Sen sakin ol ki 2. Aşılamaya gerek kalmasın dedi. Ne kadar güzel bir mantık. Çoğu zaman farketmiyoruz neleri gözümüzde büyüttüğümüzü. Sorun olmayacak şeyleri bile sorun yapıyoruz. Bu dinlenme aralıklarında Rabbim nasip etse de şaşkınlıkla kutlasak anneliğimiziAcaba benden de bunu istemiş olblr diye düşündüm kafam karıştı arayacağım hastaneyi soracağım ne istediğini yada hepsinden çıkartıp götüreceğimçok teşekkür ederim tekrardan bilgiler için. baya para tutmuş bakalım bana ne diyecek ne uygulayacak. Napalım bu paralar yine tadı tuzu burada özelde 900-1500 arası yapılıyor.tutar inşallah canım da .doktorum çok iyi çok tatlı ondan güzel şeyler alacağım inşallah. Sempatik bir bayan çok da iyi tedavi şekli. Şimdi inşallah adetim hafta sonuna denk gelmez valla bunu da yaşamak sinirlerimi bozuyor nasip olacak bazı şeyler bu yüzden geri kalıyorum bazen normalde sıraya filan gerek yok ben hastasıyım direk alıyorlar da adetim dalga geçiyor benimle Rabbim bizlere de güzel şeyler nasip etsin bu sefer ki bayrama anne girelim dilerim
Amaca giden her yol mübahtır diyip maddiyati gözümüz görmüyor zaten. Fizyolojik, psikolojik olarak da anne ve baba adayı kendini hiç düşünmüyor olsun yeter ki diye bakıyor. Belki de hatayı burda yapıyoruz bilemiyorum. Doktor cidden çok önemli. Benim test günü bayrama denk geliyordu bayram iznine girmeden bı telasla aradım tutmazsa 2. Aşılama nasıl olacak bayramda calismiyorsunuz diye. Öncelikle sakin ol telaş yapma diye girdi konuya. Sen sakin ol ki 2. Aşılamaya gerek kalmasın dedi. Ne kadar güzel bir mantık. Çoğu zaman farketmiyoruz neleri gözümüzde büyüttüğümüzü. Sorun olmayacak şeyleri bile sorun yapıyoruz. Bu dinlenme aralıklarında Rabbim nasip etse de şaşkınlıkla kutlasak anneliğimizitedavi olurken bekleme aşamasında stres yapıyoruz. Düşünmeden olsa da gerçekten aaa hamileyim! şeklinde tepki verebilsek kurban bayramına inşallah
Bana doktorum ilaçların etkisi bu ay da sürebilir demişti tabi vücuttan yapıdan yapıya değişir bu ama bi umut bekliyoruzhayırlısı olsun canım inşallah Allahım aratmaz da kendiliğinden oluverir ben çok yoruldum artık sürekli stres 1.5 yıldır usandım inşallah kavuşuruz bebeklerimize tez zamanda doktora sordum hiç alakası olmadığını söyledi bu ilaçların etkisi devam edermi falan demiştim olsa tekrar denediğimizde neden aynı ilaçları bir kez daha kullandırtalım demişti nasip
Hep beraber paylaşalım inşallah mutluluklarımızı canım benim. Yine söylüyorum içindeki bu baharı sakin kaybetme çok güzelÖpüyorum güzel kalbinden ne güzel şeyler yazıyorsun arada dudak büzüp sonra kahkaha attım sakin ol çok iyii olamıyorum kiama siz derseniz belki olablrm deseydiniz bak çok doğru anne olmak için herşey mübah değil ben asla öyle düşünmedim bence öncelik anne sağlığı sonra olacak bebeğin bu sebeple hep hayırlısı diyoruz zaten. Ben çok heyecanlıyım bu ay için inşllah güzel şeylerle karşılaşırım bu arada eğer kızım olursa adını gökçe verebilirim diye düşünürdüm eşimle ismi çok bağlantılı isim baş harfleri aynı olacak eşim gökhan kızım gökçe olsa filan hayallere kapılmışlığım var ayy düşününce mutlu eden bu şeyler Allahım verrrr ne olursunnnnn bekleyen bu yola çıkmış tüm kader arkadaşlarıma ol dersen olur herşey
Hep beraber paylaşalım inşallah mutluluklarımızı canım benim. Yine söylüyorum içindeki bu baharı sakin kaybetme çok güzelRabbim nasip etsin bizlere de bu mucizeden inşallah göbüşlerimizi tokustura tokustura kutlarız biz de isim konusuna gelince bende severim ismimi inşallah sağlıkla sıhhatle bı kavusalim isim konusu kolay
Hepimize hayırlısı ile en yakın zamanda nasip eder inşAh be yavrum neler yaşamışsın. Rabbim bı daha göstermesin kötü günleri.O pcos nasıl bı illetse stres yapmayacaksın, kilo almayacaksın insülin direncine rağmen üstelik. Ağrı kesici bile içmeyeceksin hemen etkileniyor. Bu iş tamamen kafada bitiyor malesef. Büyükler mütemadiyen baskı şeklinde bı yandan da akıl veriyorlar çocuk için değil zevk için yapın diye ama bu durum malesef böyle çok duydum artık tedaviye başladık nasilsa diyip kafayı takmayınca gebelik haberi geliyor ama biz tedaviyi bile kafaya taktigimiz için olmuyor. Ben bu ay çok umutluydum aslında ama dediğim gibi aşılamadan sonraki gün 1 hafta boyunca iş yetişme telaşına strese girdim çok fazla hemde. Gece gündüz çalışıyordum resmen. Progestani kullandıktan sonra yarım saat 1 saat yatmam gerekiyordu onu bile zor uyguluyordum yani. Bı yandan ramazan vardı filan bu ay çok stres yaptım sanırım çocuk için değil başka şeyler için. Hayırlısı böyleymiş nasip. Çalışmalara devam önümüzdeki maçlara bakcaz inşallah
