- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Duyarsın Allah'ın izni ileŞuan sadece kese var ama inşallah duyarım kalp seslerini de amin canım hepimiz alalım sağlıkla inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duyarsın Allah'ın izni ileŞuan sadece kese var ama inşallah duyarım kalp seslerini de amin canım hepimiz alalım sağlıkla inşallah
Evet kuzum 2 yumurta vardı ama ben zaten normal de gebe kalmıştım daha önce hatta direk tüp dedim hoca aşılama yapalım tüpe gerek yok dedi 2 sene olmayınca baya panik yaptım bu seferde 2 si de tutmuş nasip inşallah sağlıkla devam ederiz biraz korktum riskli olduğu için ama Rabbim bu kadar ol dediyse devamına da yardım eder inşallah 3 gün araları var keselerin galiba biri aşılamadan sonra oldu tam anlamadımYaa çok sevindim çiftçe mutluluk Allah kucağına almayı nasip etsin ikisinideben de her kontrolde bir umut 2 kese görür belki diyorum ama yok senin 2 yumurtan mı vardi canım
Olabilir canım biri doğal olarak döllendi ozmn kaç hafta oldunEvet kuzum 2 yumurta vardı ama ben zaten normal de gebe kalmıştım daha önce hatta direk tüp dedim hoca aşılama yapalım tüpe gerek yok dedi 2 sene olmayınca baya panik yaptım bu seferde 2 si de tutmuş nasip inşallah sağlıkla devam ederiz biraz korktum riskli olduğu için ama Rabbim bu kadar ol dediyse devamına da yardım eder inşallah 3 gün araları var keselerin galiba biri aşılamadan sonra oldu tam anlamadım
Bugün tam 7 oldu yarın kontrole gitcemOlabilir canım biri doğal olarak döllendi ozmn kaç hafta oldun
Sen ne kadar oldun canım kaç hafta var aramızda acabaDuyarsın Allah'ın izni ile
Benim de 7+4 yakınmışızhadi hayırlı haberlerle dön canımBugün tam 7 oldu yarın kontrole gitcem
Duydum canım ikisini de 7+3 dedi ikisi de bugün ultrason da çok rahatladım Allah’a şükür herkese dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin 2 senedir çok bekledikSen ne kadar oldun canım kaç hafta var aramızda acaba
Benim de 7+4 yakınmışızhadi hayırlı haberlerle dön canım
Ben bugün 9+6 yım yarın tam 10 inşallahSen ne kadar oldun canım kaç hafta var aramızda acaba
Benim de 7+4 yakınmışızhadi hayırlı haberlerle dön canım
Aslında yumurtlama testine talip olmak isterdim. Ama ben çalışıyorum çok şükür daha çok ihtiyacı olan bi arkadaşım alsın. Sizina adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMerhabalar arkadaşlar ben bu grupta yazarken hamile kaldım İzmir de bucadayim grupta İzmir de olan arkadaşlar var biliyorum elimde 30 tane yumurtlama 3 tane de gebelik testi var kullanmadan hamile kaldım eğer bucaya herhangi bir yere gelebilirseniz ben de testleri getiririm size ya da il dışından bir arkadaş kargoyu karşılarsa ona da gönderebilirim inşallah size de uğurlu gelir son kullanım tarihine daha çok var fotoğrafta görünüyor. Satmıyorum yanlış anlaşılmasın hediye olacak alan arkadaşa
Kimse yazmazsa yine sana dönerim ben o zaman. Çok teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda da sana da nasip etsin Allah'ım.Aslında yumurtlama testine talip olmak isterdim. Ama ben çalışıyorum çok şükür daha çok ihtiyacı olan bi arkadaşım alsın. Sizina adınıza çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hadi gözün aydın olsun canım darısı kucağımıza almayaDuydum canım ikisini de 7+3 dedi ikisi de bugün ultrason da çok rahatladım Allah’a şükür herkese dua ediyorum rabbim herkese nasip etsin 2 senedir çok bekledik
Amin canım inaşllahHadi gözün aydın olsun canım darısı kucağımıza almaya
4/1 bitti yani kuzucuklar sağlıkla büyüsünlerBen bugün 9+6 yım yarın tam 10 inşallah
Amin amin inşallah4/1 bitti yani kuzucuklar sağlıkla büyüsünler
E vitamini nasıl kullanılmalı bende aldım eşim için ama nasıl kullanılır emin olamadımAma bak e vitamini de aklında olsun onunda epey faydası var. Ceviz fındık fıstık içerisinde de bolca var zaten. Hem vitamin takviyesi zararı olmaz. Proxeed + e vitamini bence ziyadesiyle etkisi olacaktır hiç canını sıkma
Hayırlısı olsun İyi şeyler düşünelim ki iyi şeyler olsun Benden bir müddet paydos zaten 3. Aşılama olumsuz olunca başka seçenek kalmıyorKızlar sonun da adet oldum. Yarın 3cü aşılama için başlıyoruz bi sıkıntı olmazsa ilk aşılamam gibi yine çok heyacanlıyım ve umutluyum. Ben gibi tekrar başlayan var mı
Canım ben almayı çok isterim eğer kargolarsan kargoyu öderim tabiki. Bu ay 15.ayimiz deneyişimizde. Ve bu ay son sonra tüp bebeğe geçiş yapalım dedi doktorumMerhabalar arkadaşlar ben bu grupta yazarken hamile kaldım İzmir de bucadayim grupta İzmir de olan arkadaşlar var biliyorum elimde 30 tane yumurtlama 3 tane de gebelik testi var kullanmadan hamile kaldım eğer bucaya herhangi bir yere gelebilirseniz ben de testleri getiririm size ya da il dışından bir arkadaş kargoyu karşılarsa ona da gönderebilirim inşallah size de uğurlu gelir son kullanım tarihine daha çok var fotoğrafta görünüyor. Satmıyorum yanlış anlaşılmasın hediye olacak alan arkadaşa
Canım başka bir arkadaşla sözleştik zaten kusura bakma inşallah inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz ben de para biriktirirken aşılama ile hamile kaldım inşallah senin de öyle olurCanım ben almayı çok isterim eğer kargolarsan kargoyu öderim tabiki. Bu ay 15.ayimiz deneyişimizde. Ve bu ay son sonra tüp bebeğe geçiş yapalım dedi doktorum