Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Mantıken ben etkisi gittiğini düşünmüyorum en azından ikinci ay devam ediyor. İlaç yani böyle aa attım gitti demekle gitmiyor ki vucuttan. Bazı ilaçlar bünye meselesi. Hormon ilaçları özellikle ben klomen kullanınca ikinci ay aynı şeyleri yaşadım ruhsal olarak da bedenen de. Bilinmez tamam kalmıyor desinler ne ona ne etkisi kalmadığına inanmam. Kullandırtacak ilk ay ki kullanılanla daha da etkisi artsın diye zaten bu sebeble peş peşe aşılama daha iyi diyende var. inşallah hakkımızda güzel şeyler olurda bizde bu yolda yorulduğumuza değdi deriz.

Amaca giden her yol mübahtır diyip maddiyati gözümüz görmüyor zaten. Fizyolojik, psikolojik olarak da anne ve baba adayı kendini hiç düşünmüyor olsun yeter ki diye bakıyor. Belki de hatayı burda yapıyoruz bilemiyorum. Doktor cidden çok önemli. Benim test günü bayrama denk geliyordu bayram iznine girmeden bı telasla aradım tutmazsa 2. Aşılama nasıl olacak bayramda calismiyorsunuz diye. Öncelikle sakin ol telaş yapma diye girdi konuya. Sen sakin ol ki 2. Aşılamaya gerek kalmasın dedi. Ne kadar güzel bir mantık. Çoğu zaman farketmiyoruz neleri gözümüzde büyüttüğümüzü. Sorun olmayacak şeyleri bile sorun yapıyoruz. Bu dinlenme aralıklarında Rabbim nasip etse de şaşkınlıkla kutlasak anneliğimizi tedavi olurken bekleme aşamasında stres yapıyoruz. Düşünmeden olsa da gerçekten aaa hamileyim! şeklinde tepki verebilsek kurban bayramına inşallah

Öpüyorum güzel kalbinden ne güzel şeyler yazıyorsun arada dudak büzüp sonra kahkaha attım sakin ol çok iyii olamıyorum ki ama siz derseniz belki olablrm deseydiniz bak çok doğru anne olmak için herşey mübah değil ben asla öyle düşünmedim bence öncelik anne sağlığı sonra olacak bebeğin bu sebeple hep hayırlısı diyoruz zaten. Ben çok heyecanlıyım bu ay için inşllah güzel şeylerle karşılaşırım bu arada eğer kızım olursa adını gökçe verebilirim diye düşünürdüm eşimle ismi çok bağlantılı isim baş harfleri aynı olacak eşim gökhan kızım gökçe olsa filan hayallere kapılmışlığım var ayy düşününce mutlu eden bu şeyler Allahım verrrr ne olursunnnnn bekleyen bu yola çıkmış tüm kader arkadaşlarıma ol dersen olur herşey

Bana doktorum ilaçların etkisi bu ay da sürebilir demişti tabi vücuttan yapıdan yapıya değişir bu ama bi umut bekliyoruz

Hep beraber paylaşalım inşallah mutluluklarımızı canım benim. Yine söylüyorum içindeki bu baharı sakin kaybetme çok güzel Rabbim nasip etsin bizlere de bu mucizeden inşallah göbüşlerimizi tokustura tokustura kutlarız biz de isim konusuna gelince bende severim ismimi inşallah sağlıkla sıhhatle bı kavusalim isim konusu kolay

Ben biraz çılgınım hayali de parayla değil ya benim çocuğumun bu gidişle herşeyi hazır olacak bunların hayalini kurdurının bizlere vardır vereceği güzel şeyler diye düşünüyorm
Önceden olsa olmayan şeylere don biçme derdim şimdi biçsem ne biçmesem önüne geçmek istemiyorm duygularımın dolu dolu yaşayarak isteyerek pes etmek daha iyi seni bulacağım aşamaya bir geçeyim paylaşacağım etiketle özellikle. Sevdim güzel kalpli kadınsın rabbim güzel kalbine göre versin dilerim Gökçecim isminin anlamı gibi evladlarımız olsun