Aaa senin olmuştu hatırlatırlıyorum düştü mü canım ne oldu bir ara ederdim takip yoğun biraz saldım da bilgim yok adına.Ne güzel pozitif pozitif yazıyorsunuz kızlar maşallah size hep böyle olun gerçekten iyi düşünmek bize güzel şeyler getiriyor ben 2ci aşılamam da hep inandım nedense olacağına evet oldu da ama nasip olmadı inşallah önümüzde ki günler de nasip olurhepimize
Heyecanla bekliyorumBen biraz çılgınım hayali de parayla değil yabenim çocuğumun bu gidişle herşeyi hazır olacak bunların hayalini kurdurının bizlere vardır vereceği güzel şeyler diye düşünüyorm
Önceden olsa olmayan şeylere don biçme derdim şimdi biçsem ne biçmesem önüne geçmek istemiyorm duygularımın dolu dolu yaşayarak isteyerek pes etmek daha iyiseni bulacağım aşamaya bir geçeyim paylaşacağım etiketle özellikle. Sevdim güzel kalpli kadınsın rabbim güzel kalbine göre versin dilerim Gökçecim isminin anlamı gibi evladlarımız olsun
Evet olmuştu canım ama kimyasal gebelik oldu doktor yerleşememiş büyük ihtimal dedi evet 3cüyü de yaptırıp artık tüp bebek raporu almak istiyorum bu ay dinlenme zaten betam 18 19 günde anca düştü hamile kalma ihtimali zordur o durum da ama bakalım yarın doktor randevusu alıcam haftaya için iyiyiydim 20 gündür tekrar başlıcakAaa senin olmuştu hatırlatırlıyorum düştü mü canım ne oldu bir ara ederdim takip yoğun biraz saldım da bilgim yok adına.
Bende çok inanıyorum Allah bilir içimde sebebsiz olacakmış gibi hissiyat içinde inşallah nasip olur bizlerepeki şimdi ne yapmaya karar verdin üçüncüye mi?
İnşallah canım benim. Hayat kısa gerçekten çok kısa. Yarın ne olacağımızın garantisi yok o yüzden anın tadını çıkarmak gerek. Üzülmenin vah tüh demenin faydası yok. Enerjik pozitif mutlu olalım ki herşey güzel olsun. Tabiri caizse pollyannacılıkNe güzel pozitif pozitif yazıyorsunuz kızlar maşallah size hep böyle olun gerçekten iyi düşünmek bize güzel şeyler getiriyor ben 2ci aşılamam da hep inandım nedense olacağına evet oldu da ama nasip olmadı inşallah önümüzde ki günler de nasip olurhepimize
Evet olmuştu canım ama kimyasal gebelik oldu doktor yerleşememiş büyük ihtimal dedi evet 3cüyü de yaptırıp artık tüp bebek raporu almak istiyorum bu ay dinlenme zaten betam 18 19 günde anca düştü hamile kalma ihtimali zordur o durum da ama bakalım yarın doktor randevusu alıcam haftaya için iyiyiydim 20 gündür tekrar başlıcak
Maalesef kullanıyor vazgeçiremedim bzide yaş faktörü de var eşim 40 ben 30 yaşındayım ama nasip dedik bakalım önümüzde ki günler beni neler bekliyorŞeyi merak ettim sigara filan mı kullanıyor eşiniz doktor sigara yasakladı mı ben araştırdım sığarayı bırakın diyorlarben eşime aşılama sürecinde bıraktırmak istiyorum da. Kimyasala gebeliğe bu sigara sebeb olurmuş.
Aslında aşılama da bıraksaMaalesef kullanıyor vazgeçiremedim bzide yaş faktörü de var eşim 40 ben 30 yaşındayım ama nasip dedik bakalım önümüzde ki günler beni neler bekliyorsizin ne zaman aşılama süreciniz hangi ilaçları kullanıyorsunız
Hiç sanmıyorum desemAslında aşılama da bıraksaçok iyi olurdu en azından kimyasal sebebi bu olabiliyor.
Onu böyle korkutbelki içmez.
Bu da kötü yaHiç sanmıyorum desem
Hülyacım hoş geldinSelam arkadaşlarım nasılsınız ben biraz dinlemeye çekildim sizleri çok özledim Nisan'da aşılama oldu malum tutmadı bu ayda adetim 3 gün gecikti şimdi test yaptım tabi herzamanki gibi negatif gördüm pazartesiye kadar olmazsam kandan baktiricam 28 günü hiç geçmezken bu ay 30 gün oldu nasip bakalım siz neler yaptınız aranızda varmı progestan sonrası diğer ay adet gecikmesi yaşayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?