- 2 Mayıs 2021
- 299
- 93
- 28
- 33
Enfeksiyon olmasa bile veriliyor antibiyotik. Çünkü ne kadar steril de olsa dışarıdan bir cisim rahim içine giriyor ve bu sırada rahim ağzından rahim içine bakteri vs girebiliyor çünkü rahim ağzı rahim içi gibi olmuyormuş salgıladığı salgılardan dolayı. Yani olası bi enfeksiyon kapma riskine karşı koruyucu olarak veriyorlar antibiyotiği normal şartlarda.Muhtemelen bakteriyel bir enfeksiyon tespit ettiği için kullanmanı istemiş. Enfeksiyonu bitirmeden hamile kalman daha sıkıntılı bence önce sağlığını düşün ki bebişin de sapasağlam bir annede büyüsün canım benim. Bende hsg çekindim ancak hsg den önce Cleocin kullanmıştım enfeksiyon için. Önce enfeksiyonu bitirip öyle aşılama tedavisine başladık.
Allah Allah ben sordum bana hiç bir sıkıntı yok dedi ve tedbir amaçlı verdiğini söylediMuhtemelen bakteriyel bir enfeksiyon tespit ettiği için kullanmanı istemiş. Enfeksiyonu bitirmeden hamile kalman daha sıkıntılı bence önce sağlığını düşün ki bebişin de sapasağlam bir annede büyüsün canım benim. Bende hsg çekindim ancak hsg den önce Cleocin kullanmıştım enfeksiyon için. Önce enfeksiyonu bitirip öyle aşılama tedavisine başladık.
Evet tedbir amaçlı koruyucu olsun diye veriliyor ben de öyle anlattım. Onun için bitirmene gerek yok dedi doktorumAllah Allah ben sordum bana hiç bir sıkıntı yok dedi ve tedbir amaçlı verdiğini söylediamaann valla kafam karıştı ya ne zor işler
Hayırlısı olsun hakkınızda. Inşallah herşey güzel olurEvet canım betam çok yavaş düştü 10 gün önce hala 13 dü artık sıfırlanmıştır diye umut ediyorum. bdiaha ki adetimi bekliyorum bakalım sonra tekrar doktor yolları
Tedbir için olduğunu bilmiyordum. Haklısın içerisinin doğal florası her müdahalede etkileniyor.Enfeksiyon olmasa bile veriliyor antibiyotik. Çünkü ne kadar steril de olsa dışarıdan bir cisim rahim içine giriyor ve bu sırada rahim ağzından rahim içine bakteri vs girebiliyor çünkü rahim ağzı rahim içi gibi olmuyormuş salgıladığı salgılardan dolayı. Yani olası bi enfeksiyon kapma riskine karşı koruyucu olarak veriyorlar antibiyotiği normal şartlarda.
Doktorun en iyisini bilir canım benim sıkıntı yok dediyse yoktur. İklimkaraca açıklamış tedbir amaçlı diye. Kafanı hiç bulandırma.Allah Allah ben sordum bana hiç bir sıkıntı yok dedi ve tedbir amaçlı verdiğini söylediamaann valla kafam karıştı ya ne zor işler
merhaba evet ben çekildimMerhaba arkadaşlar aranızda HSG çekinen var mıdır?
benimde ilk aşılamam tutmadı doktorda 6 ay süre verdi bu süre içinde 2. yi yapabiliriz dedi kendinize zaman verin dedi hayırlısıTest sonucu hala çıkmadı ama adet oldum tam gününde. Bu ay dinlendirip sonraki ay 2. Aşılamaya başlayacakmışız. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Ben çekindim 1.5 sene oluyorMerhaba arkadaşlar aranızda HSG çekinen var mıdır?
Sen yine de test sonucuna bak canım bende adet oldum sanıyordum kimyasal gebelik geçiriyormuşum bebek yerleşememiş öyle demişti doktorum o yüzden yerleşmeye çalışırken kanama olmuş ama bana nasip olmadıTest sonucu hala çıkmadı ama adet oldum tam gününde. Bu ay dinlendirip sonraki ay 2. Aşılamaya başlayacakmışız. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Ben ilk aşımamı araşıkta 2ci nisan da 3cü bu ay belli olacak bakalımbenimde ilk aşılamam tutmadı doktorda 6 ay süre verdi bu süre içinde 2. yi yapabiliriz dedi kendinize zaman verin dedi hayırlısı
hayırlısı olsun inşallahBen ilk aşımamı araşıkta 2ci nisan da 3cü bu ay belli olacak bakalımtüp bebek raporu çıkarabilmek için az sabredicdm
Antibiyotik kullandınız mı Hsg sonrasındamerhaba evet ben çekildim
evet canım kullandım 5 günlüktü sanırım 1 kutu sabah akşam içtimAntibiyotik kullandınız mı Hsg sonrasında
Bende kullanıyorum ama gebelikte kesinlikle yasak olan bir ilaç olduğu için endişe ettm... Çünkü kullanırken gebe kalırım diyeevet canım kullandım 5 günlüktü sanırım 1 kutu sabah akşam içtim
bir zararı olmadığını söyledi kuzum zaten 2-3 gün ilişki yasak demiştiBende kullanıyorum ama gebelikte kesinlikle yasak olan bir ilaç olduğu için endişe ettm... Çünkü kullanırken gebe kalırım diye
Evet bize de yasak zaten yumurtlama gelmedi benim Perşembe cuma günü gibibir zararı olmadığını söyledi kuzum zaten 2-3 gün ilişki yasak demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?