Ne güzel pozitif pozitif yazıyorsunuz kızlar maşallah size hep böyle olun gerçekten iyi düşünmek bize güzel şeyler getiriyor ben 2ci aşılamam da hep inandım nedense olacağına evet oldu da ama nasip olmadı inşallah önümüzde ki günler de nasip olur hepimize

Hepimize hayırlısı ile en yakın zamanda nasip eder inş

Aaa senin olmuştu hatırlatırlıyorum düştü mü canım ne oldu bir ara ederdim takip yoğun biraz saldım da bilgim yok adına.
Bende çok inanıyorum Allah bilir içimde sebebsiz olacakmış gibi hissiyat içinde inşallah nasip olur bizlere peki şimdi ne yapmaya karar verdin üçüncüye mi?

Heyecanla bekliyorum

Evet olmuştu canım ama kimyasal gebelik oldu doktor yerleşememiş büyük ihtimal dedi evet 3cüyü de yaptırıp artık tüp bebek raporu almak istiyorum bu ay dinlenme zaten betam 18 19 günde anca düştü hamile kalma ihtimali zordur o durum da ama bakalım yarın doktor randevusu alıcam haftaya için iyiyiydim 20 gündür tekrar başlıcak

İnşallah canım benim. Hayat kısa gerçekten çok kısa. Yarın ne olacağımızın garantisi yok o yüzden anın tadını çıkarmak gerek. Üzülmenin vah tüh demenin faydası yok. Enerjik pozitif mutlu olalım ki herşey güzel olsun. Tabiri caizse pollyannacılık bak bı kere olmuş sonu istediğin gibi tamamlanmamış ne çıkar yine olur sende o güç var sağlığın yerinde olsun yeter ki. Kocaman sevgiler gönderiyorum. Sen de okurken yüzünden gülücüğünü eksik etme

Şeyi merak ettim sigara filan mı kullanıyor eşiniz doktor sigara yasakladı mı ben araştırdım sığarayı bırakın diyorlar ben eşime aşılama sürecinde bıraktırmak istiyorum da. Kimyasala gebeliğe bu sigara sebeb olurmuş.

Maalesef kullanıyor vazgeçiremedim bzide yaş faktörü de var eşim 40 ben 30 yaşındayım ama nasip dedik bakalım önümüzde ki günler beni neler bekliyor sizin ne zaman aşılama süreciniz hangi ilaçları kullanıyorsunız

Aslında aşılama da bıraksa çok iyi olurdu en azından kimyasal sebebi bu olabiliyor.
Onu böyle korkut belki içmez.

Hiç sanmıyorum desem
Bu da kötü ya ne diyim ki canım tek seninle bitmiyor ki onun farkında olup 1 ay bırakmasının zararı olmazdı yaşı da var spremler için iyi olurdu. Belki iyidir spremleri ama daha iyi olmasının aşılama da şansı yüksektir. Sigara çok etkili faktör.
Siz ne zamandır istiyorsunuz?

Selam arkadaşlarım nasılsınız ben biraz dinlemeye çekildim sizleri çok özledim Nisan'da aşılama oldu malum tutmadı bu ayda adetim 3 gün gecikti şimdi test yaptım tabi herzamanki gibi negatif gördüm pazartesiye kadar olmazsam kandan baktiricam 28 günü hiç geçmezken bu ay 30 gün oldu nasip bakalım siz neler yaptınız aranızda varmı progestan sonrası diğer ay adet gecikmesi yaşayan

Hülyacım hoş geldin iyi geldi mi biraz dinlenmek ben buralardaydım boş bırakmadım buraları ayy hadi inşallah biraz daha bekle bakalım hiç belli olmaz bende haftaya doktor serüvenine başlıyorum tekrar üniversiteye gideceğim yine

Kızlar nasılsınız hayırlı cumalar haziran ayı inşallah bizlere uğurlu gelir bende haftaya başlıyorum doktora hayırlısı ile haziran başı aşılamam yapılır duamdasınız her zaman inşallah haziranda mutlu haberler veririz bizlerde pozitif görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…