Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnşallah canım inşallah hepimizden o cıvıl cıvıl haberler gelir inşallah

İyiyim canim biraz daha rabbim en güzel yolları açsın bize dualarimda hepiniz vardınız hepte varsınız bakalım bizim ikinci serüven ağustosta nasip rabbim hayırlı kapılar açsın insallah hepimize

Ben yaptırdım Bünyamin beye buharada
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende Erzurumdayım hümeyra hocaya gidiyorum aşılama önerdi rahim ağzı darlığım ve pco var memnun kaldınız mı peki toplam ilaçlarla beraber ne kadar ücret ödediniz?

İyiyim canim biraz daha rabbim en güzel yolları açsın bize dualarimda hepiniz vardınız hepte varsınız bakalım bizim ikinci serüven ağustosta nasip rabbim hayırlı kapılar açsın insallah hepimize
Senin baya zaman varmış daha güzelce dinlen ben perşembe başlıyorum tekrar bakalık bu sefer bu sefer neler bekliyor beni

Senin baya zaman varmış daha güzelce dinlen ben perşembe başlıyorum tekrar bakalık bu sefer bu sefer neler bekliyor beni
Kalben ne diliyorsan istiyorsan Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah canım benim ben yine malesef bugün regl oldum 34 gün gecikmeli nasip diyorum olmuyorsa ya zamanı degildir yada hayırlı değildir rabbim yardimcimiz olsun ona sığınıyorum Allah'a emanet ol canım hayırlı haberlerini bekliyorum

Canım sen ne yaptın geçen hafta sanki kanamam var yazmışsın geçti inşallah bayadır kimsenin sesi çıkmıyor nerelerde herkes
Evet ya grup çöktü bir anda çok teşekkür ederim lekelenmem vardı iki gün yataktan çıkmadım geçti çok şükür doktorum da anlamsız bir lekelenme demişti ama insan bu kadar uğraştıktan sonra anlamsız veya değil dinlemiyor korktum baya

Dikkat et ya ilk 3 ayı bi atlatalım normale döneriz inşallah

Dikkat et ya ilk 3 ayı bi atlatalım normale döneriz inşallah
Hiç dönmeyizki biz hadi çocuk yapalım dediğimiz anda olmuyor uğraşıyoruz çabalıyoruz bu yüzden doğana kadar rahat yok her kontrole gittiğimde yüreğim azımda birşey olmuşmudur iyimidir diye doğana kadar rahat yok yani

Doğru diyorsun herşeyi takıyor insan bide benim daha önce düşük olduğu için panik atak gibiyim bide iki kese gördü sevineyim mi ne yapayım bilemedim riskli olur diye hakkimızda hayırlısı olsun inşallah güzel geçer gider şu süreç perşembe kalp atışı duymaya gideceğim ama duyamazsam Ali Rıza bey moduna girerim yine oracıkta

Merhaba aşılama için rapor kaç günde çıkıyor acava bende şuan evraklarımı hazırlıyorumda

Yaa ikizmi Allah'ım ya ne kadar güzel bir mucize o.kadar bekliyorsun ve Rabbim iki tane birden veriyor insAllah sağlıkla kucağına alırsın iki bebişinide çok sevindim gerçekten

Merhaba aşılama için rapor kaç günde çıkıyor acava bende şuan evraklarımı hazırlıyorumda
Merhaba aşılama için evraklariniz hazır olunca size dosya açılıyor infertilite bölümünden sonra dosyanızı heyete gönderiyor sunuz 10 gün olmadan çıkıyor . Ama infertilite bölümü yoğun olduğundan size hemen rapor çıkınca gel demiyor. Bı kaç ay sonraya gel diyor. Yaş durumu aciliyet durumu yoğunluk durumu falan oluyor sanırım. Siz doktorunuza özellikle sorar öğrenirsiniz.

Yaa ikizmi Allah'ım ya ne kadar güzel bir mucize o.kadar bekliyorsun ve Rabbim iki tane birden veriyor insAllah sağlıkla kucağına alırsın iki bebişinide çok sevindim gerçekten
Şuan sadece kese var ama inşallah duyarım kalp seslerini de amin canım hepimiz alalım sağlıkla inşallah

Şuan sadece kese var ama inşallah duyarım kalp seslerini de amin canım hepimiz alalım sağlıkla inşallah
Yaa çok sevindim çiftçe mutluluk Allah kucağına almayı nasip etsin ikisinideben de her kontrolde bir umut 2 kese görür belki diyorum ama yok senin 2 yumurtan mı vardi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…