• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa çok sevindim çiftçe mutluluk Allah kucağına almayı nasip etsin ikisinide💕💕ben de her kontrolde bir umut 2 kese görür belki diyorum ama yok 😂senin 2 yumurtan mı vardi canım
Evet kuzum 2 yumurta vardı ama ben zaten normal de gebe kalmıştım daha önce hatta direk tüp dedim hoca aşılama yapalım tüpe gerek yok dedi 2 sene olmayınca baya panik yaptım bu seferde 2 si de tutmuş nasip inşallah sağlıkla devam ederiz biraz korktum riskli olduğu için ama Rabbim bu kadar ol dediyse devamına da yardım eder inşallah 😍 3 gün araları var keselerin galiba biri aşılamadan sonra oldu tam anlamadım

Evet kuzum 2 yumurta vardı ama ben zaten normal de gebe kalmıştım daha önce hatta direk tüp dedim hoca aşılama yapalım tüpe gerek yok dedi 2 sene olmayınca baya panik yaptım bu seferde 2 si de tutmuş nasip inşallah sağlıkla devam ederiz biraz korktum riskli olduğu için ama Rabbim bu kadar ol dediyse devamına da yardım eder inşallah 😍 3 gün araları var keselerin galiba biri aşılamadan sonra oldu tam anlamadım
Olabilir canım biri doğal olarak döllendi ozmn 🥰kaç hafta oldun

Merhabalar arkadaşlar ben bu grupta yazarken hamile kaldım İzmir de bucadayim grupta İzmir de olan arkadaşlar var biliyorum elimde 30 tane yumurtlama 3 tane de gebelik testi var kullanmadan hamile kaldım eğer bucaya herhangi bir yere gelebilirseniz ben de testleri getiririm size ya da il dışından bir arkadaş kargoyu karşılarsa ona da gönderebilirim inşallah size de uğurlu gelir son kullanım tarihine daha çok var fotoğrafta görünüyor. Satmıyorum yanlış anlaşılmasın hediye olacak alan arkadaşa

Eklentiler

• IMG_20210527_114116.jpg
    IMG_20210527_114116.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_20210527_114026.jpg
    IMG_20210527_114026.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210527_114016.jpg
    IMG_20210527_114016.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 25
Merhabalar arkadaşlar ben bu grupta yazarken hamile kaldım İzmir de bucadayim grupta İzmir de olan arkadaşlar var biliyorum elimde 30 tane yumurtlama 3 tane de gebelik testi var kullanmadan hamile kaldım eğer bucaya herhangi bir yere gelebilirseniz ben de testleri getiririm size ya da il dışından bir arkadaş kargoyu karşılarsa ona da gönderebilirim inşallah size de uğurlu gelir son kullanım tarihine daha çok var fotoğrafta görünüyor. Satmıyorum yanlış anlaşılmasın hediye olacak alan arkadaşa
Aslında yumurtlama testine talip olmak isterdim. Ama ben çalışıyorum çok şükür daha çok ihtiyacı olan bi arkadaşım alsın. Sizina adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🤩

Aslında yumurtlama testine talip olmak isterdim. Ama ben çalışıyorum çok şükür daha çok ihtiyacı olan bi arkadaşım alsın. Sizina adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️🤩
Kimse yazmazsa yine sana dönerim ben o zaman. Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda da sana da nasip etsin Allah'ım. 😘😊

Ama bak e vitamini de aklında olsun onunda epey faydası var. Ceviz fındık fıstık içerisinde de bolca var zaten. Hem vitamin takviyesi zararı olmaz. Proxeed + e vitamini bence ziyadesiyle etkisi olacaktır hiç canını sıkma
E vitamini nasıl kullanılmalı bende aldım eşim için ama nasıl kullanılır emin olamadım

Mrb spermiyogram testini krugere göre yapan İzmir için en iyi merkez neresidir siz nerede yaptırdınız ve ücreti nedir teşekkür ederim

Kızlar sonun da adet oldum. Yarın 3cü aşılama için başlıyoruz bi sıkıntı olmazsa ilk aşılamam gibi yine çok heyacanlıyım ve umutluyum. Ben gibi tekrar başlayan var mı 🤗

Kızlar sonun da adet oldum. Yarın 3cü aşılama için başlıyoruz bi sıkıntı olmazsa ilk aşılamam gibi yine çok heyacanlıyım ve umutluyum. Ben gibi tekrar başlayan var mı 🤗
Hayırlısı olsun ☺️ İyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun 🍀 Benden bir müddet paydos zaten 3. Aşılama olumsuz olunca başka seçenek kalmıyor 😀

Canım ben almayı çok isterim eğer kargolarsan kargoyu öderim tabiki. Bu ay 15.ayimiz deneyişimizde. Ve bu ay son sonra tüp bebeğe geçiş yapalım dedi doktorum 😔

Canım ben almayı çok isterim eğer kargolarsan kargoyu öderim tabiki. Bu ay 15.ayimiz deneyişimizde. Ve bu ay son sonra tüp bebeğe geçiş yapalım dedi doktorum 😔
Canım başka bir arkadaşla sözleştik zaten kusura bakma :( inşallah inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ben de para biriktirirken aşılama ile hamile kaldım inşallah senin de öyle olur

Back