Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Enfeksiyon olmasa bile veriliyor antibiyotik. Çünkü ne kadar steril de olsa dışarıdan bir cisim rahim içine giriyor ve bu sırada rahim ağzından rahim içine bakteri vs girebiliyor çünkü rahim ağzı rahim içi gibi olmuyormuş salgıladığı salgılardan dolayı. Yani olası bi enfeksiyon kapma riskine karşı koruyucu olarak veriyorlar antibiyotiği normal şartlarda.

Allah Allah ben sordum bana hiç bir sıkıntı yok dedi ve tedbir amaçlı verdiğini söyledi amaann valla kafam karıştı ya ne zor işler

Tedbir için olduğunu bilmiyordum. Haklısın içerisinin doğal florası her müdahalede etkileniyor.

Allah Allah ben sordum bana hiç bir sıkıntı yok dedi ve tedbir amaçlı verdiğini söyledi amaann valla kafam karıştı ya ne zor işler
Doktorun en iyisini bilir canım benim sıkıntı yok dediyse yoktur. İklimkaraca açıklamış tedbir amaçlı diye. Kafanı hiç bulandırma.

Test sonucu hala çıkmadı ama adet oldum tam gününde. Bu ay dinlendirip sonraki ay 2. Aşılamaya başlayacakmışız. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah

Test sonucu hala çıkmadı ama adet oldum tam gününde. Bu ay dinlendirip sonraki ay 2. Aşılamaya başlayacakmışız. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
benimde ilk aşılamam tutmadı doktorda 6 ay süre verdi bu süre içinde 2. yi yapabiliriz dedi kendinize zaman verin dedi hayırlısı

Sen yine de test sonucuna bak canım bende adet oldum sanıyordum kimyasal gebelik geçiriyormuşum bebek yerleşememiş öyle demişti doktorum o yüzden yerleşmeye çalışırken kanama olmuş ama bana nasip olmadı

Bu sabah peceteye sildikce lekele oldu 4 kez falan hemen hastaneye gittim çok şükür doktor anlamsız bı lekelenme dedi ilişkiye bağlı olabilir dedi kalp atışını falan dinledim çok şükür iyiymiş dinlen dedi bol bol ama hayla az az leke devam ediyor korkuyorum da

Eklentiler

• IMG-20210518-WA0005.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba herkese ilk defa bu grubu gördüm ve sizin tecrübelerinize ihtiyacım var 1 buçuk yıldır evliyim bir kere boş gebelik geçirdim ama sonra hiç olmadı doktoruma gittim bu aşılama sürecine girdik bn önceden araştırdığım için bilerek adetin 3 günü gittim hormon testi ve hsg filmi istedi. eşimden de sperm testi hormon testleriminde prolaktin 28 çıktı yüksek ama daha doktoruma gitmedim eşimin de sonuçlarını alıp gidecez o perşembe günü gidecek test yapacak devlet hastanesinde aynı gün hem muayene hemde testi yaparlar mı siz daha önce devlette yaptınız mu zor mu çok uğraştırıyrolar mı birde bnm de prolaktini yüksek olanlar ne yaptınız bitkisel şeyler olarak iyi gelen besinler neler çok soru oldu biliyorum ama daha yaşım 21 ve bu sürece girdiğim için endişeliyim bi sonuç alamazsam hsg filmi çekilcek zor değil dedi doktorum ama sizde nasıldı aşılama nasıl olacak hiç bilmiyorum bu süreci yaşayanlar olarak bnmle paylaşır mısınız hakkınız helal edin çok uzun ve fazla soru oldu ama merak ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…