- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
İnşallah canım inşallah hepimizden o cıvıl cıvıl haberler gelir inşallahKızlar nasılsınız hayırlı cumalar haziran ayı inşallah bizlere uğurlu gelir bende haftaya başlıyorum doktora hayırlısı ile haziran başı aşılamam yapılır duamdasınız her zamaninşallah haziranda mutlu haberler veririz bizlerde pozitif görürüz ⚘
Amiinn inşallah canımİnşallah canım inşallah hepimizden o cıvıl cıvıl haberler gelir inşallah
İyiyim canim biraz daha rabbim en güzel yolları açsın bize dualarimda hepiniz vardınız hepte varsınız bakalım bizim ikinci serüven ağustosta nasip rabbim hayırlı kapılar açsın insallah hepimizeHülyacım hoş geldiniyi geldi mi biraz dinlenmek ben buralardaydım boş bırakmadım buraları ayy hadi inşallah biraz daha bekle bakalım hiç belli olmaz bende haftaya doktor serüvenine başlıyorum tekrar üniversiteye gideceğim yine
Merhaba sonucunuz nedir acaba bende Erzurumdayım hümeyra hocaya gidiyorum aşılama önerdi rahim ağzı darlığım ve pco var memnun kaldınız mı peki toplam ilaçlarla beraber ne kadar ücret ödediniz?Ben yaptırdım Bünyamin beye buharada
Senin baya zaman varmış daha güzelce dinlen ben perşembe başlıyorum tekrar bakalık bu sefer bu sefer neler bekliyor beniİyiyim canim biraz daha rabbim en güzel yolları açsın bize dualarimda hepiniz vardınız hepte varsınız bakalım bizim ikinci serüven ağustosta nasip rabbim hayırlı kapılar açsın insallah hepimize
Kalben ne diliyorsan istiyorsan Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah canım benimSenin baya zaman varmış daha güzelce dinlen ben perşembe başlıyorum tekrar bakalık bu sefer bu sefer neler bekliyor beni
Canım sen ne yaptın geçen hafta sanki kanamam var yazmışsın geçti inşallah
Evet ya grup çöktü bir andaCanım sen ne yaptın geçen hafta sanki kanamam var yazmışsın geçti inşallahbayadır kimsenin sesi çıkmıyor nerelerde herkes
Dikkat et ya ilk 3 ayı bi atlatalım normale döneriz inşallahEvet ya grup çöktü bir andaçok teşekkür ederim lekelenmem vardı iki gün yataktan çıkmadım geçti çok şükür doktorum da anlamsız bir lekelenme demişti ama insan bu kadar uğraştıktan sonra anlamsız veya değil dinlemiyor korktum baya
Hiç dönmeyizki biz hadi çocuk yapalım dediğimiz anda olmuyor uğraşıyoruz çabalıyoruz bu yüzden doğana kadar rahat yok her kontrole gittiğimde yüreğim azımda birşey olmuşmudur iyimidir diye doğana kadar rahat yok yaniDikkat et ya ilk 3 ayı bi atlatalım normale döneriz inşallah
Doğru diyorsun herşeyi takıyor insan bide benim daha önce düşük olduğu için panik atak gibiyim bide iki kese gördü sevineyim mi ne yapayım bilemedim riskli olur diye hakkimızda hayırlısı olsun inşallah güzel geçer gider şu süreçHiç dönmeyizki biz hadi çocuk yapalım dediğimiz anda olmuyor uğraşıyoruz çabalıyoruz bu yüzden doğana kadar rahat yok her kontrole gittiğimde yüreğim azımda birşey olmuşmudur iyimidir diye doğana kadar rahat yok yani
Merhaba aşılama için rapor kaç günde çıkıyor acava bende şuan evraklarımı hazırlıyorumdaBenim 2. Aşılama bu ay. 29 Nisan da yapıldı Zeynep kamil de yaptırdım her ikisini de. Şuan adetime 2 gün var ve kesin adet olacağım. Zaten bu ayki aşılamadan hiç birşey anlamadım. 4 yıldır evliyim. 1 kendiliğinden oluşan gebelik var di 10 haftalık iken kalbi durdu. İki sene olacak temmuzda hala da bekliyorum. Çok yıpratıcı bir süreç.
Merhaba bende üni de oldum ilaç için rapordan bahsediyorsunuz sanırım benim 2 3 saat içinde çıkmıştıMerhaba aşılama için rapor kaç günde çıkıyor acava bende şuan evraklarımı hazırlıyorumda
Evet rapordan bahsediyorum teşekkür ederim Zeynep Kamil de de öyledir inşallahMerhaba bende üni de oldum ilaç için rapordan bahsediyorsunuz sanırım benim 2 3 saat içinde çıkmıştı
Yaa ikizmi Allah'ım ya ne kadar güzel bir mucize o.kadar bekliyorsun ve Rabbim iki tane birden veriyor insAllah sağlıkla kucağına alırsın iki bebişinide çok sevindim gerçektenDoğru diyorsun herşeyi takıyor insan bide benim daha önce düşük olduğu için panik atak gibiyim bide iki kese gördü sevineyim mi ne yapayım bilemedim riskli olur diye hakkimızda hayırlısı olsun inşallah güzel geçer gider şu süreçperşembe kalp atışı duymaya gideceğim ama duyamazsam Ali Rıza bey moduna girerim yine oracıkta
Merhaba aşılama için evraklariniz hazır olunca size dosya açılıyor infertilite bölümünden sonra dosyanızı heyete gönderiyor sunuz 10 gün olmadan çıkıyor . Ama infertilite bölümü yoğun olduğundan size hemen rapor çıkınca gel demiyor. Bı kaç ay sonraya gel diyor. Yaş durumu aciliyet durumu yoğunluk durumu falan oluyor sanırım. Siz doktorunuza özellikle sorar öğrenirsiniz.Merhaba aşılama için rapor kaç günde çıkıyor acava bende şuan evraklarımı hazırlıyorumda
Şuan sadece kese var ama inşallah duyarım kalp seslerini de amin canım hepimiz alalım sağlıkla inşallahYaa ikizmi Allah'ım ya ne kadar güzel bir mucize o.kadar bekliyorsun ve Rabbim iki tane birden veriyor insAllah sağlıkla kucağına alırsın iki bebişinide çok sevindim gerçekten
Yaa çok sevindim çiftçe mutluluk Allah kucağına almayı nasip etsin ikisinideŞuan sadece kese var ama inşallah duyarım kalp seslerini de amin canım hepimiz alalım sağlıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?